A demonstrációt Orbán Viktor miniszterelnök hivatala elé hirdette meg a párt, ám a rendezvényre végül a Sándor palota előtti területen került sor – írja az MTI.

A NATO és a „Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk, de oroszbarát jelképek is megjelentekMi Hazánk Mozgalom/Facebook

A vasárnap délutáni tüntetésen felszólalt többek között Toroczkai László, a párt elnöke, aki úgy vélekedett, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és annak főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz – aki szerinte egy „etióp terrorista gazember” – át akarja venni az irányítást a világ felett.

A politikus azt mondta ugyanakkor, hogy a koronavírus, ami az „emberiség ellen bevetett mesterséges biofegyver” és az ukrajnai háború ugyanazt a célt szolgálják,

a globális nagyvállalatokat gazdagító új világrend kialakítását. Szerinte a Mi Hazánk volt az egyetlen párt amely felelősen viselkedett a járvány kezdetekor, mert koronavírus kutatóközpontot állított fel. Szerinte ennek köszönhetően egy hónap alatt kiderült, hogy globális gazdasági, politikai átalakítás zajlik a koronavírus árnyékában és a Fidesz nem az óriáscégekkel, hanem a magyar emberekkel akarja megfizettetni a mesterséges járvány árát.

A balliberális oldal pedig, az oltást követelve, versenyt kiabált a Fidesszel

– fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy az ukrajnai háború nem az ukránok és az oroszok háborúja, hanem a „Világgazdasági Fórumba” tömörült globális nagyvállalatok, elsősorban a fegyvergyártók felelősek a vérfürdőért, aminek az „északi civilizáció” elpusztítása a célja.

Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk elutasítja az Oroszország elleni szankciókat, mert az orosz gáz és olajimport megszüntetése kivégzi Magyarországot.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese szerint a Fidesz és a balliberálisok ugyanazt a politikát folytatják, a járványügyi korlátozások, az oltások és lezárások politikáját. Vagyis, aki nem akarja átélni újra az elmúlt másfél év, a járványügyi korlátozások időszakát, az szavazzon a Mi Hazánkra! – fogalmazott.

Közlése szerint, amennyiben a magyar kormány szolgalelkűen végrehajtja a NATO parancsait és az Egyesült Államok, valamint a NATO katonákat telepít Magyarországra, a magyar emberek fogják megfizetni a háború árát.

Ugyanakkor a magyarellenes intézkedéseket végrehajtó Ukrajna nem lehet Magyarország barátja

– mondta a politikus.

Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a NATO-harccsoport betelepítése nyomán Magyarország potenciális háborús célponttá válik. Aki ellenzi, hogy Magyarországot belerángassák a háborúba, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra! – szólított fel.

A demonstráció részvevői „Covid-diktatúra”-ellenes és oltásellenes molinókat tartottak a magasba. Az egyik transzparensen az szerepelt, hogy WHO, NATO, USA, EU terrorista szervezet, egy másikon pedig az Ukrajnában harcoló orosz haderő győzelmi jele a „Z” volt látható.

Forrás: MTi

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Fidesz alhülyéi! Persze, csak beosztottak, de azért dobogósok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Nem tudom eldönteni, hogy ezek meggyőződéses hülyék vagy "NER alvállalkozók"?!
teuton
PENZERT teszik magukat hülyeve... Apropenzert... Azert neha összezavarodnak, pl. a gazdajuk azt allitka, a baloldal oltasellenes volt, ök meg azt, hogy a baloldal oltasert kiabalt... A jobb kez nem tudja, mit csinal a bal, a lenyeg, hogy a kassza csilingel...
percsi
A putyka kitűzte zászlonkat a listára! Nem rajtunk porszemen függ, nem is a választásunkon, mindenki tisztában van vele, ne mondjon szamárságot. Ez a két programja van? Covid és Háború, ezzel nem lehet országot irányítani.
Senki nem akarja Magyarországot belerángatni a háborúba, ez csak blöff, volt kitől tanulnia!
Nem hiszem, hogy megtudjuk védeni magunkat, vízi pisztoly és rezsiszilárd kevés ide. Toroczkait és bandáját kéne a határhoz küldeni, ismerjék meg, milyen állapotok vannak ott, közben védjék az országot! Dórika lenne az irgalmasnővér :(
Nem sajnálnám tőlük a többszáz milliót, amit felvettek.
De szájkaratéra, szavazási csalásra nagyon is sajnálom!
ómió
A NATO stimmel, de, hát, a covid, az nem diktatúra, "bajtársak", hanem vírus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.