Gyurcsány Ferenc közösségi oldalára írt bejegyzést, amelyben azt is megfogalmazta, úgy gondolja, Európa nagy változás előtt áll.

Gyurcsány: "Az egykori nagyhangú nemzetközi bajkeverőből lesajnált, jobb körökből kinézett lúzer lett."
Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén 2021. szeptember 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Mint írja, korábban a Covid elleni fellépés most pedig az Oroszország Ukrajna elleni háborúja nyit új fejezetet Európa történelmében.

Ugye emlékeznek? A koronavírus kitörése után az európai országok közös vakcinabeszerzés mellett döntöttek. Az elszenvedett szociális, gazdasági nehézségek kezelésére közös pénzügyi alapot hoztak létre, közösen vettek fel hitelt és adtak tovább az EU tagországainak.

- írja bejegyzésében, majd arra is kitér, hogy "az elmúlt hetekben a szomszédunkban folyó háború ellen is közösen lépnek fel az európai országok".

Közösen nyújtanak politikai, katonai és humanitárius segítséget, közösen vezetnek be pénzügyi-, gazdasági szankciókat az agresszor ellen. Közös döntéseket hoznak, hogy az Oroszország elleni szankciók ránk ható negatív következményeit hogyan kezeljük az esetleges gabonahiány kivédésétől az energia függetlenség megteremtéséig. Tegnap az EU csúcson arról döntöttek, hogy az orosz gázimport kiváltására közösen fogunk máshonnan gázt vásárolni.

- tette hozzá.

A handabandázó mitugrászoknak vége. Köztük a minden ellen harcoló, a mindentől bennünket megvédő Orbánnak is. Mert persze lehet azt hazudni, hogy mi egyedül is narancssárgára festjük az eget, de aztán kiderül, még csak ecsetünk sincs.

- fogalmazta meg.

Úgy gondolja, Orbán "csak olyan dolgoktól védett meg bennünket, melyek úgy egy pillanatig se léteztek úgy, ahogy a kormányfő azt velünk elhitetni szerette volna".

itt kopog az ajtón a minden korábbinál egységesebb Európa. Igen, megyünk az Európai Egyesült Államok felé. Orbán meg ezzel együtt iratkozik ki a történelem fő áramából. Az egykori nagyhangú nemzetközi bajkeverőből lesajnált, jobb körökből kinézett lúzer lett. Aki megszavaz mindent Brüsszelben. Mindent, ami elé kerül. Győzni már csak ott és akkor tud, ha nincs ellenfél, ha az általa megakadályozni igyekezett javaslatok nem is léteznek.

- írta.

Na de mit lehet csinálni a mi Orbán Viktorunkkal? Szeretni talán? Gondolom, inkább leváltani. Jövő vasárnap

A teljes bejegyzés itt olvasható. 

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
@fergeteg: "Márki nyer : leáll a 3. metró.
Paks
4 szeres gázár
3 szoros benzinár
magyar hadiállapot azonnal."

Nem fejezted be!
Ha Vitya nyer: leáll az ország!
Nem lesz, ki megvédjen bennünket, ha megtámad Putyka.
Bejönnek az oroszok
Nem lesz EUS-támogatás - már most sincs, Vitya ezt is elintézte
Pénzünk csak egy papír lesz, csirkefarhátot sem kapunk érte, ét és gázolajat meg pláne.
Nem lesz 13. nyugdíj, nyugdíj sem lesz
Miért akarod ezt? Miért lesz jó neked és a családodnak?
A te agyad már leállt!
Remélem minél több ember agya működni fog, amikor írja az X-t!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@fergeteg: Ezek pont Orbán és Putyin miatt fenyegető veszélyek!
Pipás
@Pegero: Ha nem értetted meg, hogy kiről beszélt, akkor vagy teljesen hülye vagy, vagy anyádról beszélt.
ómió
A cím szerinti lenne Böszme efftárs megkésett öndefiníciója? Akkor, hosszú szünet után, megint igazat mondott!
namihami
Rövid, de mégis közérthető. Csak a ""köz"" egyes tagjai (mint a kisgyerekek) játsszák a süketet! Ők teszik ki a 2 millió házi és 500.000 fizetett ""hűségest"".
Mi ezt már tudjuk, ők nem is akarják tudni. A hitében megingatott ugyanis rosszabb, mint a gonosz, mert ennek az élete álmát vennék el. Nekik a Viktor az isten, aki ""nem tehet rosszat"", hiszen ő az ISTEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.