A Magyar Honvédelmi Minisztérium figyelmeztetett mindenkit, hogy csupán egy aljas átverésről van szó, ugyanis nincs mozgósítás hazánkban, nincs bejelentve hadiállapot.

Figyelmeztetést adott ki a Honvédelmi Minisztérium a behívókkal kapcsolatban

Az álhírektől és a magyar emberek félrevezetésétől a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is elzárkózik. A Honvédelmi Minisztérium és Magyar Honvédség nem küld ki Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának aláírásával ilyen behívóleveleket.

Szeretnénk megnyugtatni a közvéleményt, ezért mindenkit arra kérünk, hogy a minden alapot nélkülöző, valótlan híreszeléseket ne higgyék el. Magyarországon béke van, amelynek megőrzéséért a Magyar Honvédség valamennyi katonája dolgozik.

- írták a közleményben, ahol kitértek arra is, hogy a Magyar Honvédségnek vannak önkéntes tartalékosai, akik saját elhatározásukból jelentkeztek tartalékos katonának.

Kizárólag ezek az önkéntesek kapnak értesítést egyes feladatokra a Honvédségtől.

- tették hozzá.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ezeke a kamu terjesztőket, miért nem lehet 10 évre lecsukni azonnali hatállyal ?? 3 ilyen rohadékot lecsuknak a többiek nem fognak ilyennel szórakozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Van épp elég gond, miért kell még ilyenekkel álhírekkel az embereket megfélelmíteni???
Agyament emberek!!!:DDD
szaboria1
Röhejes az az alak aki feltette!!! KISZ megszűnt 1989.04. hónapban.
nezelodo
Hülyék nem tudják, hogy a zemberek félrevezetésére megvezetésére csak egy jogosult van, aki büntetlenül megteheti, az a saját kormányunk!
percsi
"Szeretnénk megnyugtatni a közvéleményt, ezért mindenkit arra kérünk, hogy a minden alapot nélkülöző, valótlan híreszeléseket ne higgyék el."
Én nem nyugodtam meg, a tapasztalat alapján, amit ezek mondanak, az legtöbb esetben az ellenkezőjét jelenti!
Egyébként is, háború folyik mellettünk, több országot megfenyegetett putyka, minket is, tehát nem lenne meglepő, ha behívó érkezne.
vacsi
Ez a behívó nem hamis, hanem régi - valaki eltette emlékbe, és most az unokája felhasználja rémhírterjesztésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.