Az ellenzéki tüntetős első felszólalója Iványi Gábor volt, akihez nemrég kiszállt a NAV.

Iványi Gábor az ellenzéki tüntetésen: Káin családvédelmi akcióterv keretében kezdeményezett egy kétoldalú találkozást Ábellel

Fotó: Partizán/YouTube

Iványi azzal kezdte, hogy a V4-es miniszterelnökök elmentek Kijevbe Zelenszkijhez, de Orbán Viktor nem tartott velük, mert „most más dolga volt”.

Iványi bibliai történeteket átírva azt mondta, Káin családvédelmi akcióterv keretében kezdeményezett egy kétoldalú találkozást Ábellel, vagy Góliát a békés ősi föld egyesítésének az érdekében kérte, hogy ne küldjenek csapatokat, és azt gondolta, hogy Dávidnak lövése sincs arról, mi történik azon a mezőn.

Iványi szerint április 3-án nem marad üresen a hely, adja Isten, hogy Márki-Zay Péter miniszterelnök első útja vezessen oda. Sok erőt kívánt a sztrájkolni készülő pedagógusoknak is. 

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Hát, elég zagyván beszélt az öreg.
justhpeter
@Shikari: @vacsi: Iványi nem a tolvajok közgyűlésén beszélt és nem is a birkákhoz szólt. A tolvajok és a birkák Orbán előadására fizettek elő.
ómió
Talán - Maki efftársa miniszterelnökségét delirálva - még egy "üdvözült" járuléksikkasztót is citált a bibliából ez az efftársi "tiszteletes"?
driv3r
Megint összefújta az álkeresztény szemetet a szél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.