A KÉRDÉS ETTŐL BONYOLULTABB!! =)) Nagyjából két hét van a választásokig, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyre jobban forrnak az indulatok, és megy a politikai sárdobálás. A külhoni magyarok is szavazhatnak, és ahogy ilyenkor lenni szokott, előjött a „Miért szavazunk?” kérdés is.

Forrás: vano.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kérdés maga nem rossz, bár erősen álságos

vano.blog: „Ha fizetsz, szavazhatsz?”

Mottó:
Kovácsit azzal vádolják, hogy a kocsmában megvesztegeti a választókat.
Azzal védekezik, hogy ez félreértés, erről szó sincs, csupán emberséges lévén
megmentette őket attól, hogy szomjazniuk kelljen!

A derék szerző a semjén-matyarok – szakszerűen a lakcímmel nem rendelkező választó jogosultak - szavazásáról elmélkedik. Ráadásul az egészet – noch dazu tévesen (az adózás fogalmát az szja-ra szűkítve ) – az adózás oldaláról vizslatva. S mindezt a jogosultság oldaláról.
A legnagyobb disznóságról: az hogy és ahogy a semjén-matyarok TÖBBLET-JOGOKKAL rendelkeznek.
Igen a levélbe szavazásról van szó, pontosabban arról, amit ártunk és qurmányunk annak tekint. Túl azon, hogy rengeteg csalási lehetőség van benne, s ezekkel élnek is, a valamiért külföldön tartózkodó valódi magyar állampolgárokat – s igen adófizetőket – másodosztályúként kezelik.
Sokak számára csak most vált egyértelművé, hogy
azok a semjén-matyarok akik a kirendeltségeken keresztül szavaznak ezt hetejig tehetik reggel 6-től este 10-ig,
míg a valódi polgárok csak a szavazás napján legjobb esetben is ()számos példa volt rá, hogy 8 körül morogva kinyitottak, s fél 6 körül már morogva fogadták az érkezőket) csak reggel 6-tól délurán 7-ig! =))
Klubtag
Ha mindegy volna a fidesz-kdnp számára, hogy a külföldön tartózkodó(élő) magyar választójoggal rendelkezők mely pártra szavaznak, akkor választásról-választásra nem enyhítene egy bizonyos csoport számára a szabályokon (lsd: pl. lakcím, levélszavazás, voksok leadásának időintervalluma, stb.) Nem szólva arról, hogy ha ennyire Magyarország javát és nem javait nézik a kedvezményezettek, nekik kéne a leghangosabban követelni az egyenlő esélyek érvényesítését - ellenkező esetben nem is élnének a szavazati jogukkal - ekkor tekinteném csak önzetlen szeretetű kötődésüket az anyaországhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.