Múzeumlátogatás az Operaházban 2022. március 15-én több szempontból is unikum. Már csak azért is, mert az Operaház nem múzeum. Örök talány, hogy a XXI. század ötödének elteltével a ma embere az Operaházban mit akar ennyi szépségből látni, meglátni és befogadni. A legvégén pedig képes-e mindezt a helyén kezelni és nagyra értékelni. Vagy csak díszlet szerepére lesz kárhoztatva társadalmi eseménynek maszkírozott vendégelőadós operai happeningekhez.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mint tehénen a gatya

Ugye nem csak azért ilyenek, mert Orbán ilyen?

Mottó:

youtu.be/gLso3wdzvT8

Március 12-én „Áder János jelenlegi és Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében” ünnepi gálaműsorral nyílt meg a Magyar Állami Operaház Andrássy úti főépülete, amin a retardált dagadt törpe elitje is – ahogy egy portál írta -: „a Magyar Állami Operaház újranyitása olyan fontos kulturális esemény volt, hogy azon tiszteletüket tették”! =))
KavehazMagazin
@RonaGyuri: Csak sajna a Miska hiányzott :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.