Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalra. Ha békét akarunk, csak a nemzeti oldal, csak a Fidesz és a KDNP képes megadni ezt Magyarország számára – jelentette ki a kormányfő szombaton.

Orbán: Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalraFotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Kossuth téren rendezett állami díszünnepségen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor Facebook-oldalán tett közzé egy, a zalai kampányútján készült videót. A miniszterelnök azt mondta: a háború, amely "felhőként rátelepedett" erre az országgyűlési választásra, nem csökkentette a választás tétjét, hanem "az egekbe emelte".

Ennek a választásnak most már nemcsak az a tétje, hogy visszamegyünk-e oda, ahol 2010 előtt voltunk, ennek most már háború és béke is a tétje

- fogalmazott Orbán Viktor, kiemelve: "ha biztonságot akarunk Magyarország számára azt csak a Fidesztől és a Kereszténydemokrata Néppárttól várhatjuk".

A kormányfő szombaton Nagykanizsán találkozott a választókkal

- mondta el Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te mocsok! A háborút ti hoztátok el a Putyin kiszolgálásával! Az egész országot odadobtad a háborús bűnös haverodnak! Te akarsz békét? Te mást sem tudsz csak háborúzni!
Aljas mocskok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Te mocsok! A háborút ti hoztátok el a Putyin kiszolgálásával! Az egész országot odadobtad a háborús bűnös haverodnak! Te akarsz békét? Te mást sem tudsz csak háborúzni!
Aljas mocskok!
simmering73
Eltakarítjuk ezt a regnáló aljadék bandát.
Macskaszem
Mi az elmúlt 12 évben is békét akartunk volna, de orbángeci állandóan harcolt hol ellenünk, hol Brüsszel ellen. Most egye meg amit főzött. Egész Európa leköpi, és még mindig nem tud leállni, hazugság nélkül már nem is tud élni.
lampa laz
Te hülye idióta, te Európa szájharcos putyinja, te be- és leégett hitvány politikus akit még a saját tábora is szégyell, csak még nem merik kimondani. A béke nyugaton van, a háború van keleten. Ha annyira harcolni akarsz a békéért, ragadj fegyvert putyin ellen. Április 3-án azt a szégyent és gyalázatot kell lemosnunk amit te 12 év alatt hoztál erre a gyönyörű országra.
Eladott Ország
Orbán, hazaáruló! Hazaáruló az, aki, mikor nem ő van hatalmon, mindent elkövet, hogy a helyzet minél rosszabb legyen. Teszi ezt pusztán azért, hogy utána magát a nemzet megmentőjének szerepébe helyezve totális uralmat építhessen ki. Hazaáruló az, aki egy ország teljes társadalmát képes végletesen és reményei szerint véglegesen kettészakítani, majd egyik feléről bebizonyítja, hogy csupa ostoba, elfogult gazemberből áll, másik felét pedig sikerül teljesen magáévá tennie testestül-lelkestül, mindenestül, hogy ezzel legitim módon tudjon illegális eszközökhöz is nyúlni hatalma megerősítése és megtartása érdekében.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276297347_1308185902994647_9048895312599898770_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ETGYk2meG0wAX909l4P&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8jopKSfiKC-xLtjMeLdfKNfvUlI6ODoeLT36QSDXzTrQ&oe=6244845D
Sajnos nagyon sokan mèg mindig hisznek neki !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276248386_115782681054935_7764213890939614912_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=hp5F_gF7pLoAX99GpMq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-fx3UmUwcLlhs2yuC1X7suZqj9WrpPJ8j6jG0feY4e8Q&oe=6244D605
tudode
EgyálTALÁN ez a hájfejbej tisztában van a "béke" fogalmával, egyetértve harcostársával, Simicskával, aki sugárjelző készülékkel közlekedett, de inkább mondják el a fideSS alapító társai, mert nem kenyerem a nyomdafestéket nem tűrő hangnem:
.
------ Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek
444.hu/2018/01/23/simicska-hazaarulok-es-tolvajok-a-fideszesek
--------------------
.
Másik:
.
-------„Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
-----------------
.
Harmadik:
.
------ Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU
-------------------
.
Úgy legyen, mivel amíg biTOROLJA a SS/karaktergyilkolós módon megszerzett ország kulcsát addig nem lesz béke, nyugalom ebben a jobb sorsra érdemes országban!
.
Szörnyeteg!
134.bátor
Már akkor is hazudsz ,te dagadt állat,mikor a szádat kinyitod!
134.bátor
Már akkor is hazudsz ,te dagadt állat,mikor a szádat kinyitod!
Nyírfa
Tiszteletre nem méltó Orbán mama és Orbán papa, milyen gyereket szabadítottak rá a társadalomra? Ez a gyerek nevelést nem kapott, jót nem látott. Hogy szörnyeteg lett belőle, azt a maguk bűne is.
kereső
Egy kicsit hosszú, de érdemes elolvasni. A hossz miatt, csak több részletben lehet berakni- Gábor György a közösségi oldalon irja nagyon jó megállapitásait. Ha orbán győz, akkor ez a "béke" vár ránk.
