Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szijjártó Péter még tegnap reagált Volodimir Zelenszkij Orbán Viktornak intézett üzenetére, amelyben az ukrán elnök felszólította a magyar miniszterelnököt, hogy ne habozzon szankciókat alkalmazni Oroszország ellen, és engedje át a fegyverszállítmányokat Ukrajnába. Szijjártó most közösségi oldalán azt hangsúlyozta, "nekünk nem Volodimir Zelenszkij elnökkel van vitánk", hanem a magyar baloldallal.

"Nekünk nem Zelenszkij elnökkel van vitánk, hanem a baloldallal" – Szijjártó szerint a baloldal azonnal háborúba keverné az országot
Fotó: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond az üvegtermékek gyártásával foglalkozó SCHOTT Hungary Kft. beruházásbejelentő sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 10-én. A német cég újabb, 28 milliárd forintos beruházásával százhúsz új munkahely jön létre Lukácsházán. Az állam által 3,3 milliárd forinttal támogatott fejlesztés keretében a kft. előre tölthető, steril injekciós fecskendők előállításával bővíti magyarországi portfólióját. MTI/Balogh Zoltán

Bejegyzésében azt írta Zelenszkijről:

Ő Ukrajna elnöke, természetes, hogy neki Ukrajna és az ukrán emberek érdeke az első.

Szijjártó azt is megfogalmazta miért nem hajtják végre a követeléseit:

Nekünk pedig nincs fontosabb Magyarország és a magyar emberek biztonságánál. Ezért nem hajtjuk végre követeléseit: nem küldünk fegyvereket, nem engedjük át hazánk területén a fegyverszállítmányokat és nem szüntetjük meg az energiahordozók beszállítását Magyarországra.

Kiemelte:

Nekünk a magyar baloldallal van vitánk, melynek vezetői világossá tették: ők végrehajtanák Zelenszkij elnök összes követelését, ezzel pedig bele is vinnék Magyarországot a háborúba, annak árát pedig a magyar emberekkel fizettetnék meg.

A tét tehát világos április 3-án: a békét és biztonságot garantáló jobboldal vagy az országot azonnal háborúba keverő baloldal!?

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hazudsz gúnár nyakú kakadu!!! Miért jó ez nektek, hogy össze-vissza hazudtok, amint csak kinyitjátok a szátokat, he???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Hagyjátok szerencsétlent... eteni kell a birkáit.. az zsenilis öreglányokat
Yeromos
Gyurcsány és MZP, megakarja támadni Moszkvát, Soros most szerzi be a fegyvereket.
Ennek a balf... nak eszébe se jut, hogy NATO tagok vagyunk.
kereső
Rágalmazás, rémhirterjesztés, hazudozás. Na ez a fideSS kampánya. Miközben harcol "Brüsszel" ellen, stratégiai nyugalmat hirdet putyin mellett. Druzsba peti- árulók vagytok, senkiházi szarkupacok. És le akarjátok rántani az egész országot erre a szintre.
ómió
Ugyan má'! Hisz' az efftársak azt se tudják, mi az a fegyver!? Így "píszí" ezt hazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.