Csepelen tűnt fel egy utcafórumon a Demokratikus Koalíció elnöke, ott beszuélt arról, hogy nem kampányol, mert ha azt tenné, akkor "felszántaná az országot".

A hvg.hu kapta el Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét egy csepeli utcafórumon a napokban, gyorsan rá is kérdeztek, hogy miért kampányol, ha egyszer Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje korábban arra kérte, ezt ne tegye, és ő ezt a döntést elfogadta.

Gyurcsány szerint a Fidesz zsákutcába vitte az országot

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gurcsány szerint ő nem kampányolni volt a helyszínen, mert "ha kampányolnék, felszántanám az országot."

Gyurcsányt a hívei örömmel fogadták, ellenben a hvg.hu cikke szerint voltak ellentüntetők is szép számmal, hiába beszélt arról a DK elnöke, hogy a bal- és jobboldal egymásnak nem ellensége, hanem kiegészítője. Az ellentüntetők között feltűnt a Pesti TV riportere, a kormányközeli Megafon influenszere, Bohár Dániel.

A cikk szerint Gyurcsány Ferenc az utcafórumon többek közt arról beszélt, hogy miért veszélyes a Fideszre az ellenzéki összefogás, viszont a lap kérdésére, hogy mi lesz a választás eredménye, nem kívánt tippelni, csak a következőket mondta: 

“megyünk, találkozunk az emberekkel (…) akkor sem csinálnék mást, ha 10 százalékkal vezetnénk, sem akkor, ha ugyanennyivel az ellenfeleink vezetnének”

A DK elnöke arról is beszélt, hogy "a hazám az elmúlt 12 évben tönkrement", és azt is hozzátette, hogy 

"a Fidesz zsákutcába vitte az országot – szociálisan, gazdaságilag és nemzetközi kapcsolatainkat tekintve is, ebből pedig ki kellene törni."

A hvg.hu videót is forgatott az utcafórumról:

Forrás: hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A bérek közel háromszorosára emelése, a munkanélküliség megnegyedelése, az EU átlaghoz mért gazdasági fejlettségünk 65%-ról 76%-ra emelése, bizony, efftársilag mi más lehetne, ha nem "zsákutca"!? Minden hibbantbolsi részére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
@KisTehen: Mikor volt csődben Magyarország? Már megint hazudsz Gázsi? :))
kereső
@KisTehen: De, nektek van egy "jogászotok", legyetek rá büszkék, akinél Gyurcsány körme alatti piszok is többbet ér.
huppa.hu/rezeda-egy-bohoc-nezetei/
kereső
"– Nézd csak – suttogta a bohóc még mindig ölelve az öltönyöst, de már nem a kezdeti lágysággal, hanem belekarmolva mintegy –, nézd csak a hegy fölött előbukó repülőket, és a terhüket, a bombát, ami aláhull tépve szét embereket, halomba döntve házakat. Nézd csak a süvítő rakétát, ahogyan sehol nincs aztán itt, és becsapódik, és a helyén, ahol színház volt valaha, egy nagy gödör marad. Nézd a síró embereket, a bömbölő gyereket és a zokogó nagymamát, a távolban fénylő tüzeket és a mérhetetlen szenvedést. Nézd a föltűnő tankokat, ahogyan nyikorgó és csikorgó lánctalpaikkal mennek át mindenen, és hallgasd a gépfegyverek ugatását, és érezd a halál édeskés szagát, lásd a poklot. Látod-e? Érzed-e? Érted-e?

