Letartóztattak három, szexuális és fizikai erőszakkal gyanúsított, javítóintézeti nevelés alatt álló fiatalt pénteken – közölte a Budapest Környéki Törvényszék a honlapján.

Kalapáccsal verték és szexuálisan bántalmazták áldozatukat egy Pest megyei javítóintézet lakói

Mindhárom gyanúsítottat korábban jogerősen javítóintézeti nevelésre ítélték, ott követték el az újabb bűncselekményt.

Az eljárás adatai szerint az Aszódi Javítóintézet kiskorú sértettje nevelőjének számolt be folyamatos bántalmazásáról. Elmondta, hogy a három fiatalkorú gyanúsított rendszeresen, naponta több alkalommal ököllel verte őt, február 25-én egyikük egy körülbelül 15 centis kalapáccsal legalább tízszer megütötte a koponyáját. A kiskorú beszámolóját orvosi vizsgálat támasztotta alá.

A sértett beszélt szexuális bántalmazásáról is, amit az egyik gyanúsított beismert.

Az ügyészi indítvány szerint feltehető, hogy a gyanúsítottak a szabadlábon hagyásuk esetén megszöknének, megnehezítenék a bizonyítást, illetve újabb bűncselekményeket követnének el.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája az indítvánnyal egyetértve mindhárom fiatal letartóztatását elrendelte április 18-ig; fellebbezések folytán a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: MTI

Fotó: Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ezt a három fiatalt egymásra bíznám. Mindhárman kapnának egy kalapácsot.
Bezárva egy cellába, ahova mindig csak két személynek, majd egy személynek elegendő kaját kellene beadni. Az utolsót pedig ott tartani még vagy tíz évig.
Gondosan ismertetve az esetüket a javítóintézet minden eltartottjával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Ezt a három fiatalt egymásra bíznám. Mindhárman kapnának egy kalapácsot.
Bezárva egy cellába, ahova mindig csak két személynek, majd egy személynek elegendő kaját kellene beadni. Az utolsót pedig ott tartani még vagy tíz évig.
Gondosan ismertetve az esetüket a javítóintézet minden eltartottjával.
Pálinkás Pál
csak nem megint orbán rejtett tartalékai?...dehogynem...
Jozefina
Az ilyenekből sosemlesz normális ember. Őrökös kényszerminkára kellene ítélni őket!!!??
ómió
@Bástya Béla Elvtárs: Az nyilván a "liberális nevelés honosított eszköze"!
Yeromos
@ómió: Az a te gondolatvilágodnak nyilván való, de abba még véletlenül sem gondolsz bele, hogy ezeket a javító-nevelő intézeteket a jelenlegi kormány üzemelteti és nem a liberálisok. Már 12 éve ők határozzák meg a nevelési módszereket.
CsipkeRózsa
Ez az intézet mindig hírhedt volt a bentlakók viselt dolgairól.
ómió
@Yeromos: A "liberális szellemiség" nem holmi "kormányzati eszmerendszer", mint a kommunizmusban a Marxizmus-Leninizmus volt, hanem egy Nyugatról "begyűrüzött", világszerte igen sok helyen meghonosodott, egyfajta világnézet, "társadalmi beágyazottság"! Ilyeténképpen tök mindegy, ki üzemelteti ezeket az intézeteket, maguk a működtetői "származnak" a "liberális szellemiség" világából és, aki onnét "származik", az úgy is "működteti" azt, nevelési módszerektől függetlenül!
Yeromos
És ebben jelenlegi kormányunk sokat jeleskedett, ugyan is Obrán Viktor volt egészen 2002-iig a liberális Internacionálé elnőke.
ómió
@Yeromos: A jelenlegi, persze, semmiképpen nem "jeleskedhetett" ebben (hiszen még Nyugaton is "illiberálisnak" nevezik),túl azon, hogy részt se vett benne, viszont, késéssel ugyan, de felismerve a mibenlétét, Orbánnak volt esze és ereje kiszállni belőle! Nem úgy, mint az efftársaknak az internacionalista - ma globalistára "keresztelt" - bolsevizmusból!
Yeromos
Orbánnak volt esze, ereje kiszálni? Kiszállt a KISZ-ből (titkár volt) , liberális lett, keresztény jobb oldali lett, most ismét a komcsik felé kacsingat, Putyin seggét nyalja.
De egyébbként szerintem az aszódi nevelő intézeben történteknek semmi köze a politikához a szerinted liberális neveléshez.
Emmersson71
@GeoCravker: Én csak egy kalapácsot dobnék be közéjük..küzdjenek meg azért is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.