1730 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta 1 846 311-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Meghalt 48, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 45 390-re emelkedett – közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Még nincs vége a járványnak: meghalt 48 beteg, 1730 új fertőzöttet találtak

Fotó: ADEK BERRY / AFP

A kormányzati portálon azt írták: a gyógyultak száma 1 700 728, az aktív fertőzöttek száma 100 193. Kórházban 1896 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 55-en vannak lélegeztetőgépen.

Hozzátették: az ország a járvány ötödik hullámának leszálló ágában van, ezért a kormány kivezette a járványügyi korlátozásokat és megszűnt a maszkviselési kötelezettség.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
ugy hazudnak, mintha konyvbol olvasnak! Nalunk, ahol a lakossag 92 %-osan van beoltva, kizarolag Pfizerrel, es 78 %-ban mar 3 oltas is megvan az 5.2 millios lakossag koreben, itt naponta 15-22 ezer UJ megbetegedes van, es kb. 18-30 napi halaleset, 8-900 korhazban apolt beteggel. Ha a 10 millios Magyarorszagon azt mondjak, hogy csak napi 2000 alatt van a megbetegedesek szama - az hazudik!
Pálinkás Pál
@karma1: vagy ti hazudtok,a terror fenntartásáért!!! mondjuk Új-Zéland sosem az eszéről volt híres...elvégre a brit birodalom salakja alakította annak idején,és azóta sem sokat változott..nem véletlenül tartják az auszikat ,meg a zélandiakat a brit birodalom aljának!!!mellesleg a covidnak hazudott náthavírust mindig találsz az ember orrjáratába...ergó mindenkinél lehet pozitív tesztet produkálni...ez így volt öt éve is, amikor szó nélkül süttetted magad a tengerparton...akkor miért nem sírtál a maszkért?..ugyanannyian haltak meg akkor is ,mint most a " világjárvány " alatt...
karma1
Na, ennyire szemet nem lehettel! De ugy latszik, megis az vagy! Uj-Zeland sohasem volt a "salakja" a Brit Birodalomnak, hanem az 50 Commonwealth tagallam egyike volt. Ausztralia volt a fegyenctelep - itt ugyanis nem olyan az eghajlat, amit konnyen tudtak volna kezelni, es sokkal messzebb is volt, mint Ausztralia.
Egyebkent pedig a nenikeddel beszelj ilyen hangon - itt ugyanis a szamok, adatok mind valosak, nem ugy, mint a te imadott hazadban, ahol siman elviseled, hogy a kepedbe hazudjanak, hogy 476 KESMA lap ugyanazt a hirt hozza le ugyanazzal a keppel, a sokretu tajekoztatas jegyeben. Itt sajto- es szemelyi szabadsag van - ha rajtakapnak a kormanyt, hogy hazudik, masnap mar nem volna a ME a helyen. Tudod, ITT mukodik a demokracia, - nalatok meg megmondja a fo"ni, hogy mikor szarhattok.
A fenti gusztustalan hozzaszolasodra ugyanilyen hangnemben valaszoltam, - gondolom, ebbol talan megertesz valamit. Viszont kerlek, hogy a jovoben mindenkeppen kimelj meg a hulyesegedtol, az oltas- es jarvanytagado baromsagaidtol - veled egy eletre vegeztem - kerlek, semmikepp ne reagalj, mert en sem fogok a te kommentjeidre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.