Tette fel végezetül a bohóc elkínzott szemekkel, de az öltönyös csak ránézett a bamba, üres szemeivel, és ezt mondta:

– Én jogász vagyok."
Pipás
@KisTehen: Az ország csődöt jelentett? Ha nem, akkor hazudsz Gázsi!
kereső
@KisTehen: Ez nem cáfolat. A fideSSes hazugságokat meg felejtsük el.Orbán elfelejtette- vagy nem is ismerte Arany János -t.
"Nincs nagyobb cél , itt e földi létben, ember lenni ,mindig, minden körülményben". Orbánnak nem sikerült. Gyurcsány meg az is maradt.
Németh István
Ez a moslék -gyurcsány- annak adja egyértelmű bizonyítékát, hogy amíg a jelenlegi kormány a polgárok, a nemzet érdekében tevékenykedik és a javára tesz, minden igyekezetével!! ADDIG ez a moslék, a zayféle barommal, a bokrosféle egzaltált állattal a nép a nemzet megnyomorításán mesterkedik, a polgároktól kíván mindent megvonni és nem ám a nép javára - mert ugye csak el akar venni a polgároktól - hanem az ország kiemelt vezető stábjának a javára! Ugyan is kinek másnak > az áremelések, az adóemelések, a gázelzárások, a háborúba taszítások, a rezsi csökkentés és kedvezmények, a nyugdíjak eltörlése >>kinek is jó a vezető szemétládáknak! élén a moslék ellenzéki ellenségnek, a hazaáruló moslékoknak! lehet választani !!!
kereső
@sgl: De bocsásd meg neki. Ellenben ne bocsásd meg az mszp-nek,és az szdsz-nek.
Pipás
@KisTehen: Megint hazudsz. Mocskos román cigány vagy. Ha nem teljesítette volna az ország a fizetési kötelezettségét, na akkor lett volna csődben az ország. A többi kommented valóságalapja is ilyen szilárd lábakon áll, mint ez. Csak megvetést érdemelsz.
kereső
Heinrcich Böll-től kölcsönzött: Egy bohóc nézetei:
"– Nézd csak… – mutatott körbe a dombon ülve a bohóc a nagy, piros orrával és esetlen, hatalmas cipőjével, átölelve az öltönyös ember vállát magyarázó szeretettel a hangjában –, nézd csak az alábukó napot a hegyek orma fölött. Ahogyan melegen ontja a fényt, koronája lobog, mint egy koldus haja a téren, aki üres tenyerét tartja feléd egy falatot kérve csak, és a nap melegétől olvadozó aszfalton van a batyuja, ami a háza, a szeme megtört és esengő. Nézd a hegyek sörényét, a szikrázó ormokat, ahogyan a sziklák alatt a moha nő, aztán a fenyvesek és majd a drága tölgyesek alább, és nézd a csermelyeket, amik ott csak csobognak, de itt már szétterülve hozzák az életet, benne a halak és mindenféle rákok eljutva az óceánig, dübögve ott a habjai vagy elsimulva gyönyörűn.

Amire azt felelte az öltönyös:

