Az Egységben Magyarországért közleményt adott ki. 

"A ma napvilágra került információk alapján az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem a kormány dolgozószobáiban: az orosz titkosszolgálat évek óta gyakorlatilag korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Külügyminisztérium teljes informatikai rendszeréhez”

- olvasható az Egységben Magyarországért közleményében.

Az ellenzék durván nekiment Szijjártónak: "az oroszok már nem a spájzban vannak"

Fotó: MTI/Vajda János

Az ellenzéki pártok szerint ez nem történhetett volna meg,

"ha Orbán Viktor nem teszi orosz gyarmattá Magyarországot az elmúlt 12 évben – mindezt a „nem leszünk gyarmat” szlogen mögé bújva. Ez nem történhetett volna meg, ha Orbán Viktor a folyamatos szájkarate, a nem létező ellenségek elleni harc helyett valóban Magyarország érdekeinek védelmére törekszik. Orbán Viktor tudatosan szolgáltatta ki Magyarországot Oroszországnak nemcsak egy hosszú távú gázszerződéssel, Paks 2 gigahitelével, hanem orosz kémek Budapestre telepítésével és a magyar kormány kibervédelmének szándékos leépítésével. Orbán Viktor ezért gátolja most is az egységes európai fellépést Oroszországgal szemben, Szijjártó Péter pedig ezért kapott kitüntetést Putyin jobbkezétől, Szergej Lavrovtól."

Az Egységben Magyarországért pártjai szerint Szijjártó Péternek le kell mondania a külügyminiszteri pozícióról, mert

„nem állhat a Külügyminisztérium élén olyan ember, aki tudatosan kiszolgáltatta az országot orosz érdekeknek”.

Forrás: 24.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ugye amit a pötyi csinált, azt hazaárulásnak nevezik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Dr. Proktor: Kádár efftársad, a muszkavezető unokájaként érdeklődsz a hazaáruló mocsokbolsi fajtád iránt? Nézz tükörbe! Ott láthatsz egyet!
ómió
@Gazella: Üdvözöllek, szaros gatyájú Gazella efftársnő! Én ómió vagyok! És tényleg itt vannak a brüsszeli efftársi tankjaitok? Az a pár darab, mutatóban? Csak nem a "genderszabadságot" hozták el nekünk? Mellesleg ez túl kevés Pálinkás efftársad számára, hogy a patkánylyukból elő merjen jönni! Az "efftársi bátorságotokhoz" ennél sokkal több kellene!
Pálinkás Pál
@ómió: hulla vagy már,csak még nem tudod..
telegdilaci
@Béla333:Nehogy az legyen a vége hogy bele avatkoznak az Oroszok a választásba,benne van a pakliba mindent a győzelem érdekében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok