A Jobbik elnöke egy gödöllői utcafórumon mondott erőseket, az LMP frakcióvezető-helyettese pedig arról beszélt, a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a szegénységtől és rossz oktatástól kell megvédeni.

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni – mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon az MTI híre szerint.

Jakab Péter: jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya

Fotó: Facebook/Hohn Krisztina/videórészlet

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak "igazi fülkeforradalmat".

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt – fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy "400 forint egy euró", "drága a benzin, ha van egyáltalán", "elszálltak az árak", valamint "drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit".

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy "most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit".

"Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya" – jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.

Forrás: mti.hu, facebook.com/Hohn Krisztina

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez tény. Magyarországnak nincs működő kormánya
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ez tény. Magyarországnak nincs működő kormánya
Szevasztok
De van működő ellenzéke, fantasztikus. Peti véletlenül hazament.
Csizmás Kond
Magyarországnak nem lesz működő kormánya ha ez a csürhe kerül hatalomra.
Németh István
Miután ezt egy ilyen prfesszionális személy mondja és ugye a nagyseggű szeretett barátnője előtt - ö mint tanú - nyugodtan elhihetjük, hogy ezt mondta! Na most mivel a kijelentése, dehonestáló és a lejárató jellege okán sértő, mi több nyilbvánvalóan hazug - tudományos - állatás, így ezet a seggfejnek sem tekinhető nagyon barmot be kell perelni,pontosabban azonnali hatállyal feljelenteni!
A helyzet az hogy kt dolog lehetséges! egy > elviszik a bolondok házába (a gyurcsánylakba, miután a Hárshegyi szanatóriumot a haverja bezáratta, csak eladni nem volt ideje!) vagy kettő> az Eu. bíróság jár el vele szemben szándékos megtévesztés alapos gyanujával! Ugyan is ki a fenével kekeckedne a moslék Eu. szervezet vezetése, ha nem volna működő magyar kormány?! Tán az ukrán nagykövetasszonnyal aki Dobó Istvánunk, várvédőnk utólagos kardhordozőja akarna lenni!? fene érdekes lenne! DE a felelősségre vonás kijár ennek a seggfej trógernak, ezt tartsuk tiszteletbe!
jesz
Szőrmentén szóbakerült az észrevehetetlen drón...azért az elgondolkodtató, hogy nem követeli a honvédelmi miniszter, vagy a főtábornok lemondását...

