Tóth Imre, az MKKP egykori jelöltje volt adásban, aki most szimpatizánsként mutatkozott be.

Az MKKP ismét nagyot alakított az M1-en kapott ötperces műsoridejébenMTI/Mónus Márton

Sokan emlékeznek még a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legutóbbi M1-es bejelentkezésére, amikor a jelöltjük párperces kotkodácsolást nyomott le az adásban. Idén nem voltak ennyire szélsőségesek, de azért hagyományosnak sem mondható a szereplésük. A telex.hu által szemlézett beszélgetés így indult:

Nagyon szépen köszönjük, hogy mi is szívhatjuk itt a szabadság levegőjét

– kedzte Tóth, mondta, majd javasolta, hogy mindenki látogasson el az MKKP honlapjára, mert ott van jó pár érdemi dolog.

Ezután el is érkezett a megtervezett rész: Tóth kapott egy telefonhívást a „kicsimnek” illetve „főnökasszonynak” szólított illetőtől, amit felvett, és onnantól fogva azzal foglalkozott. 

tudod, az M1-en ben vagyok, ahova be szoktunk jönni rendszeresen, (…) kicsit is meg kell becsülni, (…) vannak itt sokan, mint az oroszok Ukrajnában, (…) szeretnek itt lenni, tök aranyosak, vannak ilyen kameratőrök, meg világosak, nagyon jópofa, nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré

– ilyen és hasonló mondatokkal indított. Ezután csinosnak titulálta a műsorvezetőt, ezt követően pedig kitért a hatósági árra is.

mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirke far-hátat, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras. Nem kő-, étolaj, meg tankoljál feltétlen. De ha nem kapsz, akkor ne terjeszd, mert azt most ilyen rémhírkeltés, (…) mondd, hogy nem volt kedved tankolni, meg túrót, meg tejet, 1,5-ös, az is benne van

– folytatta. Amikor befejezte, már csak fél perc körüli ideje volt, ezen látványosan meglepődött, majd pár mondat után már véget is ért az öt percük a közmédiában.

Forrás: telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fenomenális. Végre valaki igazán helyén kezelte a ,,köz"médiát.

,,...lesz még ilyen akció?..." :)

Ez QRVANAGY!!!

Az a segghülye, aki ezeket komolyan veszi politikai szinten. Ez is mindent elmond a szellemi állapotokról.
Amit csinálnak, azt meg nagyon jól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Peller Anikó: 12.23

Anikó, Kovács többször is kijelentette, hogy, bár el akarják érni, hogy meglegyen az előírt minimum képviselőjelöltjük, de sehol nem fogják indítani őket, ahol az összefogásnak esélye van a fidesz ellen.
Ott viszont igen, ahol az ellenzék gyenge, és ők esetleg labdába rúghatnak.
Én nem kételkedem bennük, s hogy milyen korrekt kis csapat, azt a visszafizetett kampánypénz is mutatja. S hogy miért kellett visszafizetniük? Ezért:

24.hu/kozelet/2022/03/13/mkkp-kampanytamogatas-visszautal-allamkincstar-alairasgyujtes/
Aki Én
@Peller Anikó: De foglalnak. Ez is egy állásfoglalás, nem is kicsit beszédes. Ilyen is kell.
Ha ezek elvisznek szavazatokat, akkor tényleg megérettünk a pusztulásra.
justhpeter
@Philip Marlowe: Az ukrán "idióta humorista" több tisztességet és alázatot mutat népe iránt mint a tolvaj, putyin seggéből kilógó miniszterelnököd, nem elfeledve az örök szabályt, hogy a kapitány hagyja el utolsónak a süllyedő hajót Arról nem beszélve, hogy nem Ukrajna támadt rá Oroszországra, hanem a háborús bűnös, tömeggyilkos Vlagyimír Putyin az ukránokra.
Ami a választott nck nevedet illeti Raymond Chandler nem erre találta ki.
justhpeter
A Kérfarkúak nagyon talpraesetten oldották meg a feladatot a négyévenként járó öt percben.
Yoda69
A kutyak jelenleg 3%-on allnak, tehat a bejutasi kuszob alatt joval. Minden rajuk adott szavazat megy a kukaba, ami viszont fideSS malmara hajtja a vizet. Lehet hogy pont ezen fog mulni a valasztas es a magyar nep sorsa.
Toller Béla
Végtére is, aki megnézte, kapott valamit az idejéért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.