Döbbenetes cikket olvasok a Foreign Affairs felületén (csak ama honfitársaim kedvéért mondom, akik még nem hallottak erről a folyóiratról, ám bőszen lájkolnak egy bizonyos Rákay Philip nevű hazai tényező alattit, hogy valamivel megbízhatóbb forrás, mint a Pesti Srácok, a Mandiner, a Magyar Nemzet, Deák Dániel, Rákay Philip vagy a magyar oktatási és nevelési rendszer sok évtizedes, totálisan reménytelen csődtömegeként rendre megmutatkozó, félanalfabéta Budai Gyula együttvéve), amely cikk azt veszi számba, mivel járna, ha Putyin az Ukrajna elleni gyilkos agresszióját nem érezné kellően sikeresnek a nem számolt ukrán ellenállás miatt, seregei demoralizálódnának, készletei kimerülnének, s neki már nem maradna visszaút, ezért vegyi és biológiai fegyverek bevetésére szánná el magát.
Ne feledjük: a nukleáris arzenál bevetését már kilátásba helyezte, s ukrajnai atomerőműveket gond nélkül lövet.
Oroszországnak megvan a képessége arra, hogy támadó vegyi és biológiai fegyvereket gyártson, Ukrajnának erre sem kapacitása, sem szándéka nincs. A NATO felderítése legalább három, a szovjet időkből megmaradt bioháborús laboratóriumról tud, amelyet az orosz hatóság nem tesz elérhetővé nemzetközi ellenőrök számára, vagyis a gyilkos kísérletek javában folynak Oroszországban. A Kreml még a szovjet időkből örökölte – egyebek mellett - az anthrax (lépfene), a brucellózis (Bang-kór), a Marburg-vírus, a pestis, a Q-láz, a tularémia és a himlő fegyverzetének know-how-ját, továbbá a mérgező bogarak vagy a szúnyogok által terjesztett és az agyat megtámadó, s agyvelőgyulladást (encephalitis) előidéző eszköztárat és tudáshalmazt...
kereső
Arról se feledkezzünk meg, hogy a határokon túli civil lakosságra is beláthatatlan és felfoghatatlan következményekkel járó tiltott vegyi és biológiai fegyverek bevetésében Putyinnak gyakorlata van, viszont semmilyen gátlás nincs benne, ha azok bevetését saját céljait tekintve hasznosnak találja. Simán bevetette a politikai ellenfeleivel szemben: 2006-ban radioaktív polóniummal likvidálta Alekszandr Litvinyenkót, a Londonba disszidált volt FSZB-s tisztet, aki Putyin kritikusaként nyomozásba kezdett a Moszkvában meggyilkolt tényfeltáró újságírónő, Anna Politkovszkaja halálának körülményei után. 2018-ban a Putyin számára mindig szép emlékezetűnek megmaradó Szovjetunióban kifejlesztett Novicsok nevű idegméreggel mérgeztette meg Angliában két velejéig hülye titkosszolgájával Szergej Szkripal nyugdíjas tisztet, a civil angol lakosságot is súlyos veszélynek kitéve. 2020-ban legnagyobb politikai ellenfelének, Putyin politikai és gazdasági bűncselekményeit leleplező Navalnijnak jutott az idegméregből, s az ellenzéki politikus azóta is politikai fogolyként ül Putyin börtönében.
Amúgy Putyin minden alkalommal csendes egyetértéssel figyelte a többször is szarin gázt bevető Aszadot, s kedves szövetségesét azzal védte, hogy a lázadók lőszerraktárát ért légitámadás után szabadulhatott el az ott tárolt vegyifegyver.
Nem folytatom tovább, a Foreign Affairs cikke közepes angol tudással már elolvasható, csak kérdem a Rákayt kommentelő egészen kiváló, széles látókörű magyar gondolkodóktól, akik április 3-án a Fideszre készülnek szavazni, felfogták-e a fent elmondottak lehetséges következményeit, amelyeket természetesen ők sem lesznek képesek megúszni?
Csak azért kérdem mindezt, mert olvasom, hogy Orbán azt találta mondani, hogy Magyarország Magyarország oldalán áll, s nem mindegy, hogy milyen kormánya van Magyarországnak: olyan kormánya van-e, amely kiáll a nemzeti érdekek mellett, s még barátságosan odabúgva hozzátette, hogy a NATO szövetségeseként a legvédettebb az ország.
kereső
Akkor csak röviden: 12 éve Orbán Magyarországa nem Magyarország, hanem az Orbán-család és az Orbán-holdudvar ganéjainak oldalán áll.
Orbán volt az, aki a Nyugatot folyamatosan sarazva, s számítva a nyelveken nem olvasó, kizárólag a párttévéből tájékozódó szavazóbázisára, továbbá a bérsajtójától a haldokló Nyugat hazug képét megrendelve állt ki a Kelet, a keleti nyitás mellett, velük csencselve, jó pénzért adva-véve baltás kereszténygyilkosokat, kipcsakokról imaginálva és dakotázva, s Putyin legjobb barátjaként és harcostársaként totálisan kiszolgáltatva az országot a volt (és egész mentalitásában megmaradt) KGB-s havernak, hogy a KGB-s haver döntsön a teljes magyar energiaellátásról, ő döntsön a titokban ledarált Paks II-ről (s nyilván ő dönt majd az atomhulladék további sorsáról), hogy a KGB-s haver ukázának eleget téve az Orbán-Putyin kettős mellé állított Magyarországra betelepítse a fél orosz titkosszolgálatot, diplomáciai mentességgel kedveskedve az itt robotoló, s rendeltetésükből következően a legveszélyesebb és legaljasabb tettekre, továbbá az orosz propaganda terjesztésére mindig kész titkosszolgáknak.
