Az Átlátszó birtokába került irat szerint Süli János, a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter 2018-ban egy 8,425 millió euró (a jelenlegi árfolyamon mintegy 3,2 milliárd forint) értékű szerződést készített elő a Rothschild nemzetközi tanácsadó-vállalattal „az energiapolitikára és speciális infrastruktúra projektekre vonatkozó stratégiai tanácsadás” tárgyában. Süli kezdeményezése 41 hónapra 190 500 eurós (72 millió forintos) havidíjat, és 15 000 eurós (5,7 millió forintos) költségtérítést irányzott elő a tanácsadó cégnek. A feladat pontos tartalma az iratból nem derül ki, és a portál azt írja, sem a Miniszterelnökségtől, sem a Rothschild vállalat sajtóirodájától nem kaptak erre vonatkozó információt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
3.000.000.000,-Ft!
Energiapolitikai tanácsadás... Jah...
nemkati
@Béla333: Fogalma nem volt róla, mi az az energiapolitika, amikor kinevezték. Ezzel az erővel 0rbán kedvenc Marinénijét is kinevezhették volna.
Béla333
Ha nem is lesz az egészből semmi, azért a maffia a beruházás előkészítésre hivatkozva azért még ellop néhány milliárdot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.