Ellenzéki plakátot rugdostak le egy villanyoszlopról Lentiben – tette közzé Facebook-oldalán Benke Richárd, a Jobbik helyi politikusa.

Agresszív plakátrongálók támadtak egy ellenzéki aktivistára Zalában

Amikor a rongálókat videózó aktivista kérdőre vonta a két férfit, tettüket azzal magyarázták, hogy az ott szerintük magánterület. Majd agresszíven, fenyegetőzve megindultak a videós felé.

Sajnos az elmúlt 12 év fideszes médiahengere ugyanakkor meghozta eredményét: a hétköznapokban normálisan élő emberek önmagukból kivetkőzve fenyegetnek meg ellenzéki aktivistákat, rugdossák meg az ellenzéki plakátokat – csak azért, mert ellenzéki...

- állapította meg a jobbikos politikus.

Forrás: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Úgy látszik a fidesz aktivistákon kitört a jobboldali keresztény kultúra! Nálunk is csak az ellenzéki plakát van összefoglalva, néha nem árt a gyerekek elöl eltakarni, míg a hót ismeretlen kamupárt ismeretlen plakátja, és fideszes plakát érintetlen! Na, akkor ki nem tud viselkedni??
Borsodi
Agy mosott fideszesek,csak a gyűlölet vezeti őket.Ezeket kg- ra meglehet venni szánalmas.
Yoda69
Ide juttatta orban megoszto politikaja az orszagot. Katasztrofaba. Es ezfog kiteljesedni, ha ujra megvalasztjak orbant apriisban. orban hiteltelen politikus lett a nyugaton. Ezzel a pavatancos hintapolitikaval amit itt muvelt, mar senki sem bizik benne. Szerintem meg putyin se, meg a kiani vezer se. Konnyen lehet hogy hogy a ket szek kozott a padlora viszi orban az orszagot, es egyfajta europai Eszak Korea lesz belolunk.
En bizom a magyar emberek bolcsessegeben, hogy ezt belatjak, es szuk 2 het mulva jo helyre huzzak az x-et. Ez az utolso esélyünk.
ómió
Már megint magánszférába nyomultak az efftársak?
Nessy
@Pegero: Mit gondolsz, az ellenzéki plakátokat a marslakók tépik le, firkálják össze? Jó pénzért unatkozó vandál mindig mindenre található. Ennél az a rosszabb, hogy van aki már mindent és mindenkit gyűlöl, akire /amire Orbán azt mondja, hogy gyűlölni kell! Én részemről már unom, az évek óta azonos, max. más képét ábrázoló uszító óriás fidesz plakátokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.