Orbán elképesztő bátorsággal nem fejezte ki a legcsekélyebb rosszallását sem az ellenzékieket meggyilkoló, ideggázt alkalmazó, politikai ellenfeleit bebörtönző és az ellenzéki újságírókat Moszkva utcáin szakmányban legyilkolászó nagy baráttal szemben.
Ugyanakkor a magyar miniszterelnök sikeresen elérte, hogy a NATO számára teljesen megbízhatatlan partnerekké lettünk, akikkel már nem osztják meg a legszükségesebb biztonságpolitikai értesüléseket, hiszen Orbán rögvest megy, és tuti, hogy köp Putyinnak, öt órán át, mint a vízfolyás, továbbá Orbán sikeresen elérte, hogy a legszorosabb, „legbarátibb” szövetségeseink, vagyis a V4-ek, a lengyelekkel az élen – amúgy méltán – teljes undorral, megvetéssel és elutasítóan tekintsenek az Orbán mellé rendelt Magyarországra.
kereső
És ezek az április 3-án a Fideszre szavazó ikszelők vajon belegondoltak abba, hogy Orbán viselkedése és mostani turbóra fokozott gazembersége milyen veszélyeket hordoz Magyarország számára? A nagyokosoknak üzenem: ne csupán a háborúra gondoljanak (habár nincs még vége, tehát arra is), hanem az utána következő gazdasági-pénzügyi katasztrófára, vagy egy újabb világjárványra, vagy bármire, ami még a gazdaságilag, pénzügyileg, biztonságpolitikailag stb. ménkű erős Magyarországot sújthatja?
Mert nyugi, lesz, ami sújtani fogja, de még mennyi és mekkora! És akkor kik lesznek a szövetségeseink, illetve ki fog ránk tekinteni úgy, mint megbízható, kiszámítható, tisztességes partnerre? Segítettünk, amikor kellett? Időben felismertük, hogy Orbán keleti nyitása totál csődbe visz, s tizenkét éves gazdaság- és pénzügypolitikája egyenest a forint szarrá válásához, s az árak totális elszabadulásához vezet?
Orbán erről a teljesen csődbe vitt, kulturálatlanná, mi több, egyenest barbárrá tett, kifosztott, szétlopott, lepusztított, frusztrált, agresszív, elviselhetetlenül gyűlölködő, a hűbéresi helyzetbe hozott középszer alattiak által uralt, s Orbán rokonai és barátai révén a gyűlölt Nyugatra kihordott országról merészeli azt mondani, hogy Magyarország Magyarország oldalán áll?
Ez a Magyarország Orbán zsebe, gyanús, nagyon-nagyon gyanús érdekei, délibábos, keleti, zsákutcás nyitása mellett áll, egyre távolabb azoktól, akik valódi biztonságot, jólétet, kultúrát és kulturáltságot, tudást és reményt, vagyis jövőt jelenthetnének Magyarország számára.
Kevés azt mondani, hogy aki április 3-án Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz. Aki április 3-án Orbánra szavaz, az az elkövetkezendő évtizedek véglegesen lemaradó, magára maradó vesztesének pozícióját szavazza meg: előkészítve azt a helyet, ahonnan saját gyermekeik és unokáik fognak hanyatt-homlok lefalcolni.
Az utolsónak még a lámpát sem kell leoltania. Hol lesz itt lámpa? Elég lesz tüdőből elfújni a gyertyát.
Istenakinincsen
Orbánnak elment a maradék esze!Hogy jön ide a baloldal?A baloldal bombázza ukrajnát,vagy moszkvát???
Pipás
Ennél aljasabb, hazugabb kampányszöveget még nem hallottam orbánéktól.
Gauntlet
Közbe azért NE építsd a robbanóanyaggyárat, tank-gyárat, és a miniszter se emlegessen hadkötelezettséget !
verőce21
Remek beszéd volt tényleg...,
de most sok múlik most azon az 1,3 millió cigány szavazaton - ide-vagy oda -, amit DS emberei próbálnak megvásárolni!
Mondanom sem kell, hogy szaros gyurka és szervezeteinek közreműködésével...!
colibri
Békét akarunk és az ellenzéki hatpárti összefogásra szavazunk! Elég volt orbánból! SOHA többet fidesz!!
Nessy
@verőce21: Ne izgulj! Ezt ellensúlyozzák a határon túli hű magyarjai levélben, a holt lelkekkel együtt,meg a kamupártok. Az a pár milliárd a közpénzből "jó helyre, jó célér ment"! A saját választási "törvényükről" nem is szólva! Aztán mikor ennyi csalás után után a 49% több, mint az 51%, ergo az a 2/3, akkor jön a nagy ünneplés!
Most se igen lesz másképp. Lőrinc barát cége összesíti a szavazatokat! Kell még valami a "győzelemhez"?
verőce21
@Nessy: "Kell (ehhez) még valamit mondanom, Ildikó?"
Nessy
@verőce21: Nem Ildikónak kell e! Nekem nem!
evacica
Aki béét akar és biztonságot, az a Hatpárti összefogásra szavaz, nem a pávatáncot járó Orbánra, aki eladta az országot a háborús bűnös barátjának Putyinnak, aki halomra mészárol asszonyokat gyerekeket és katonákat! Oroszt is és ukránt is! Szavazz józan ésszel az ország és családod érdekében !
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 20:16 A cigányok a cigányra fognak szavazni...összetartanak a krumpliért.
verőce21
@Istenakinincsen: Ne nézd le őket! Szeretik a készpénzt is!

