A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Farkas Tifani Katalin ügyében.

Nagy erőkkel keresnek a rendőrok egy 13 éves lányt Budapesten

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány 2022. március 18-án 7 óra 30 perc körül távozott VIII. kerületi otthonából, azóta elérhetetlenné vált. A rendőrök jelenleg is keresik.

Nagy erőkkel keresnek a rendőrok egy 13 éves lányt Budapesten

Farkas Tifani Katalin 165 cm magas, hosszú, sötétbarna hajú, szeme szintén barna. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, világoskék farmert és fehér cipőt viselt, valamint egy aranyszínű pöttyökkel díszített fekete kézitáskát tartott magánál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Farkas Tifani Katalin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
miért is nem csodálkozom?...oszt kinek hiányzik?...egy-két év múlva elleni kezdi a sok retket...
vacsi
@Berklac: Te így látod - de, aki elmegy ilyen lányokkkal kamatyolni - pénzért - annak mindegy... És itt a bibi!
Gazella
Milyen rendőrség?? Az a kevéske ?? Nem látok rendőröket mozogni a városban...
Rendőrség...
Gazella
@vacsi: nyamvadék... menj és keresd Dubaj elit utcáin...
namihami
@Horizont: 07.04: Általában egy véleményünk szokott lenni. Valamint én se szépségkirálynőkkel bújtam ágyba (néha jó, néha sajnos). Most viszont Berklac véleményével kell, hogy egyet értsek.
(már bocsáss meg), de nagyon haragba lehet a farkával (fúj a szóért), aki ebbe dugja és még fizet is érte. Tudom: Válogatósnak cerkának lófarban a helye, de (ezesetben) és talán, még ezen is érdemes elgondolkodni. Ha csak azt veszem, hogy a ló egy roppant tiszta lény, akitől nem biztos (sőt), hogy azt kaphatnám, mint ettől.
Emmersson71
@Horizont: Miért érzed úgy, hogy védened kell a cikk alanyát? Az, hogy ki kit lát szépnek/csúnyának, szubjektív. De elvétve vannak esetek, amikor ez általánosan elfogadott tény :)
Ez egy más most ronda cigánylány. Általában 30 felett még rusnyábbak lesznek a roma nők.
Jaa...és a bűnronda és a szépségkirálynő közt van még jó néhány "fokozat" ;)
csak úgy....
eltünt egy 13 éves szerencsétlen gyerek,de nem számít mert ronda és cigány!?
milyen emberek lettetek ?
namihami
@Horizont: Nem a cigányságáról van szó. A gond az, hogy volt egy '60-tól '85-ig tartó ún ""kádári korszak"", amikor a tanulás minden társadalmi osztály részére lehetőség volt. Nem az egyetemre, főiskolára gondolnék (hiszen /nem itélkezés--tény/, ahhoz nincs mindenkinek képessége), de egy közép- vagy szakmunkásképzés már elérhető volt. Ami akkor is és ma is viszonylag biztos kenyeret adhatna a kezükbe. És, szintén döntő, az utódok nem azt látnák, hogy a papa délben kel és sose megy el otthonról dolgozni. A Kádár legnagyobb hibájának tartom, hogy nem vasfegyelemmel követelte meg, legalább, a mára még mindig itt tartó és ilyen lehetőségek között élők iskolázását és iskoláztatását. Biztos, hogy ez a lány is ennek a családi háttérnek issza a levét.
Én a munkám révén ismertem olyan cigányembert, aki mellett ""meg lehetett szakadni"". És ez igaz úgy a munkája mennyiségére, mint minőségére. (voltak is olyan ""kollégái, akik nem szerettek vele dolgozni és hamar kikoptak mellőle.) Tehát, ez nem kaszt, hanem ember kérdése. Miként ezt a munkakerülő fajtát az ún fehérek között se nehéz megtalálni.
Emmersson71
@Horizont: Nem KELL, de miért ne?! A végleteket szokás kiemelni, ritkán hallani, hogy XY átlagos, nem feltűnő jelenség.
Ha a kifejezetten szépeket dicsérik - sőt, sokszor az átlagosat is feldicsérik, de a csúnyácskákra is a "bájos" jelzőt használják -, akkor a nyilvánvalóan rondát csak tapintatból ne minősítsük?
Az emberek nem egyformák. És itt nem csupán a szépség/randaság szempontjára gondolok. A csücsöri fotót elnézve ez a rusnya leány azt hiszi magáról, hogy jól néz ki. Pedig látható, hogy dehogy..sót, túlsúlyos is. Egy ronda ember igyekszik átlagosra felhúzni magát, előnytelen fotót nem posztol. Persze, ehhez kell egy egészséges énkép, ahhoz viszont reális látásmód szükséges. Vagyis ez a lány nem csak ronda, de beképzelt is. Ez pedig az ostobaságából fakad.
Hm..dióhéjban ;)I
Emmersson71
@Horizont: "Ha most egy szép szőke kékszemű lányt keresnének mit mondanátok?"

Azt, hogy kár érte, reméljük előkerül!
Ha mégsem, akkor valószínűleg elrabolták és LUXUSprostit csinálnak belőle.
Emmersson71
@csak úgy...: Hogyne számítana?! A családjának biztosan...
Másnak te sem számítanál, csak egy fél perces hír lennél a TV-ben és egy 3 soros cikkecske a neten - a nyomtatott sajtóba ilyen már nem is kerül.
Ez a kemény valóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.