– Én jogász vagyok."
kereső
@Horizont: Ha!! engedték volna az ellenzéki gyurcsány fóbiások "kampányolni"!!, akkor tényleg felszántotta volna az országot. És nem üldögülnénk a langyos semmittevésben-mint most.
kereső
@KisTehen: Mit, Te? Azt találta mondani"hazudtunk"?? És ezért megkövezte az ország, mert mert őszinte lenni? Ez az ország ugyanolyan skrizofén/tudathasadásos mint orbán. ímikor lessz nyilvános orbán kötcsei beszéde teljes terjedelmében? Mikor lesz sajtónyilvános a fideSS parlamenti frakció ülése? Hm???Azt kéritek számon Gyurcsányon, hogy nem a nyilvánosság előtt mondta el azt a qrva öszödit? Orbánon mikor kéritek számon ugyanezt? Mert Gyurcsány is az mszp-szdsz parlamenti frakciója előtt beszélt öszödön, nem Mari néni zsurján. Qrvára elegem van már ebből.
Pipás
@KisTehen: Ezt te mondod? Aki hazudik, az csal és lop is. Na én az ilyen embereket tartom szaralaknak.
kereső
@sgl: Mert sem az "ellenzék", de a fideSS főleg nem tudja se köpni-se lenyelni . Gyurcsány "viziója" Magyarországról messze meghaladja a középszer elképzeléseit. És, ha kárhoztatsz valakiket, akkor légy szives azokat kárhotass, akik nem akartak(most sem akarnak) visszamenni autófényezőnek, mert mennyivel tisztább és kényelmesebb dolog a parlamenti bársonyszék.
kereső
@sgl: A "fasz" ellenzéknek nem érdeke , hogy cáfoljon, mert akkor el kéne ismerni, hogy a "gyűlölt Gyurcsány" tud valamit, amit ők nem.
kereső
@KisTehen: De, mi kzöd vban hozzá, vagy bárkinek is , hogy mit mondott GYF a frakcióülésen? Amig az orbánéhoz nincs köze senkinek, addig a GYF-hez sem. Kiszivárogtatták? Ezért is "GYurcsány" a hibás? Nem a szilik, a szekeresek, a baják, a mesterházyk, a felbujtó puchok?? Ez éppen olyan, mint most Zelenszkij a hibás, mert putyin a 70 éves faxkalap, aludt egyet , és azt álmodta- , hogy éljen a nagy CCCP!!
kereső
@sgl: Itt, ha valaki "árt"- akkor te vagy az, aki naponta többször is leirod"na ki a hülye"? Én most egyszer tettem meg, politikailag biráltam az az ellenzék egy pártját- de úgy látszik az, az ellenzék szent tehene- és akkor ártok? Amikor kimondom az igazságot? Jól mondod, nem egy személy- volt egy két párti koalició, akik +"politikailag" eldöntötték, hogy orbánt nem szabad bántani- és ennek isszuk a levét.Meg a 70-30, nak. Ami most ugye már nagyon fájdalmas, mert a kis gömböc magának követelt mindent és meg is szerezte.És, ha azt hiszed , hogy mindazzal amit irtam, Gyurcsányt védtem csak, tévedsz. Magunkat is- mert nem dőlök be a fideSS-es , és némely??,ellenzéki narrativának, hogy Ő a hibás egyedül mindenért.
kereső
@KisTehen: Tényleg. Választási kampány. Mit is mondott orbán 20025-től kezdve? Pontosan az ellenkezőjét mindannak, amit 2010-től kezdve megcsinált. És akkor jössz a 2006-os kampánnyal? A hülye nem én vagyok, hanem te. Nem látod, nem látjátok a fától az erdőt. Vagy, úgy gondolod, hogy amit orbán a permanens kampányában elmondott ellenzékben, mindent úgy is csinált, és valósitott meg? Na ne röhögtess. A molylepke /aranyhal memóriájúak bevesszik ezt.Vagy az újszölttek, mert nekik minden vicc új. A mai ismereteink, a tények azt igazolják, hogy orbán csalással szerezte meg a 2/3-ot 2010-ben, mert hazudott a kampányban. És ez azóta is folyamatosan tart.
Csizmás Kond
...szerintem csak elhite a saját blöffjét. Az igaz hogy az orra akár egy faeke viszont szántani gyenge...és fogalma sincs hogy kell.
kereső
@KisTehen: Mit is mondtatok 2006 után. A kormány "illegitim", mert GYF "hazudott" a kampányban. Analóg: Orbán 12 éve illegitim módon kormányoz, mert hazudott a 8 évig tartó kampányában. Ennyi(ke).
ómió
A bérek közel háromszorosára emelése, a munkanélküliség megnegyedelése, az EU átlaghoz mért gazdasági fejlettségünk 65%-ról 76%-ra emelése, bizony, efftársilag mi más lehetne, ha nem "zsákutca"!? Minden hibbantbolsi részére!
kormanyos63
Én sosem voltam Gyurcsány, és DK-fan, de Gyurcsányt ezerszer szívesebben elfogadnám miniszterelnöknek, mint a csuti pszichopata lótolvajt!
