A 24.hu írt arról az esetről, amikor néhány, Békemenetre igyekvő dunapataji lakos véletlenül nem a fideszes Font Sándor „járatára” szállt fel, hanem egy másik buszra, ami az ellenzéki tüntetésre szállított utasokat. A március 15-i ellenzéki demonstrációra tartó, Kalocsáról indult busz Dunapatajon is megállt, hogy felvegyen egy ottani ellenzéki tüntetőt, vele azonban három másik ember is felszállt. Ők betették a transzparenseiket a busz csomagtartójába, és leültek az üres helyekre. Indulás után a kezükbe nyomtak néhány kék szalagot, és az ellenzéki kampánydal szövegét is megkapták, amit el is kezdtek olvasgatni. Ekkor jöttek rá, hogy valami nem stimmel. Miután kiderült, hogy nem a Békemenetre tartó buszon utaznak, „ragaszkodtak hozzá, hogy Soltvadkerten leszállnak, pedig fel is vihettük volna őket Budapestre” – mondta a lapnak Magóné Tóth Gyöngyi Mária DK-s politikus.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez a hét röheje én nagyon jót röhögtem ezen. Édes jó istenem ez a kettévágott ország!!
Meg is tanulhatták volna a kampánydalt és a birkafosmenet közepén dalra fakadtak volna, oltári poén lett volna. Csodálkozom, hogy rájöttek, hogy rossz buszra szálltak. hahahahahahahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.