Ez az észre nem vett drón esete esetleg nem hajaz arra az augusztus huszadikára, amikor a viharjelzésért felelős katonatiszt a szeretőjét töcskölte, miközben jött a vihar..az ágyból kimászva tudta meg, hogyhúgazmegbajvan...
kereső
Igy igaz Péter. Magyarországnak már régen nincs működő kormánya, duma kormánya van- amely.lop, csap,hazudik és a szünetekben hazát és európát árul.
Klubtag
Nem kell ahhoz autószerelőnek lenni, hogy észrevegyük - ennek az autónak bizony nincs "kormánya"...üzemanyaga is alig-alig, a féke már régen elromlott - és vészesen közelít a lejtő...
Bástya Béla Elvtárs
Áááááááááááááááá! Ők ilyet nem mondtak! Majd ezt is letagadják... sőt perelnek, ha azt állítod, hogy mondtak is valamit a témában...
tudode
A diktátorok a szépszóból nem értenek!!!
.
------ "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=642s
------------------
.
Mentségére szolgáljon, hogy nem volt gyermekszobája, és megették az őzek Orbánék borsóját!!!
Nessy
A kormány tagok most vagy kampányolnak, vagy stratégiai nyugalomba vonultak a sok "munka" után!
Orbán, Szijjártó meg röpködnek, mint a vadmadarak! Néha előkerülnek, elosztogatnak az arra érdemeseknek pár milliárdot, aztán mehet minden tovább!
csak úgy....
@Csizmás Kond: de hiszen a csürhe most van hatalmon!
csak úgy....
@Shikari: csajozz inkább tibim,persze te kinek kellesz...
Klubtag
@Nessy: ...és nagy a dilemma, az látszik a helyzetek "nem" kezelésén is. Nem tudják kiszámítani, hogy mit mondjanak, tegyenek, hogy ne az ellenzék malmára hajtsák a vizet. Bármilyen eredmény is születik április 3-án a fidesz-kdnp maffia lelepleződik - vagy azért mert - győzelem esetén - nem fogják tudni eltakarítani a 12 év mocskát és jöhet a csőd, vagy ha elvesztik a választásokat - jöhet a kikerülhetetlen felelősségre-vonás - bármelyik valósul is meg ekkora kártétel már nem maradhat következmények nélkül...utolsó reményünk, hogy az EU nem bosszúálló, inkább liberális (szabadelvű, engedékeny, elnéző, nagyvonalú) és a visszatartott pénzeket folyósítani fogja...
nezelodo
Jaj, dehogy nincs működő kormányunk! A belügyminiszter játssza az egészségügyminiszter szerepét, a külügyér a hadügyminisztert imitálja, az emberminiszter a magyar helyesírással küzd, nem éppen eredményesen, a Szájer Józsi gránitba véseti ki az apa és ki az anya, nehogy szexuálisan eltévelyedjen a talajmenti káder, és példát is mutat, a nagyon keresztény miniszterelnök helyettes az állatok sportszerűtlen leölésével dicsekszik, és közel 80 milliárdot költenek a hobbijára! Kár hogy nem az egészségügy a hobbija, mert nagyon ráférne! Egye fene akkor foglalkozna a keresztény vallással, de onnan meg lehet az O. Gazsi piszkálta ki az új szektájával! Vajon talált e már magának "Jézus menyasszonyát", vagy már tábori püspöki babérokra pályázik?
Aztán ha egy jogszabályt kell összetákolni, mint a kamionstop, még majdnem nyolc óra hosszat is megállja a gyakorlat próbáját! Aztán rájavítottak ki hol tankolhat, de ebbe is hiba csúszott, mert a nagy nyomású kutakhoz irányított közlekedési eszközökbe nem fér bele azok töltőcsöve! Fiúk leesne a szentelt karikagyűrű az ujjatokról, ha egy szakembert is közel engednétek a döntéshozatalhoz?
Nessy
@nezelodo: Isten ments! A szaktudás bolsevik huncutság! Még véletlenül olyan, értelmesen kodifikált törvény születne, amit nem lehetne huszonötféleképpen magyarázni, kinek hogy ideális! Aztán lehet mondani" mindent a hatályos törvények szerint csináltak, bűncselekmény nem történt"!
Klubtag
@nezelodo: ...100 lájk és köszi a vasárnap délutáni felvidítást, a kávé mellé most nagyon jól esett a nevetés...
egyébként engednék ők most már eszeveszetten, de vagy elmigráltak az országból, vagy nem akarják teljesen lenullázni magukat...
Borsodi
Az csak jó ha nem működik talán nekünk jobb is!Eddig jól működött,itt az eredmény!
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=117s
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Dolgozz ha meg akarsz élni ne itt nyafogj. A gazdagság senkinek sem az égből potyogott le, azért megdolgoztak és megdolgoznak ma is.
Németh István
@Klubtag: a temocskodat , mega haverjaidét ti fogjátok eltakaríttatni ez sokba fog nektek kerülni! @Borsodi: kis, köcsög > ha nem működne JÓL akkor te mán gatyanélül szaldgálná csontvázként!
@Nessy: no ebben van valami! A törvény szerinti fagyi-visszanyalást, a többféleképpen való értelmezhetőséget meg kell szünteni, miként azt is, hogy az éppen regnáló kormánnyal és tagjaival - választott képviselőkkel szemben bármilyen alázó nyilatkozat megtűrést nyerjen > a demokrácia égisze alatt! Keményen kell megfogalmazni az alaptörvény - alkotmány - vonatkoó téziseit a hazaárulás és az ennek tuljdonítható megnyilvánulások terén, az Eu. képviseleti megbízás visszavonását az Eu. képviselők államelnökhöz való fegyelmi alárendeltségét! Vannak konkrét témák - szerintem el kell jutnunk a nemzet polgárainak viselkedési normatívájának helyes útra tereléséhez! MERT ENNEK BE KELL KÖVETKEZNIE >> egy demokratikus rendszerben is! ÁMEN!
Sámannus
Mondjad csak Petike mert még alkotmánya sincs, csak egy ereszen lecsúszó szentszar.
Nessy
@Csizmás Kond: Lőrinc barát legyen a példakép !
Csizmás Kond
@Nessy: A példakép olyan mint az a film ahol Chaplin egy sárgarépát tartott boton a szamár előtt hogy húzza a szekeret.
csak úgy....
@Csizmás Kond: a farkas flóri is dolgozott érte?
csak úgy....
@Csizmás Kond: jó példa!:) chaplin szerepében orbán viktor,ti fidesz magyarok pedig a csacsi.
vacsi
@Csizmás Kond: Ha ez a csürhe kerül hatalomra, Magyarországnam nem csak működő kormánya nem lesz, hanem előbb-utóbb Magyarország sem lesz...
Istenakinincsen
@Németh István: Az itteni fideSS birkák hozzád képest kezesbárányok!Hol van itt demokrácia te büdös ökör?
Véresszájú náci vagy,a legundorítóbb fajtából!
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 17:32 Most meg te vagy a csicska,főbohóc!
"csak a fideSS" az MSZMP öreg fa fiatal ága...csak már megöregedtek.:)))
Málna
@Horizont: 17:10 Attól ő még miért ne lenne? Te írtál jó nagy butaságot...
tothjani
Jelenleg Magyarországon Fasiszta Diktatúra van, ebből kifolyólag csak annyi ellenzéket engedélyeznek ami elég az EU-s pénzek lerablásához.
Macskaszem
Kormányzás nincs. Van helyette kampányolás, hazudozás, önfényezés, az ellenzék mocskolása, rágalmazása. A lopásban viszont nincs megállás egy percig sem.
vacsi
@Horizont: Pontosan: én sem leszek, Te sem, és e többiek sem - legalábbis hoszú távon. És nekem már mindegy, de a gyerekeimnek, unokáimnak nem. Te hogy vagy vele? És vajon a többiek?
Németh István
@KisTehen: @vacsi: Sajnos nincs egy normális ellenzék! Ami magát ellenzéknek tartja, választott képviselőként az mind moslék hazaáruló tetü! Ennyi! Ez nagyon nagy baj, mert így csak hátramozdítók sok pénzbe, kidobott pénzbe kerülnek! tulajdon képpen tényleg nemzet ellenségek!@tothjani: nagyon buta vagy ha ezt a jelenlegi kormányra értelmezed és szégyeld magad!@vacsi: a gyermekeink, unokáink fogják számonkérni tőlünk a tehetetlenségünket >> forogni fogunk a sírunkban, ha nem teszünk most a magunk érdekében most, ami a jövőt szolgálja!
Clavigo
@Németh István: idióta vagy Pifta...
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 20:07 Rajtad elég nehéz kiigazodni.
Külön-külön és együtt is normálisabb az ellenzék mint az agymosott fideSShívő balfaszok.A te gyermekeid és unokáid nagyon fogják szégyellni az ilyen ostoba őseiket mint te.Forogni fogsz a sírodban hogy ekkora ökör vagy.
A jelenlegi kormány egy nagy rakás szar!Tolvaj maffia,a te hozzájárulásoddal.
verőce21
Németország is külügyminiszter hiányban szenved! Most az USA- ból küldött a Soros-adminisztráció egy alkalmas nőt, aki az állampolgársågra vár jelenleg, hogy betöltse a külügym.-i posztot...!

