Pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett március 28-ról 29-re, vagyis hétfőről keddre virradó éjszaka. A 0:00 és 4:00 között tartó villamospótlásra az előre tervezett, rendszeres pályakarbantartás miatt van szükség – írja közleményében a BKK.

Közlekedési információt osztott meg a BKK – ezekre kell figyelniFotó (illusztráció): A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) CAF Urbos spanyol gyártmányú villamosai a Petőfi híd budai hídfőjénél. MTVA/Róka László

A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél

- hívták fel rá a figyelmet.

A 931-es autóbuszok március 28-ról 29-re, hétfőről keddre virradó éjszaka Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg.

Közösségi oldalukon emlékeztetnek a óraátállításra,

hajnalban kettőről háromra kell átállítani azokat az órákat, amik még nem váltanak maguktól. Mivel egyes éjszakai járatokat az óraállítás időpontja menetközben ér, néhány indulás időpontja is változik. 

Most hétvégén tartják a 37. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, ezért a rendezvény idején jelentős változásokra kell készülni a fővárosban.

Március 26-án, szombaton a Margitszigeten, 27-én, vasárnap pedig többek között a Margit hídon, az Árpád hídon és több budai helyszínen kell hosszabb-rövidebb idejű korlátozásokra számítani.

Forrás: BKK

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.