A csütörtöki NATO-csúcson jóváhagyták, hogy Magyarországon, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában is új NATO-hadtesteket állítsanak fel.

Új NATO-hadtesteket állítanak fel Magyarországon

Fotó: Thomas COEX / AFP

A 444.hu írta meg, hogy eddig csak a balti államokban és Lengyelországban voltak ilyen hadtestek, tehát összesen most már nyolc országban lesznek jelen a Balti-tengertől a Fekete-tengerig.

Mindez azért is érdekes, mert Szijjártó Péter csütörtökön még azt mondta, hogy a honvédség meg tudja védeni Magyarországot.

A csütörtöki találkozó előtt levetítették Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videóüzenetét, aki a NATO repülőgépeinek, tankjainak egy százalékát kérte a NATO-tól, hogy megvédhesse magát az orosz agresszióval szemben.

Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára azt mondta, igyekeznek minden lehetséges segítséget megadni Ukrajnának, és szállítanak védekezéshez használható eszközöket, viszont nem kockáztathatják a háború továbbterjedését.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Farhátisztánban nem lehet ! Megmondta a Nagy Óvó Védő telefosott kevlártangás Békegalamb majd ü megvéd mindenkit. Akkor ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
MOCSKOS SZEMÉT NATÓ!!! ELŐBB VAGY UTÓBB CSAK KIROBBANTJÁK A HARMADIK VILÁGHÁBORÚT EURÓPÁBAN!!! NA PERSZE A GYILKOS AMERIKA NYOMÁ
SÁRA MERT KIBICNEK SEMMI SE DRÁGA!!! ROHADNÁTOK MEG!!!
Pági
@dr. prédikátor: nem kell ennyire kiabálni, ráadásul hülyeséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.