Csepelen tűnt fel egy utcafórumon a Demokratikus Koalíció elnöke, ott beszuélt arról, hogy nem kampányol, mert ha azt tenné, akkor "felszántaná az országot".

A hvg.hu kapta el Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét egy csepeli utcafórumon a napokban, gyorsan rá is kérdeztek, hogy miért kampányol, ha egyszer Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje korábban arra kérte, ezt ne tegye, és ő ezt a döntést elfogadta.

Gyurcsány szerint a Fidesz zsákutcába vitte az országot

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gurcsány szerint ő nem kampányolni volt a helyszínen, mert "ha kampányolnék, felszántanám az országot."

Gyurcsányt a hívei örömmel fogadták, ellenben a hvg.hu cikke szerint voltak ellentüntetők is szép számmal, hiába beszélt arról a DK elnöke, hogy a bal- és jobboldal egymásnak nem ellensége, hanem kiegészítője. Az ellentüntetők között feltűnt a Pesti TV riportere, a kormányközeli Megafon influenszere, Bohár Dániel.

A cikk szerint Gyurcsány Ferenc az utcafórumon többek közt arról beszélt, hogy miért veszélyes a Fideszre az ellenzéki összefogás, viszont a lap kérdésére, hogy mi lesz a választás eredménye, nem kívánt tippelni, csak a következőket mondta: 

“megyünk, találkozunk az emberekkel (…) akkor sem csinálnék mást, ha 10 százalékkal vezetnénk, sem akkor, ha ugyanennyivel az ellenfeleink vezetnének”

A DK elnöke arról is beszélt, hogy "a hazám az elmúlt 12 évben tönkrement", és azt is hozzátette, hogy 

"a Fidesz zsákutcába vitte az országot – szociálisan, gazdaságilag és nemzetközi kapcsolatainkat tekintve is, ebből pedig ki kellene törni."

A hvg.hu videót is forgatott az utcafórumról:

Forrás: hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A bérek közel háromszorosára emelése, a munkanélküliség megnegyedelése, az EU átlaghoz mért gazdasági fejlettségünk 65%-ról 76%-ra emelése, bizony, efftársilag mi más lehetne, ha nem "zsákutca"!? Minden hibbantbolsi részére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Emmersson71: elmondom neked, hogy a rezsi csökkentéstől kezdve a hazánk, a polgárok érdekében tett számos pozitívum elismerést érdemel! DE ha neked ez nem tetszik akkor csatlakozza szemkilövőkhöz a hazaárulókhoz, a költségvetés hamisítókhoz akik az eddigi pozitívumokat el akarják törölni! Szabadon elmehetsz velük együtt a picsába! Jó utat!
Németh István
@kormanyos63: amit az @Emmersson71: baromnak írtam az fokozottan rád is vonatkozik és nyasdgem! Olyan ocsmány vagy mint a moslék haverjaid a szemét nemzetgyilkosok! Meg valójában háborús bűnös is mert, ha támogatod az egykori II. ukrán front gyilkosait, és anya-lánya megerőszakolókat akkor különösen!
kormanyos63
@Németh István: Aki náladnál ocsmányabb Németh elvtárs, az már locsolja magát!
Egy moslék aljadék vagy, aki véded a csuti pszichopata lótolvaj szörnydiktátort, aki a 12-éves ámokfutása alatt teljesen tönkretette,,és kifosztotta az országot!
Remélem büszke vagy orbánpatkányodra te rohadék!
Én sosem voltam oda Gyurcsányért, de ha választhatnék, inkább ezerszer ő, mint egyszer orbán!
Aki egy háborús bűnöst támogat(mármint orbán putyint) az maga is háborús bűnös, legalábbis az én szemememben biztosan!
Emmersson71
@Németh István: Barom az anyád, aki a világra f0sott.
VESZ-ÉSZ
Ha az idióta Gyurcsány sokáig pofázik az ellenzék utolsó esélye is elveszik.
Ki kivel van ez itt kérdés,mert ez ha csak megszólal a Fidesznek segít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.