Az énekes Osváth Zsolt műsorának vendége volt. 

"Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal” – mondta Nagy Feró a műsorban.

Nagy Feró: az nem lopás, hogy megbízom Mészáros Lőrincet, hogy építse fel a toronyórát lánccal

Nagy Feró az Összetartozunk – 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó – a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án. MTI/Illyés Tibor 

A lelkes Fidesz-támogató kitartóan hangoztatta, hogy ő liberális, de egyébként meg „hadd nyalja már azt a segget, ami neki tetszik.”

Moszkva és Brüsszel kapcsán pedig ezt mondta: 

"Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja.”

Forrás: 444.hu, 24.hu

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nagy Feró!Egy egyetemet végzett ember, még ha műszakit is, nem lehet olyan egyszerű gondolkodású, hogy finoman fejezzem ki magam, hogy egy ilyen példát hoz fel a lopásra.A lopás a beruházásoknál ott kezdődik, hogy a tervezett költségeknél a kivitelezés költsége sokkal magasabbak , két háromszorosak, mert egyrészt a munkát túlárazzák, másrészt olyan költségeket is felszámolnak amik nem merültek fel, és olyanoknak is fizetnek tisztelet, illetve megbízási díjat akik egy keresztbe szalmát sem tesznek a beruházás megvalósításáért!Ugyan mondd már meg Feró, hogy ha Mészáros, ahogy azt a példádban hoztad , mint gázszerelő vállalkozó több tíz, vagy száz milliárdos lett, akkor miért nem tud egy egyetemi tudós , vagy feltaláló is milliárdos lenni ennyi év alatt?Arra is válaszolhatnál, hogy szerinted hány Mészáros gázszerelőből lett olyan vagyonos ember mint az általad példaként felhozott személy?Ha ezeknek a kérdésekre keresed a választ, mégis csak arra kell jutnod, hogy ez a Mészáros tisztességes vállalkozással n e m juthatott ilyen mértékű vagyonhoz ennyi idő alatt. A minősítése a dolognak teljesen mindegy , mert nem az lényeg hogy lopott, csalt, vagy festette magát, hanem az,hogy olyan eszközöket vett igénybe amelyekhez más nem juthatott, és hogy azok az eszközök nem voltak törvényesek!Ha a jogi szakmához nem is értesz, azt gondolom, hogy minden emberben van annyi erkölcsi érzék, hogy érzékelnie kell hogy a Mészáros félék gyors vagyon gyarapodása nem lehet jogszerű, mert ha az lenne akkor sokkal több embernek lenne jelentős vagyona.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Gyurka80: 10.00
Olvass, tájékozódj, művelődj!:

"Hétszeresére növeli a közbeszerzési győzelem esélyét a NER-es kapcsolat"
"Az EU és az OECD régóta vizsgálja a közbeszerzések korrupciós kockázatát. Az ilyen vizsgálatok egyik legfontosabb mutatója, hogy a tenderek hány százalékánál fordult elő, hogy csak egy ajánlat érkezett be. A magasabb arány magasabb korrupciós kockázatra utal. Magyarországon ma – az EU adatai szerint – a tenderek 39 százalékánál fordul elő ez, míg az EU által toleráltnak (zölddel jelöltnek) tekintett szint 20 százalék alatti.

A verseny nélküli pályázatok aránya azonban nem minden esetben ad pontos képet a közbeszerzési anomáliákról, ezek erősségéről. Ha például elterjedt az a szokás, hogy „kérlek, hozz két vesztőt!”, vagy „oldjuk meg okosba’, és vigyázzunk, hogy az EU / OLAF ne fogjon gyanút”, vagy „beszéljük meg mind, hogy ki mikor indul, de vigyázzunk, hogy mindig legyen legalább három pályázó”, akkor nyilvánvalóan félrevezető eredményt adna, ha az egy pályázat mellett megvalósuló tenderek arányával szeretnénk mérni a korrupciós kockázatot, felderíteni a közbeszerzési anomáliákat."
g7.hu/kozelet/20220208/hetszeresere-noveli-a-kozbeszerzesi-gyozelem-eselyet-a-ner-es-kapcsolat/
Gyurka80
@Béla333: A libbancs g7 a metróbeszerzést vizsgálja van mit!
Béla333
@Gyurka80: 13.15
Jó ötlet! Én is örülnék, ha végre egy pártoktól független szervezet kivizsgálná, hogy ott mi is volt, de az Alstom beszerzéssel együtt! Elvégre az is a beruházáshoz tartozott...
Gyurka80
@Béla333: Ne reménykedj. Már sajnos elévült demszkiék jól összelopták magukat azért nagy a pofájuk.
Béla333
@Gyurka80: 13.51
Ha le nem is lehet ültetni a bűnöző politikusokat, mert már elévült valami, attól még illik nyilvánosság elé tárni, hogy legalább ne osztogassák itt az embereknek az észt és az erkölcsöt!
A legrosszabb az, ha elsunnyogjuk az elmúlt 30 év politikusi bűncselekményeit!
Gyurka80
@Béla333: Ebben igazad van.De sok értelme nincs böszmeferinél is elévülésre hivatkoztak, a sok hülye meg megválasztotta őt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.