Azért, mert az ellenzék miniszterelnök-jelöltje megvédte magát, amikor egy kamasz srác beszólt neki.

„Micsoda egy ócska, piti szarjankó!” – Bayer felpofozná Márki-Zay PétertFotó: Hír TV/YouTube

Bayer Zsolt a saját magáról elnevezett show-jában taglalta az esetet, amikor Márki-Zay Péter egy veszprémi utcafórumon beszélt egy tinédzserrel. A 444.hu szerint még egy videót is bejátszott arról, amikor a srác megkérdezte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjétől: „minden szava Orbánról szól, maguknak mi a programja?”. Erre Márki-Zay visszakérdezett, hogy „nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?” Aztán hozzátette: „akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?”. A helyzet azzal zárult, hogy a stábjából valaki szólt neki: „Péter! El vagyunk késve, menjünk”.

A helyzetet a következőképp elemezte a kormány egyik kedvenc megmondóembere:

Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök.

Látva a kiborulását, úgy tűnik, Bayer megfeledkezett arról, ő hogyan nyilvánult meg egyszer egy 18 éves diáklány kapcsán. Nagy Blanka 2019 januárjában vált híressé, miután egy kecskeméti tüntetésen egy dühös, káromkodós beszédet mondott el. Bayer akkor a következőképp kommentálta a lány megnyilvánulását:

„egy igazi, kretén, barom állat”, egy „szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli”.

Forrás: 444.hu
Fotó: Hír TV/YouTube

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez is egy míves bayer idézet:
“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!"

És ezek tényleg ezt gondolják a másik 5 millió emberről.
Józan ésszel fel nem lehet fogni, hogy mennyire aljasok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Még nem mondtam, de szíjat tudnék hasítani Bayer hátából.
nezelodo
@Nyírfa: "Még nem mondtam, de szíjat tudnék hasítani Bayer hátából" Kár lenne összemocskolni a bicskádat, ezek otthon az asszonnyal úgyis a magyarok vérével csencselnek. Olyankor nem zavarja őket az ellenzékiek által adott vér, csak csengjen a kassza
tothjani
Ez a fasiszta szarjankó a Fidesz egyik alapító tagja, és akkor csodálkozunk hogy a többi is ilyen rohadék?
Tudja jól mindenki összefújja a szemetet a szél!! :(
Logogrif
Zsótika stílusában : - nagy a pofád szarjankó !"
Németh István
JAAAAJ Zsoltika! nem felpofozni kőne, hanem felakasztani! Hát ez egy mocskos tróger, nemzetpusztító diliflepnis kártékony állat! Azon röhögünk a haverjaimmal, hogy a gyurcsány nyugodtan tud szervezkedni a háttérben, mert van aki helyette csinálja a szarkeverést - így a figyelem elterelkődik róla! Persze ezt tudja a Bayer Zsolt meg a Fidesz vezetése is! Mert ők nem fogják be a szemüket, fülüket és főképpen nem bénák! > látnak, hallanak, tesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.