Három hét után sem kapta meg az ügyészségtől Zugló polgármestere a minden alapot nélkülöző gyanúsítás jogosságát bizonyító dokumentumokat, az ügyészség pedig továbbra is nemtelen módon szivárogtat. Ártatlansága bizonyításaként Horváth Csaba úgy döntött, hogy az ügyben eddig megszerzett összes információt egy nyilvános dokumentumban közzéteszi, valamint a Központi Nyomozó Főügyészségnek is megküldi. Egyben kéri az ellene hamis vallomást tevő Fuzik Zsolttal a haladéktalan szembesítést – írja az Index.hu.

Horváth Csaba kitálal a zuglói parkolási ügyekkel kapcsolatban

Fotó: Facebook

A nyilvánosságra hozott írásbeli vallomás szerint semmilyen bűncselekményt nem követett el Horváth Csaba, és soha senkitől nem kért és nem kapott pénzt semmilyen tevékenységével kapcsolatban, befolyásával soha nem üzérkedett. Az alaptalan vádakat pedig visszautasítja. Mint írja vallomásában: a zavaros és ellentmondásos gyanúsítás szövege szerint sem volt döntési, intézkedési jogosultsága, sem hatásköre a zuglói parkolási ügyekkel kapcsolatban.

A vádakról a következőket állítja: „A hamis vallomást tevő Fuzik Zsolt 2016. március 5-én egy baráti házaspár születésnapi eseményén jött oda hozzám, és mutatkozott be nekem. Fuzik Zsolt velem kapcsolatos első hazugsága az, hogy 2009 óta ismertük egymást, hiszen 2016-ban ismeretlenként mutatkozott be nekem. 2016 tavaszától kezdődően számos információval keresett meg Fuzik Zsolt, amely információk egy része azonban már az átadáskor elavult volt, de rendszeresen voltak konkrét és használható információi politikai ellenfeleimről, ami fenntartotta az érdeklődésemet, és emiatt többször is találkoztam vele.

A 2019 januárjában lezajlott főpolgármester-jelölti előválasztás után a kapcsolatunk lazult, hiszen miután az előválasztás eredményeképpen a főpolgármesteri pozícióra nem én aspiráltam, így már számomra sem voltak érdekesek a tőle megszerezhető információk.

Ugyan nem ígértem neki semmit, de korábban időnként utalt rá, hogy szívesen dolgozna a Fővárosi Önkormányzat valamely cégénél. Ezt követően már csak 2021-ben, a 4iG-botránnyal kapcsolatban hallottam róla.

további részleteket az Index.hu oldalán olvashat.

Forrás: Index.hu 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kormanyos63
@namihami: Az a probléma, hogy szinte biztos, hogy igazak az ügyészség vádjai!
Már régóta rebesgették, hogy a parkolóügyben vastagon benne van Horváth Csaba, TÓCSA, és Molnár Zsolt!
Én mindkét oldalon elitélem a korrupt politikusokat, legyen az akár jobb, vagy balodali!
Ugyanis ezek az adófizető állampolgárokat károsítják, és lopják meg, amiért súlyos börtönbüntetés, és vagyonelkobzás járna nekik!
Nálam nincsen kettős mérce!
Természetesen szeretném már börtönben látni a jobboldalról Simonka Györgyöt, Boldog Istvánt, Farkas Flóriánt is, akik több milliárd forintot sikkasztottak el!
driv3r
@Pegero: A Fidesz tábora máma már nem nő tovább - és soha többé sem.
kormanyos63
@driv3r: Elképzelhető, de az a probléma, hogy a jelenlegi táborral(ami közel 3-millió) meg fogják nyerni a választásokat!
Legalábbis az összes közvéleménykutatóintézet(még az ellenzékhez közelállók is) számai, felmérései szerint a fidesz vezet 4-5%-kal, és ezt már 2-hét alatt nem lehet behozni!
De legalább nem lesz 2/3-duk, ez szinte biztos!
ómió
Talán még a "csuszikapénzéről" is?
namihami
@kormanyos63: 22.29: Ha beleolvasol néhány kommentembe (lehet, hogy új vagy, mert eddig nem találkoztam a neveddel--lehet, hogy csak nem figyeltem), akkor azt kell mondanom, hogy egy a véleményünk. Ha bárki bűncselekményt követ el, annak felelnie kelljen!
És éppen ezt érzem a baloldal hibájának. Mert hiába derülnek ki a fideszes tíz- és százmilliók, milliárdok, ha jön egy ilyen baloldali. Máris ott az esély arra, hogy ""Látjátok, ők se különbek!"". És, mivel minden országos médium náluk van, csakis ezt fogja a nép hallani, úton-útfélen. Mert (nyilván) nem az orbáni, tiborczi, mészárosi dolgokat fogják a marinénikbe és pistabácsikba sulykolni. És ehhez még választási időszak se kell.
atekko
ezt megtehette volna sokkal korábban is.. de nem tette. most eljött a fityeszes ügyészek ideje reája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.