A Blikk információi szerint van egy notórius levélíró, aki napi szinten bombázza a bíróságot azzal, hogy tudja: hol kell keresni a holttestet. Az inkognitóját őrző – leveleit Poirot vagy Agatha Christie néven megfogalmazó – személy szerint a megoldás pofonegyszerű: Fanni csontjai Visegrádnál, a Dunában vannak, egy lépcső alatt. A lap úgy tudja: a megfejtést kínáló „nyomozó” levele hemzseg a helyesírási hibáktól, tartalma egy kusza összevisszaság. A bíróság és az ügyészség is rövid mérlegelés után úgy döntött, hogy érdemben nem foglalkoznak a leírtakkal.

A túlvilágról üzent VV Fanni, azt is tudni vélik, hol lehet a holtteste

A témában több önjelölt megmondómber van, de közülük kétség kívül a legérdekesebb az az asszony, aki a Novozánszki család ügyvédjét, Dr. Lichy Józsefet kereste meg. A hölgy állítólag halottakkal beszélget, azok írásban válaszolnak neki és Fanni megkereste őt, hogy általa üzenjen családjának és barátainak. Fanni tíz oldalon keresztül válaszolt a látó kérdéseire, még azt is elárulta: hol található a holtteste. Válaszképp a halottlátó azt ígérte Fanninak, hogy segít neki abban, hogy a lelke nyugalomban, békében tudjon átkelni „A Fénybe”.

– Ez már a sokadik megkeresés az évek alatt és valószínűleg lesz ilyen még a közeljövőben is. Bármilyen fájdalmas, tudomásul kell venni, hogy Fanni halott, még akkor is, ha a holtteste nincs meg. Én és a család teljes mértékben elfogadjuk a rendőrség nyomozását és az abban leírtakat tényként kezeljük

– közölte Dr. Lichy József.

Forrás: Blikk.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kár, hogy ismeretlen. Remek segédje lehetne a Gulyás Gergelynek. A hitelességük és igazmondásuk azonos. De a kádéenpés Hollik se lökné el magától.
jesz
Csakis "durbincs" lehet a zavaros súgó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.