A Compact Disco tagjaként leginkább ismerős perzsa származású magyar producer-DJ, Lotfi Behnam, művésznevén Lotfi Begi a nemzetközi zenei életet felkavaró rasszista botránya még 2019-ben robbant.

Lotfi Begi pár éve büdös arab cigány migránsnak nevezett egy világhírű zenészt, most Zelenszkijnek szólt be

A globális megasztárnak számító francia DJ Snake a Balaton Sound egyik sztárfellépője lett volna, de három éve szinte az utolsó pillanatban lemondta a fellépését.

Te csak egy büdös cigány migráns arab vagy a szar Algériából! Ott kellett volna maradnod...

- írta neki akkor üzenetben angolul.

Ezt később azzal magyarázta, hogy nem ez volt a helyzet, és nem ő írta, csak a telefonját egyáltalán nem védte kóddal, mert korábban arcfelismerővel nyitotta a készüléket, de az elromlott, ő pedig valami okból nem állított be kódot

Most egy másik közéleti témában sikerült megnyilvánulnia, ugyanis tegnap Sean Penn amerikai színész aki nemrég Ukrajnában forgatott, de a háború miatt el kellett hagynia az országot ultimátumot adott az eseményt szervező Amerikai Filmakadémiának:

amennyiben nem teszik lehetővé, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felszólaljon a gálán, beolvasztja a saját Oscar-díjait.

Erre a zenész a hír alá csak annyit kommentált:

Tök igaza van! Hiszen pont oda való, ez a szakmàja! Szinèsz;)

Begi kijelentése abban sántít, hogy több mint színész, hiszen apja Olekszandr Zelenszkij, aki a Krivij Rih-i Közgazdasági Főiskola Informatikai és Információtechnológiai Tanszékének vezetője volt. Anyja Rimma Zelenszka mérnök.

Az ukrán elnök a középiskola előtt szüleivel négy évet a mongóliai Erdenetben töltött, ahol az apja dolgozott. A Vadim Hetymann Kijevi Közgazdasági Egyetem Krivij Rih-i Közgazdasági Főiskoláján tanult, ahol jogi végzettséget szerzett. 

Begi Pontosan eddig a kommentig hallgattam a zenédet! A háború nem kérdezi meg, hogy hová való, a politika igen! Ég veled! 

- írta neki valaki. 

Zenésznek hívni valljuk be, erős túlzás, a “kormányzati seggnyaló” pedig tudtommal még nem minősül szakmának.

- tette hozzá egy másik kommentelő.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
@Shikari: Mert kiáll és védi a népét? Orbánnak csak a saját gazdagodása/hatalma számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: az elmebetegséged miatt hamarosan te lakolsz meg! :)
Csizmás Kond
...minden hisztis kopasztól nem kell mindjárt begerjedni...
Pipás
@Shikari: Mert kiáll és védi a népét? Orbánnak csak a saját gazdagodása/hatalma számít.
namihami
Ez az a helyzet, amikor a Vereckénél belovagolt, igazi, tősgyökeres vérvonalú ""magyar"" leszól a nyeregből.
Reszkessenek az ilyen migráncsok! Majd ez az igaz hungarista kimondja, amit mások nem mernek. Neki lehet, ő ""mélymagyar(?)"".
Nyírfa
Eddig nem tudtam, hogy létezik, ezután már nem érdekel. Mindenesetre nem kellene a migránsvolta miatti szorongását migránsozással, durva beszólásokkal enyhíteni, ugyanis a problémáját ez a technika nem fogja megoldani. Esetleg, ha lenne értéke, tartalma a megszólalásainak, azzal többre menne. Egyelőre nincs.
Zelenszkij színész is, jogász is, államférfi is. De mihez ért Loftu Begi a zenén kívül? Azt már tudjuk, hogy Rodin ma nem róla mintázná a Gondolkodót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.