Honvédelmi és Rendészeti Bizottság ülésére ma került volna sor, ahol "több mint egy hét hallgatás után nyílt volna lehetősége a honvédelmi miniszternek, hogy megválaszolja, hogyan repülhetett 40 percen keresztül a magyar légtérben egy robbanószerkezettel ellátott katonai felderítődrón"

A DK szerint Kósa megfutamodott, és a Fidesz rejteget valamit a katonai felderítődrón kapcsán
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Közleményükben azt írják:

Az egységes ellenzék pártjai mélységesen felháborítónak tartják, hogy a magyar emberek alapvető biztonságát érintő ügyben a kormány tagjai képtelenek voltak az elmúlt egy hétben megnyugtató válasszal szolgálni, majd Kósa Lajossal még a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összeülését is megakadályoztatták.

Úgy gondolják Kósa Lajos "gyáva és megmagyarázhatatlan akciója után már csak egy kérdés maradt: mit akar a Fidesz a magyar emberek elől elhallgatni, milyen takargatnivalója maradt a kormánynak a katonai felderítődrón ügyében?"

Nem tudjuk, hogyan léphetett a magyar légtérbe a drón, hogy mi lett a kormány által ígért azonnali vizsgálat eredménye, vagy hogy milyen biztonsági intézkedéseket hozott a Honvédelmi Minisztérium a hasonló esetek megelőzése érdekében

– nehezményezi a párt, mely szerint „a kormánynak rejtegetnivalója van a katonai felderítődrón kapcsán”.

Forrás: ATV.hu, Facebook, dkp.hu
Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hogyan repülhetett hogyan repülhetett ? Gyorsan. Olyan gyorsan , hogy nem is látták. És ha nem látta senki akkor nem is volt. Punktum. A Horvátok meg menjenek a picsába a rémhíreikkel ! Na ugye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Hogyan repülhetett hogyan repülhetett ? Gyorsan. Olyan gyorsan , hogy nem is látták. És ha nem látta senki akkor nem is volt. Punktum. A Horvátok meg menjenek a picsába a rémhíreikkel ! Na ugye.
jesz
méghogy a fidesz rejteget valamit? hahaha...inkább fingjuk sincs, hogy egy olyan öreg szar mégis hogy a francban volt képes Zágrábig elrepülni..

Ha tudnák, akkor mondanák..de így ?
Havanagi
Arról szólt egy cikk,hogy a NÁTÓ fogja vizsgálni az esetet.Az is hazugság volt,mint sok minden a médiában?
nezelodo
Lehet, hogy nem akarták megbántani a cár atyuskát, inkább bevállalták az alkalmi vakságot.
csak úgy....
@szaboria1: pedíg lecsaltam az örökösböl 20% ot ;)
csak úgy....
@nezelodo: csak merték vóna lelüni...,még jó,hogy a szomszédban leesett magátu.
Borsodi
Mi megtudjuk védeni magunkat,törpe Napóleon mindenhez ért!Kivétel az ország kormányzása.Igaz Ausztria a szakadék szélén mi meg egy lépéssel előtte.
nezelodo
@Borsodi: ma 18:04. Egy betelefonálós műsorban azt mondta valaki az országunk védelmi képességéról, hogy olyan a honvédségünk, mint a női fanszőrzet, nagy területet lefed, de a behatolást nem tudja megakadályozni.
ómió
Ja, hogy a "DK" szerint! De, hisz', azt ti, efftársak, Kósa nélkül is "csúcsprecízen" meghazudjátok nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.