A párt szerint el kell zavarni a kormányt a drágulás megállításához.

Megdöbbentő számok: a DK szerint már lassan az átlagbér harmadát kell élelmiszerre költenünkFotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint április 3-án „el kell zavarni” a kormányt az általános drágulás megállítása érdekében – mondta Konczer Erik szombaton, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A párt elnökhelyettese, az ellenzék Esztergom megye 1-es választókörzetének közös országgyűlési képviselőjelöltje hangsúlyozta,

soha nem látott drágulás zajlik a magyar élelmiszerpiacon, aminek eredményeként lassan az átlagbér harmadát kell élelmiszerre költeniük a családoknak.

A DK szerint mindezért az Orbán-kormány a felelős, az elmúlt 12 év gazdaságpolitikája ugyanis kudarcott vallott.

Az ellenzéki képviselőjelölt kiemelte, magyar családok tízezreit fenyegeti megélhetési válság, amit csak egy új kormány kiszámítható gazdaságpolitikája, valamint a gyenge forintot felváltó erős és stabil euró bevezetése akadályozhat meg.

Forrás: MTI
Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
@KisTehen: Szeretnéd, ha az élelmiszer sokkal drágább lenne? Szavazz a fideszre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
@KisTehen: Szeretnéd, ha az élelmiszer sokkal drágább lenne? Szavazz a fideszre!
namihami
És az a pénz is csak a másod- harmadosztályú árura, minőségre elég.
""Étkezz egészségesen!""---az átlagbér kétszerese már szűken, de talán elég lesz. És akkor még lakhatsz az utcán, ismeretlenektől kapott rongyokban.
jesz
oszt ha a DK elzavarja a kormányt, akkor utána mi a lófaszt fog kezdeni az üres kasszával, a vágtató inflációval(drágulással) a tanárok, egészségügyiek, mozdonyvezetők(vasutasok) a zömében alig valamit érő nyugdíjakkal...stb...stb..?

Majd Vágó, Vadai, Gyurcsány fogja megoldani a problémákat? Ugyan...majd MZP-re kenik, aztán kiírják az új választásokat...
simmering73
@KisTehen: Miért, most hogy kapod, szarvasmarha? Vagy a farhátra vered a tőgyöd?
simmering73
@KisTehen: Te viszont IDIÓTA vagy. Ezzel szopatnak benneteket. Miért vagytok ti ennyire egysíkúan hülyék? Négy elemit kijártad?
Lepényleső
...a minimálbérnek pedig a 100%-át,- az egyéb kiadásokat pedig a felszámoló biztosok állják?
Előremenetben,- közben meg is tankolhatsz,- limitálva akár öt literben,- éljen?
driv3r
És ezért az árért milyen minőségű élelmiszert kap?
Macskaszem
@KisTehen: Te nagy marha, most is piaci áron kapod, csak máshol fizeted meg. Orbánnak nincs saját pénze amiből beleteszi a különbözetet. A vagyonát, amit letagad is tőlünk lopta, a közpénzt tőlünk szedi be, nem gondolod, hogy visszaadja, hogy neked olcsóbb legyen a gáz. A tőlünk elvett pénzeket rakosgatja egyik zsebből a másikba.
ómió
És Bokros efftársatok 30%-os inflációja során mekkora hányadát kellett?
Macskaszem
@ómió: A te efftársaid viszont a Bokros csomag farvizén evickéltek el 4 évig, de úgy, hogy már a minimálbér duplájára emelése se mentette meg őket a bukástól. Szerintem ez a pont megint elérkezett.
ómió
@Macskaszem: Látom, most Maki efftársadtól várnál egy turbo Bokros csomagot! "Baloldalon" már nagy lehet eziránt az efftársi vágy! Mindenesetre süt rólad! Ne izgulj! Ha ne adj' Isten nyerne, 200%-ban meg is valósítja neked, hogy a "farvizén" nemcsak üres, de mínuszos zsebbel is rendelkezz! Végtére is abban van "otthon" a tetübolsi fajtátok, még, ha a "típust" másra hazudnád is! Addig meg csak álmodozz róla, addig se hazudozol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.