Márpedig a soros szervezeteinek végtelen van belőle...! A Rotschildok, Morganok, Rockefellerek pénzét költik... Azét a hét családét, akik a világuralomra törnek most...

Ezeknek Orbán is egy kavics a cipőjükben most... :)
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 22:36 Amit írtál abból az következik,hogy a cigányokon múlik a választás és a béke.
Ha ez így van akkor ez az utóbbi 12 évben is így volt.
driv3r
Az egész élet engem igazol, te fasz!
verőce21
@Istenakinincsen: (23:00) És az azt megelőző 8 évben is így volt...!

Mit gondolsz, miért volt a szadesz 1. számú programja '94-től a cigánytenyésztés...?
Gazella
@verőce21: bakker a szar folyik belőled...
Nem a cigányokon múlik... nem mind narancsos.
RonaGyuri
@RonaGyuri: z 1960-as évektől kezdődően a kommunista propaganda „fellazításnak” bélyegezte meg azt, amit ma „globalizmusnak” hívnak. De nagyon jellemző, hogy sok nyugat-ellenes volt-MSZP párttag, volt-munkásőr és titkosügynök könnyen váltott és lett vad kommunistából vad orbánista keresztény-nacionalista!
RonaGyuri
@RonaGyuri: By the way az orbanizmus lényegét is megfogalmazta

magyar-gyaur.blog: „A fideszes/állami nagyplakátok rémmeséje”

A post egyik kulcs mondta, hogy: ’ (a cél) „liberális mételytől” megvédeni a társadalmat a patriarchális „családpolitika” révén. Azt azért érdemes leszögezni, hogy az amúgy csöppet sem gyerekbarát populizmusnak csak addig van szüksége a gyerekeket fenyegető mumusok rémképére, ameddig ezzel erős érzelmi hatást lehet kiváltani a politika iránt közömbös asszonyokban és férfiakban’. Amit persze valójában az európai polgári kultúra megtagadása, sőt démonizálása irányít.
A gondolat elővezetés eközben fogalmaz meg egy ennél is fontosabb dolgot, mely belegondolva sokat elárul Orbániáról is: „az 1960-as évektől kezdődően a kommunista propaganda ’fellazításnak’ bélyegezte meg azt, amit ma ’globalizmusnak’ hívnak. De nagyon jellemző, hogy sok nyugat-ellenes volt-MSZP párttag, volt-munkásőr és titkosügynök könnyen váltott és lett vad kommunistából vad orbánista keresztény-nacionalista!”! =))
human
Aki szolgaságot akar szavazzon a fidesz-re!
driv3r
Inkább nem írok semmit. /agresszív kismalac/
csak úgy....
több mint 45 ezer covid halott bánja a fideszék garázdálkodását! -csak a hülye szavaz a fideszékre!
ómió
Pláne, ha még élve is maradnánk...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.