Az édesburgonya puha, édes és emellett nagyon jó a tápanyagértéke. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rosttal és az egészséget támogató fitonutriensekkel, így az édesburgonya nagyon egészséges, és nagyon könnyű is elkészíteni. Ez talán túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de hidd el, ez a színes gyökérzöldség mindenképpen a beváráslási listádra kívánkozik.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.