Természetesen neki is voltak, politikai, és gazdaságpolitikai hibái, és rossz döntései, de én, és a családom sokkal jobban éltünk a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt!
És az hazudik(nem kicsit, hanem nagyot) aki azt írja, hogy a balliberális kormányok ideje alatt csődbement az ország!
A 2008-as világgazdasági válságot is jól kezelte Bajnai, és orbánnak 2010-ben jó gazdasági állapotban adta át az országot, ezek tények, 2010-novemberében ezt még orbán is elismerte!
Gyurcsányt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy a demokrácia, és a jogállam híve volt, és szeretett volna a magyar embereknek, a dolgozóknak,a családoknak, és a nyugdíjasoknak jobb, és méltóbb életet biztosítani!
Orbánpatkány pedig az elmult 12-éves ámokfutása során teljesen tönkretette, és kifosztotta az országot, ezért neki a történelem szemétdombján van a helye, ez nem kérdéses!
kormanyos63
Én sosem voltam Gyurcsány, és DK-fan, de Gyurcsányt ezerszer szívesebben elfogadnám miniszterelnöknek, mint a csuti pszichopata lótolvajt!
Természetesen neki is voltak, politikai, és gazdaságpolitikai hibái, és rossz döntései, de én, és a családom sokkal jobban éltünk a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt!
És az hazudik(nem kicsit, hanem nagyot) aki azt írja, hogy a balliberális kormányok ideje alatt csődbement az ország!
A 2008-as világgazdasági válságot is jól kezelte Bajnai, és orbánnak 2010-ben jó gazdasági állapotban adta át az országot, ezek tények, 2010-novemberében ezt még orbán is elismerte!
Gyurcsányt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy a demokrácia, és a jogállam híve volt, és szeretett volna a magyar embereknek, a dolgozóknak,a családoknak, és a nyugdíjasoknak jobb, és méltóbb életet biztosítani!
Orbánpatkány pedig az elmult 12-éves ámokfutása során teljesen tönkretette, és kifosztotta az országot, ezért neki a történelem szemétdombján van a helye, ez nem kérdéses!
Németh István
@sgl: @kormanyos63: moslék magyar polgárellenes szemétládák vagytok! Szar aljas szemkilövő banda tagjai és a nemzet kiárusító hazaárulói! Igy megfelel!? ja és háborúba hajszoló kártékony állatok nemzetgyilkolók!
kormanyos63
@Németh István: Amiket leírtál Németh elvtárs, az teljesen rád vonatkozik!
Te tényleg egy moslék, aljas szemétláda vagy!
Emmersson71
@Németh István: Szépen bemagoltad a ProstiSrácok cikkeket!
Németh István
@Emmersson71: elmondom neked, hogy a rezsi csökkentéstől kezdve a hazánk, a polgárok érdekében tett számos pozitívum elismerést érdemel! DE ha neked ez nem tetszik akkor csatlakozza szemkilövőkhöz a hazaárulókhoz, a költségvetés hamisítókhoz akik az eddigi pozitívumokat el akarják törölni! Szabadon elmehetsz velük együtt a picsába! Jó utat!
Németh István
@kormanyos63: amit az @Emmersson71: baromnak írtam az fokozottan rád is vonatkozik és nyasdgem! Olyan ocsmány vagy mint a moslék haverjaid a szemét nemzetgyilkosok! Meg valójában háborús bűnös is mert, ha támogatod az egykori II. ukrán front gyilkosait, és anya-lánya megerőszakolókat akkor különösen!
kormanyos63
@Németh István: Aki náladnál ocsmányabb Németh elvtárs, az már locsolja magát!
Egy moslék aljadék vagy, aki véded a csuti pszichopata lótolvaj szörnydiktátort, aki a 12-éves ámokfutása alatt teljesen tönkretette,,és kifosztotta az országot!
Remélem büszke vagy orbánpatkányodra te rohadék!
Én sosem voltam oda Gyurcsányért, de ha választhatnék, inkább ezerszer ő, mint egyszer orbán!
Aki egy háborús bűnöst támogat(mármint orbán putyint) az maga is háborús bűnös, legalábbis az én szemememben biztosan!
Emmersson71
@Németh István: Barom az anyád, aki a világra f0sott.
VESZ-ÉSZ
Ha az idióta Gyurcsány sokáig pofázik az ellenzék utolsó esélye is elveszik.
Ki kivel van ez itt kérdés,mert ez ha csak megszólal a Fidesznek segít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.