A momentumos Győrffy Máté kapott rajta három fiatalt, ahogyan éppen Hajnal Miklós plakátjait rongálták serényen a Széllkapu mellett.

„Futás, futás!” – Szánalmas menekülés lett az ellenzéki jelöltek plakátjainak rongálásából
Fotó: Győrffy Máté/Facebook

A videón az látszik, hogy Győrffy közelebb megy a maszkos – egyikük kapucnit is viselt, amit igyekezett minél inkább az arcába húzni menekülés közben – fiatalokhoz, mire azok azonnal abbahagyják a műveletet. Éppen egy létrára állva, tűzőgéppel próbálták tönkre tenni Hajnal plakátjait, de amikor a politikus megszólította őket, elindultak.

Amikor pedig felhívta a figyelmüket arra, hogy ez már rongálásnak számít, az egyik srác futni kezd. 

A többieket tovább követi egészen hosszú ideig – a videóban ezalá stílszerűen a Benny Hill show főcímdalát illesztette be. A kétségbeesett létrás fiú a végén már az eszközzel próbálja takargatni az arcát.

Győrffy most a Facebook-oldalán osztotta meg a videót, amihez egy szöveget is írt, Fürjes Balázsnak címezve. Beszámol a személyes élményről, ezután hozzáteszi:

A kampány kezdete óta megy ez, Fürjes kampánycsapata folyamatosan rongálja a plakátokat. De nem baj, amit éjszaka felmatricáznak, azt mi letisztítjuk másnap. Ezek a srácok most szintet léptek, fényes nappal álltak neki, a matrica sem volt elég, tűzőgépet is használtak, hogy biztos legyen a siker. Hát nem lett az. Gyáva futás lett a vége, a létrás fiatalembert végül majdnem a Rózsadomb tetejéig kísértem, csak felfelé

– írja. A bejegyzést azzal zárja, hogy a rendőrségi feljelentést már megtette a srácok ellen, akiket mások is észrevettek már.

Fotó: Győrffy Máté/Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Shikari: Nincsen ebben semmi furcsa. Gecinek geci a bandája is.
RonaGyuri
Fürjes a rongálásban legalább jó! =))
vitriol
@RonaGyuri: fürjes ezt már a Városligetben is bebizonyította! Nem is értem, mit keres a hegyvidék képv.jelöltjeként hisz ő Budapest fő ellensége volt az elmúlt év során, az önkormányzat fejlesztési törekvéseinek nyíltan keresztbe tett! Persze ez a sunyiság jellemző a fideszre!
RonaGyuri
@vitriol: ne légy igazságtalan ő volt az is, aki eltapsolta a több 200 milliárdot az úszó VB ürügyén!! =))
namihami
A környékbeli térfigyelőkamerák éppen tervszerű karbantartás alatt voltak. Miként a hasonló esetekben mindig.
ómió
Hajnal "közgazdász" plakátjait "báncsák"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.