A 20 éves sofőr testében THC nyomait találták.

Bedrogozott fiatal okozta a magyar világbajnok judós halálátFotó: police.hu

2022. március 20-án 15 óra 30 perc körül halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Csomádon – írja a police.hu. A rendőrség információi szerint egy őrbottyáni fiatalember előzésbe kezdett, a manővert nem tudta befejezni és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval.

Egy 58 éves asszony meghalt, utasa súlyosan megsérült.

Most a tenyek.hu kiderítette: a baleset áldozata, nem mást mint Tamási Ibolya, a Bp. Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja. A magyar világbajnok életéért hiába küzdöttek a mentők, már nem tudtak segíteni rajta. Utasa, egy 61 éves férfi súlyosan megsérült a balesetben. A fiatal őrbottyáni sofőr azonban csak könnyű sérülést szenvedett.

A rendőröknek a helyszínen gyanúsak voltak a 20 éves, a balesetet könnyű sérüléssel megúszó fiatalemberen látható jelek,

ezért kettős mintavétel következett. Az eredmény igazolta a gyanút, a sofőr szervezetében THC nyomát mutatták ki. Nem sokkal később egy másik rendőri egység az őrbottyáni lakáson kutatott, ahol egy mosókapszulás dobozban bruttó 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 2 őrlőt, és egy digitális mérleget is lefoglaltak.

A halálos közúti baleset okozásával gyanúsítható fiatalembert a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Forrás: police.hu, tenyek.hu
Fotó: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@justhpeter: Csak nehogy az legyen a vége, hogy zaklatott gyerekkora volt és rokoni szálak kötik a Dajcstomihoz.
division
@namihami: A Fidesz fóbia úgy tűnik határtalan, még egy ilyen szörnyű tragédiában is. Értetted miről szól a cikk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.