Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalra. Ha békét akarunk, csak a nemzeti oldal, csak a Fidesz és a KDNP képes megadni ezt Magyarország számára – jelentette ki a kormányfő szombaton.

Orbán: Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalraFotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Kossuth téren rendezett állami díszünnepségen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor Facebook-oldalán tett közzé egy, a zalai kampányútján készült videót. A miniszterelnök azt mondta: a háború, amely "felhőként rátelepedett" erre az országgyűlési választásra, nem csökkentette a választás tétjét, hanem "az egekbe emelte".

Ennek a választásnak most már nemcsak az a tétje, hogy visszamegyünk-e oda, ahol 2010 előtt voltunk, ennek most már háború és béke is a tétje

- fogalmazott Orbán Viktor, kiemelve: "ha biztonságot akarunk Magyarország számára azt csak a Fidesztől és a Kereszténydemokrata Néppárttól várhatjuk".

A kormányfő szombaton Nagykanizsán találkozott a választókkal

- mondta el Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te mocsok! A háborút ti hoztátok el a Putyin kiszolgálásával! Az egész országot odadobtad a háborús bűnös haverodnak! Te akarsz békét? Te mást sem tudsz csak háborúzni!
Aljas mocskok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: z 1960-as évektől kezdődően a kommunista propaganda „fellazításnak” bélyegezte meg azt, amit ma „globalizmusnak” hívnak. De nagyon jellemző, hogy sok nyugat-ellenes volt-MSZP párttag, volt-munkásőr és titkosügynök könnyen váltott és lett vad kommunistából vad orbánista keresztény-nacionalista!
RonaGyuri
@RonaGyuri: By the way az orbanizmus lényegét is megfogalmazta

magyar-gyaur.blog: „A fideszes/állami nagyplakátok rémmeséje”

A post egyik kulcs mondta, hogy: ’ (a cél) „liberális mételytől” megvédeni a társadalmat a patriarchális „családpolitika” révén. Azt azért érdemes leszögezni, hogy az amúgy csöppet sem gyerekbarát populizmusnak csak addig van szüksége a gyerekeket fenyegető mumusok rémképére, ameddig ezzel erős érzelmi hatást lehet kiváltani a politika iránt közömbös asszonyokban és férfiakban’. Amit persze valójában az európai polgári kultúra megtagadása, sőt démonizálása irányít.
A gondolat elővezetés eközben fogalmaz meg egy ennél is fontosabb dolgot, mely belegondolva sokat elárul Orbániáról is: „az 1960-as évektől kezdődően a kommunista propaganda ’fellazításnak’ bélyegezte meg azt, amit ma ’globalizmusnak’ hívnak. De nagyon jellemző, hogy sok nyugat-ellenes volt-MSZP párttag, volt-munkásőr és titkosügynök könnyen váltott és lett vad kommunistából vad orbánista keresztény-nacionalista!”! =))
human
Aki szolgaságot akar szavazzon a fidesz-re!
driv3r
Inkább nem írok semmit. /agresszív kismalac/
csak úgy....
több mint 45 ezer covid halott bánja a fideszék garázdálkodását! -csak a hülye szavaz a fideszékre!
ómió
Pláne, ha még élve is maradnánk...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.