Odamegy, megszakért, magyaráz, menekültekkel találkozik, szemléz – a miniszterelnök keleti határvidéki kalandjait énekelte meg 50 másodpercben a kommunikációs stáb.

Március 21-én reggel került fel Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalára az az 50 másodperces videó, amelybe azt a három napot sűrítette a kormányfő kampánystábja, amikor Orbán áttette székhelyét Debrecenbe, hogy az orosz agresszió elől menekülő ukrán menekültek magyarországi ellátását felügyelje/vezérelje a hatóságok helyett/mellett.

Orbán lement a határra és kezébe vette a dolgokat – diadalmas videót gyártottak a kormányfőről

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A videóban láthatjuk, ahogy a miniszterelnöki stáb a Honvédség három új helikopterével elrepül a keleti országrészbe (ez Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint több millió forintjába került az adófizetőknek), majd Orbán Ruszin-Szendi Romolusz altábornaggyal, a Honvédség főparancsnokával egyeztet.

A miniszterelnök kezet ráz a debreceni középiskolás kadétokkal, majd egy rendőrségi objektumban mutogat a rendőrök által prezentált videófelvételekre, láthatjuk Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Pintér Sándor belügyminiszter, no meg több rendőr és egy pénzügyőr társaságában. 

A videóba bekerült az is, ahogy egy éppen az ebédjét fogyasztani próbáló, menekült kisgyereknek a fejét simogatja a kormányfő, valamint több más menekült anyukával és gyerekeivel, és kórházi dolgozókkal beszélget. 

A csengersimai határátkelőnél is feltűnik Orbán, ott rendőrök magyaráznak neki, valamint a Magyar Vöröskereszt adományosztó pultjához is odasétál a miniszterelnök, aki egy országba való beléptetést is végignéz a stábjával a határátkelési pont irodájában. Menekült szülőkkel és gyerekekkel is fotózkodik, a Katolikus Karitász is feltűnik a videóban (más önkéntesek, civilek valahogy nem), mint ahogy a kormányzati segélycsomagokat is lehet látni a felvételen. 

A felvétel a "Mindenki a gáton! Köszönöm!" felirattal került ki a miniszterelnöki Facebook-oldalra.

Forrás: facebook.com/Orbán Viktor

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hányok ,elég ha meglátom a szaros pofáját...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Úristen, de hatásvadász gagyi. És az a zene...
A szomszédban háború van, ezrével halnak..., ennek meg most is csak a propaganda.
Igazi segítséget, propaganda nélkül a civilek tömegei adnak. Ez most minden babért learat.
Igaz, egy hét fáziskéséssel lemaradva a civilekhez képest.
Pálinkás Pál
hányok ,elég ha meglátom a szaros pofáját...
fergeteg
Márki esetleg a Tanácsköztársaság nevében elkezdi államosítani a jachtokat,ingatlanokat nyugati
mintára.
Borsodi
Ehhez ért kampányol,fontoskodik inkább arról beszélnének,hogy repült be a drón bombával meg rakottan ami Horvátországban esett le? Nem vettük észre, Paks fölött repült el 40-percig repkedett.Biztonságba vagyunk Kósa úr?
Megtudjuk védeni magunkat,nátó nélkül is?
kereső
Na, de mi újság a "drón fronton"??? Hogyan lehetséges, hogy Magyarország légterében egyenes vonalban- Csengersima,Debrecen, Szolnok, Paks - 40 percen keresztül repülhetett ez a felderitő-harci drón, amely 800 kg-os légibombát cipelt magával !!!
nezelodo
Már csak Honti Hannának kellene előlépni melléje odaátról, és máris felcsendülhetne az operett nyitánya. Remélem álmomban sem látom majd a nem pocakos Orbán vezért táncra perdülni!
tudode
Nem mind arany ami fénylik!.

Őfélesége valójában senkihez nem hasonlítható "diktátor", aki amerre jár, kell fü, fa nem terem
.
----- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=809s
----------------------
.
Azaz az EU egyik szobájában egy RÉM lakik, aki ma már az EU-s szélsőjobb vezetője akar lenni
.
---- Orbán az EU-s szélsőjobb vezetője akar lenni, de homofóbiával nem fog menni.
hvg.hu/itthon/20210702_Orban_europai_jobboldal_homofobia
-------------------
.
Már mindenütt kitelt a becsülete. Hazájában is
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=248s
----------------------
.
Keresi a helyét, de nem találja!
csapnivalo
Ááá még a búzamezőn sétálás, kalász közelről megszemlélés, kalászsimogatás hiányzik. Utána jöhetne a vezér messzeségbe vesző tekintete, ahogy a jövőt kémleli. Nekem tetszene még, hogy Putyin szökellve közeledne és a végén forró csókban egyesülnek. Szerintetek kaphatok rá valami állami támogatást, ha megfilmesíteném? (ha igen, ugyanitt Putyin alteregók jelentkezését várjuk a hátsó ajtónál)
Maxipocak
"Hogy vagyunk, hogy vagyunk"- viccelődött Orbán nertárs.
"Jól vagyunk, jól vagyunk"- viccelődtek a pedagógusok, eü. dolgozók, szociális dolgozók, etc.
Yoda69
putyin farkat vette a kezébe, nem a dolgokat. Undorító hazaáruló féreg.
kereső
@Maxipocak: "Örülök, hogy látom..." Menekült: Én nem.
Nyírfa
@nezelodo: 09,59

