Azért, mert az ellenzék miniszterelnök-jelöltje megvédte magát, amikor egy kamasz srác beszólt neki.

„Micsoda egy ócska, piti szarjankó!” – Bayer felpofozná Márki-Zay PétertFotó: Hír TV/YouTube

Bayer Zsolt a saját magáról elnevezett show-jában taglalta az esetet, amikor Márki-Zay Péter egy veszprémi utcafórumon beszélt egy tinédzserrel. A 444.hu szerint még egy videót is bejátszott arról, amikor a srác megkérdezte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjétől: „minden szava Orbánról szól, maguknak mi a programja?”. Erre Márki-Zay visszakérdezett, hogy „nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?” Aztán hozzátette: „akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?”. A helyzet azzal zárult, hogy a stábjából valaki szólt neki: „Péter! El vagyunk késve, menjünk”.

A helyzetet a következőképp elemezte a kormány egyik kedvenc megmondóembere:

Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök.

Látva a kiborulását, úgy tűnik, Bayer megfeledkezett arról, ő hogyan nyilvánult meg egyszer egy 18 éves diáklány kapcsán. Nagy Blanka 2019 januárjában vált híressé, miután egy kecskeméti tüntetésen egy dühös, káromkodós beszédet mondott el. Bayer akkor a következőképp kommentálta a lány megnyilvánulását:

„egy igazi, kretén, barom állat”, egy „szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli”.

Forrás: 444.hu
Fotó: Hír TV/YouTube

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez is egy míves bayer idézet:
“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!"

És ezek tényleg ezt gondolják a másik 5 millió emberről.
Józan ésszel fel nem lehet fogni, hogy mennyire aljasok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Bayer ismét hozta azt a NER-szintet amiért már lehajolni sem érdemes.
Aki Én
Bayert egyszer úgy megveri valaki az utcán, hogy maga alá szarik.
Ez most megint csak azt azt bizonyította, hogy szín elmebeteg, és nem felel saját tetteiért sem.
Igazi szarember.
Aki Én
Bayer:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”
„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

egyéb Bayer:

„nincs kedved szopni?”
„beteg, frusztrált”, akire ráfér, hogy pofán vágják
„sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó…a legnagyobb darab az emésztőgödörből”
„geci”
„geci fluffer”
„hájfejű, becstelen geci”
„kicsike, csúnyácska pöcs”
„indexes pöcs/jobbikos seggfej”
szép új világ
Nem merem Bayert patkányhoz hasonlítani, mert beperelnek a patkányok...
Béla333
A maffiózóknak mindent lehet, a többieknek semmit.
Pálinkás Pál
azért csinálja mert hagyják...már rég el kellett volna takarítani ezt a buzeránst..
Macskaszem
Ez is egy míves bayer idézet:
“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!"

És ezek tényleg ezt gondolják a másik 5 millió emberről.
Józan ésszel fel nem lehet fogni, hogy mennyire aljasok.
Eladott Ország
Bayer: Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja. Ezt beszopta Zsóti’! Zsoltika Ukrajnáért nincs BÉKE menet. Tudod nem a zsömle kicsi, a pofád nagy! Bayer testvér szeret szopni vagy nyalni, de kedvenc fagyija a nemzetvezető vagy inkább nemzetvesztő végterméke!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274742450_1292007257945845_2541512686079572758_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9HNUJdDM7aEAX-Qttfa&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9BT7Tw2nv-BJ7oHmkgUTmwfJK6V0arvxQTfF87xouy9A&oe=623CEEAA
Ezek a buzik hogy kaphatnak mikrofont kezükbe?
pbs.twimg.com/media/Eoe3tn3XIAcltlI?format=jpg&name=900x900
Bayer a lovagkeresztes harcos. A magyarok szétveréséért kapta. Pofátlan seggnyaló, szar alak. Úgy változik mint az idő, tapad mint a pióca. De majd lejár.
i.pinimg.com/originals/c3/25/25/c32525bf5b23c0b60653739b44f06cb0.jpg
Bayer , Még jó, hogy az aljadék gazdád nem egy szemforgató, farizeus alak. Megbaszódhatnál mondjuk vele együtt:
uploads.disquscdn.com/images/94fa32c654598faf3239fa3c4b9d70379c6386261d77ecf8f8dbaf781feaf99a.jpg?w=800&h=432
Havanagi
Mire kapta ez a lovagkeresztet? A legtrágárabb bunkó geci kategóriára?
Klubtag
Ő a fidesz-kdnp kormány által meghirdetett kultúrharc egyik végterméke és etalonja.
Néro
Én nem tenné ezt bayerzsótfikával. Nem taknyoznám össze vele a kezem. Azért írtam taknyot mert a xart nem akarnám össze bayarzsótfikázni még megsértődik.
Eladott Ország
És amikor a 300 ezres büntit 5 forintosokban akarod kifizetni? Ennyi erővel fát is hordhatna fűtetlen lakásokban élő rászoluló embereknek, de persze f@szságokkal foglalkozni egyszelűbb. Remélem az a sok ötös hanyattrántja durván a padlóla le, de jobban örülnék, ha valaki háturlól rásegítene a zsákla, hogy (alá)szorult helyzetbe hozza, hiszen amúgy is eléggé egy alávaló lator ez a Bayer!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/50445772_1695302490584966_6867999301574852608_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pRgK6SOxyYkAX_ykm6D&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8ma0i8q9zrwYGMGEYUjLDsW2GN0xq2tmmg28z1SsmA2A&oe=625F92F6
Nessy
Ennyit egy mai fideszes lovag intelligenciájáról, modoráról! Elég sokan követik a példáját!
Katalina62
Azt hittem tükörbe nézett! Hát, kioszthatna magának, egy nagy taslit, mielőtt, más teszi meg!
Toller Béla
Nem kellene ezt a mocskos gazembert idecitálni ! Majd, ha lesz független rendőrség, bíróság, fel kelkl jelenteni és kész ! Normális ember nem beszél egy szarkupaccal és nem is beszél róla !
Nyírfa
Még nem mondtam, de szíjat tudnék hasítani Bayer hátából.
nezelodo
@Nyírfa: "Még nem mondtam, de szíjat tudnék hasítani Bayer hátából" Kár lenne összemocskolni a bicskádat, ezek otthon az asszonnyal úgyis a magyarok vérével csencselnek. Olyankor nem zavarja őket az ellenzékiek által adott vér, csak csengjen a kassza
tothjani
Ez a fasiszta szarjankó a Fidesz egyik alapító tagja, és akkor csodálkozunk hogy a többi is ilyen rohadék?
Tudja jól mindenki összefújja a szemetet a szél!! :(
Logogrif
Zsótika stílusában : - nagy a pofád szarjankó !"
Németh István
JAAAAJ Zsoltika! nem felpofozni kőne, hanem felakasztani! Hát ez egy mocskos tróger, nemzetpusztító diliflepnis kártékony állat! Azon röhögünk a haverjaimmal, hogy a gyurcsány nyugodtan tud szervezkedni a háttérben, mert van aki helyette csinálja a szarkeverést - így a figyelem elterelkődik róla! Persze ezt tudja a Bayer Zsolt meg a Fidesz vezetése is! Mert ők nem fogják be a szemüket, fülüket és főképpen nem bénák! > látnak, hallanak, tesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.