A csütörtöki NATO-csúcson jóváhagyták, hogy Magyarországon, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában is új NATO-hadtesteket állítsanak fel.

Új NATO-hadtesteket állítanak fel Magyarországon

Fotó: Thomas COEX / AFP

A 444.hu írta meg, hogy eddig csak a balti államokban és Lengyelországban voltak ilyen hadtestek, tehát összesen most már nyolc országban lesznek jelen a Balti-tengertől a Fekete-tengerig.

Mindez azért is érdekes, mert Szijjártó Péter csütörtökön még azt mondta, hogy a honvédség meg tudja védeni Magyarországot.

A csütörtöki találkozó előtt levetítették Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videóüzenetét, aki a NATO repülőgépeinek, tankjainak egy százalékát kérte a NATO-tól, hogy megvédhesse magát az orosz agresszióval szemben.

Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára azt mondta, igyekeznek minden lehetséges segítséget megadni Ukrajnának, és szállítanak védekezéshez használható eszközöket, viszont nem kockáztathatják a háború továbbterjedését.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Farhátisztánban nem lehet ! Megmondta a Nagy Óvó Védő telefosott kevlártangás Békegalamb majd ü megvéd mindenkit. Akkor ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Farhátisztánban nem lehet ! Megmondta a Nagy Óvó Védő telefosott kevlártangás Békegalamb majd ü megvéd mindenkit. Akkor ?
Csizmás Kond
Ha azt a bohócot kiiktatnák, vagy legalábbis félreállítanák egyből megszűnne minden probléma. Ő elkötelezettje az amerikai maffiavezetésnek, eladta az országát és ezért kényszerítik hogy addig harcoljon míg ép egészséges ember van az országban...egy kitervelt gyilkosság az egész háború amit úgy remélik hogy majd az orosz nyakába tudnak varrni.
justhpeter
Viktor ! Hol van most a szuverenitás, amit olyan gyakran emlegettél.?
Gazella
Milyen honvédség?? Az a 5000 tiszt de baka egy sem??!!!
Megmondtam a NATO leszarja a ti kis pöcs fejeteket kurvány.
Béla333
2022. február 05. 11:53
"Vannak Magyarországon NATO-katonák, a Magyar Honvédség, amely NATO-egység. A Magyar Honvédség megfelelő állapotban van ahhoz, hogy megvédje az országot, tehát nincs szükség külső csapatokra - mondta egy oroszországi interjújában Szijjártó Péter arra a kérdésre, hogy román és bolgár mintára Magyarországon is vannak-e amerikai és brit katonák. "
www.portfolio.hu/global/20220205/szijjarto-peter-a-nato-egysegekrol-magyarorszagnak-nincs-szuksege-kulso-csapatokra-525131

Na akkor Petya! Toporzékolj egy sort! Kéresd be a NATO helyi vezetőjét és teremtsd le a sárga földig!
Béla333
"Szijjártó Péter az Iszvesztyija orosz hírcsatornának adott interjúban hangsúlyozta: a magyar modell nagyon világosan bebizonyította, hogy az európai uniós és a NATO-tagság nem kell, hogy kizárja a jó kapcsolatot Oroszországgal,"
www.portfolio.hu/global/20220205/szijjarto-peter-a-nato-egysegekrol-magyarorszagnak-nincs-szuksege-kulso-csapatokra-525131

Tudom! Régi történet ez már! Majdnem 40 nappal ezelőtti...!!!
Béla333
2022. február 10. – 06:42
"Magyarországra nem kellenek újabb NATO-csapatok, mert a Magyar Honvédség képes megvédeni az országot, erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt az Euronewsnak Lyonban, miután megnyitotta az ottani magyar konzulátust.
Szijjártó szerint a magyar fegyveres erők megfelelő állapotban vannak ahhoz, hogy garantálják az ország biztonságát, ezért nincs szükség további csapatokra."
telex.hu/kulfold/2022/02/10/szijjarto-peter-nato-euronews-nyilatkozat-csapattelepites-ukran-orosz-valsag

Köpönyegforgató hazug maffiózók!
dr. prédikátor
MOCSKOS SZEMÉT NATÓ!!! ELŐBB VAGY UTÓBB CSAK KIROBBANTJÁK A HARMADIK VILÁGHÁBORÚT EURÓPÁBAN!!! NA PERSZE A GYILKOS AMERIKA NYOMÁ
SÁRA MERT KIBICNEK SEMMI SE DRÁGA!!! ROHADNÁTOK MEG!!!
Pági
@dr. prédikátor: nem kell ennyire kiabálni, ráadásul hülyeséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.