Hát nem elképesztő, hogy a 82 milliós Németországban nincs egy alkalmas ember, aki betöltse ezt a pozíciót...?
Kell egy iskolázott amerikai, mert buta a német...! :)
csak úgy....
@verőce21: téged issoráz félretájékoztatott a fidesz apparátus! :)
annalena baerbock-geboren: 15. dezember 1980 hannover a külügyminiszter!
mesélj még farkasom...
csak úgy....
@verőce21: ti hazúgságok nélkül tudtok létezni?
csak úgy....
@verőce21: nem is értem,hogy a tisztelt szüleid téged,kérlek alássan, miért nem mint tasziló törzskönyveztettek..
verőce21
Pontosabban a külügyi államtitkárról van szó...! :)

telex.hu/kulfold/2022/02/08/nemetorszag-kulugyminiszterium-allamtitkar-greenpeace-amerikai

A Greenpeace amerikai vezetője lesz a német külügyi államtitkár, de csak miután felveszi a német állampolgárságot. Jennifer Morgan már benyújtotta az állampolgársági kérvényét... 
verőce21
@csak úgy...: Te is, az USA-beli Hugyos Józsinak vagy a Propira delegált Hugyos Lacija...?
Béla333
Miért? Mikor volt?
Ami 12 éve van az egy maffia szervezet bűncselekmény sorozata, nem kormányzás...
ómió
Úgy gondolod, Parizer efftárs, sikerrel hazudtad le!?
Németh István
@Béla333: azért te megmaradtál hülyének hiába próbáltak okítani! A@Horizont: meg a horizont szélén él elszigetelve mindentől, mindenkitől ezért maradt hülye! Esetükben nincs mit tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.