Bár Hernádi Zsolt Mol-vezér szerint nincs üzemanyaghiány az országban csak logisztikai problémák adódnak, sok vidéki kútról jelentik, hogy napok óta nem érkezik üzemanyag.

Egyre több benzínkút jelenti, hogy elfogyott az üzemanyag – van ahova 2 hete nem érkezett tartályocsi

Fotó: pixabay.com

A Holtankoljak.hu gyűjti ezeket a bejegyzéseket.

Mint a Napi írja, az újszászi töltőállomásra március 8. óta nem érkezett egy liter üzemanyag sem.

Besenyőtelekre pedig 2 hete nem érkezett tartályocsi.

Hasonló a kép a dunaújvárosi Shell-kúton is. Kaposváron csak a shop működik.

Hasonló a helyzet Mórahalom és Kiskőrös kútján is.

Forrás: napi.hu/holtankoljak.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szemrebbenés nélkül fölényesen hazudozó Gulyás "miniszter" megtámogatva az Interpol körözött Hernádival sajtótájékoztatón mondták el megnyugtatásilag, fürdünk az üzemanyagban jut mindenkinek, a finomítók csapágyasra vannak hajtva, olaj jön a drúzsba csövön, de ha mégsem, akkor máshonnan. Szóval nyugi. Szerintem ezt nem kellett volna, mert a népség - empirikus tapasztalatai alapján - annyira nem hisz már ezeknek, hogy a Rejtői mondat lesz a következő lépés:
"...amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy "mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!" - nyomban kitör a pánik."
1 euró: 400 forint! Az euró előre megy nem hátra. Egyszer már lenullázta a nyugdíj pénztárakat. Most a magán megtakarításokat értékteleníti el éppen. Piros lett a paradicsom, nem sárga A forint meg legurult a kukába.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275428422_517924006370819_1740391295701940535_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1q1LvTJzE2sAX9oujKW&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9uV9Y23Yi7iUnQsJ1EvgLcG1x2Hp2sDa_mkmLcg5_m9Q&oe=62345B9A
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 15:11 ♦ Üzemanyagot szeretnénk, te hülye fideszes seggnyaló/szarjankó! Közvélemény kutatás szerint, inkább drágább legyen a benzin, de permanensen lehessen kapni, mint orbán nyomorát!
namihami
Van üzemanyag. Csak hiába mondják neki, hogy menjél el a kutakhoz, nem ért a fideszes utasításokból. A flaszterre pedig hiába öntik, hogy elfollyon a kutakig, az utak nem úgy és arra lejtenek.
Béla333
Majd mindjárt jön a Hernádi és elmagyarázza egy másik mexikói fényképet lobogtatva, hogy nem az az igaz amit látunk és tapasztalunk, hanem az, amit ő mond...!
human
@Shikari: Nagyon nem vagy képben. Az E5-ös benzin 700 forint!!! Nem az első körben megszabott 480 Ft.
human
@Shikari: Neked milyen járműved van? Bicikli?
ómió
Na, efftársak! Bele lehet húzni a rémhírterjesztésbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.