Szenzációs ötlet, ezt filmre kell vinni! Honthy engedélyét már nem tudjuk kikérni, de akadna színésznő, aki szívesen vállalná a szerepet. :)))
Nyírfa
@csapnivalo: 10.05

Fogjatok össze@nezelodo:vel, mert az ötleteitek film után kiáltanak. Állami támogatásban ne reménykedjetek, de a magam részéről szívesen dobok a nyugdíjamból valamicskét. Tudod, mindig a civilek! :)
Partizán lehetne a producer. No?
Pági
@Emmersson71: biztos hogy volt csecsemő? Neki lett volna lehetősége a normális gondolkodás elsajátítására.
Emmersson71
@Pági: Nem nagyon érdekel. Surmó dolog az ilyen kommunikáció!
justhpeter
Szerencsétlen ökör. Elmegy a határra okoskodni, aztán elba@@a azt a rendet is, amit a normális civilek kialakítottak. A hárm helikopter meg a videó csak arra kellett, hogy ennek a szánalmas ökörnek legyen valami kampányeseménye ha már választási progamja nincs, Az eglsz cécó csak arra jó szerinte, hogy elfedje a Putyin haverjával való összejátszást, de a választó nem olyan hülye mint a kormánya és emlékszik még arra, hogy milyen volt a magyar-ukrán viszony mielőtt a félkegyelmű Putyin elindította a háborút.
Néro
Vétó Vitya lement és megnézte mit csinált. Gondolom elmondta a menekültnek , hogy miatta menekültek. Ja. nem.
Hááát van annak egy diszkrét bája amikor Dagadt Békegalambot játszik egy összefosott kevlártangában togyogva.
Kijevbe meg nem tudta az utat a Nagyon Bátor Nagyon Nagy Oroszűző Utcai Harcos.
uploads.disquscdn.com/images/aad747d4f8837eabf5f5f1905aa7ab34cc813ceceeba73dd72de6b871ddd519a.gif
Gondolom ezt meg elvitte magával a határra kirakatni :
uploads.disquscdn.com/images/b852c0bf97f4c69b0b3df170d1a80a4b95f418b7c1fd0e87bb15c9b0c5f536d0.jpg
Pági
@Emmersson71: a magáét különbnek gondolja?
kulabombaafityiszre
Na a buzi bayer mellett a mihály másik féreg.A civilek meg a lakosság nélkül nem lenne semmi a határon,a menekültek legfeljebb egy fityiszt kaptak volna,de leginkább semmit.
nezelodo
@Nyírfa: ma 10:05. Dobhatsz a nyugdíjadból, és meg se kérdeznek, hogy akarod-e, elveszik, de csak a Rákay Filip Kálmánka filmjéhez. Már vágják az erdőt egy marha nagy területen és dózerolnak, a helyi önkormányzat "nem tud semmiről", biztos száz évre titkosítva, épül a díszlet Dunával, tóval szóval minden amit Petőfi szeme szája csak megkívánt egyszer, most minden a Kálmuskáé lesz... Pedig jobb lenne, ha nem gyaláznák Petőfit.
Emmersson71
@Pági: Persze! Plusz én nem vagyok közszereplő.
simmering73
"...a miniszterelnök keleti határvidéki kalandjait énekelte meg 50 másodpercben a kommunikációs stáb" - hegedűn kisért Varga Juci művésző.
ómió
Az "elkúrására" most Böszme efftárs kisinasa pályázik!
Eladott Ország
- Gratulálok Valagyimir. Te és az Orbán havareok vagytok a legjobb klónjaim. Újraélesztik a módszereit!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277080115_1307437593069478_2413353220788349158_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ss2WI9SHee4AX-V5AWE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9r95UAEsugZCcqQYN3mmbqRgmasDMRwaQ_g-YU0uuL8Q&oe=623CB6B3
Azok a kurva oroszok! És azok a mocskos talpnyaló bérenceik, akik "magyarként" szajkózzák az orosz propagandát. Akik pár hete a Terror Házát ünnepelték, most a "köztévén" magyarázzák, az oroszok csak jogos érdekeiket védik. Azzal, hogy meggyaláznak egy nemzetet? És hogy miért nem mond le az ukrán elnök, akkor minden megoldódna. Meg hogy az oroszok csak "segítenek", hogy "behívták" őket. Tisztára, mint ’56-ban és’ 68-ban. Mi különbség? Akkor is, most is egy nemzetet gyaláznak, egy nemzet önrendelkezését vonják kétségbe. Hagyan lehet 56-ot ünnepelni, tisztelettel adózni az áldozatok emlékének, ha most szembeköpjük őket, magunk? Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok! Lassan szitokszó szó lesz Európában az, ha magyar vagy. Hová tűnt a magyar nemzet bátorsága, tisztessége? Kilóra megvették, megvettek, az oroszok, kínaiak. Opportunista köpönyegforgatók lettünk. Azok is, akik félrenéznek, akik elhiszik a gázszerelő csodás vagyonosodását, legyintenek a mindennapos korrupcióra, a milliárdokkal eltűnő jövőre, gyermekeik jövőjére. Ébresztő!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:22
Csak tetszik neked a böszme.Csicskahuszár.Putyin pincsijének a seggnyalója,a gyagyás ómió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.