Márki-Zay szerint az ellenzék a saját számai alapján erősödik, a Fidesz pedig gyengül, ezért az Egységben Magyarország miniszterelnök-jelöltje szerint még az is elképzelhető, hogy Orbán Viktor az utolsó napokban kiáll vitázni vele.

Márki-Zay szerint elképzelhető, hogy Orbán az utolsó napokban kiáll vitázni vele

Hódmezővásárhely polgármestere a Partizán műsorának vendégeként a választás hetének keddjén azt mondta:

még mindig nyitottan áll a kérdéshez, ha ellenfele szombaton jelentené be, hogy vitázna vele, akkor „ugrunk és megyünk”.

Márki-Zay arról is beszélt, hogy nagyon izgalmas dolog lenne, ha összejött volna, mert akkor a Fideszt lehetett volna a szerinte nem is létező programjáról faggatni.

Nekünk legalább van programunk, mi legalább készek voltunk ezt megvitatni, a mi programunk mögött számok vannak

– ezzel érvelt a saját oldala mellett az ellenzéki miniszterelnök-jelölt akkor, mikor Gulyás Márton megkérdezte, hogy mivel győzné meg a még szkeptikus szavazókat. Ezt azzal folytatta hogy Orbán az elmúlt 12 évben nem tudta legyőzni Brüsszelt, a covidot és az inflációt sem.

Orbán legutóbb a 2006-os kampány hajrájában, Gyurcsány Ferenccel vitázott, akkor szinte szinte földbe döngölte őt az ellenfele. 

Forrás: Telex

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
@sgl: Húúúúúúúúúúúúúúúú! Nagyon érdekes, amit írsz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Mi van markzay drogozol... soha nem fog még veled sem kiállni és mással sem a zsirháj.
orsos vendel
Ne almodj MZP !! Ez a kissebbsegi beszari, csak felolvasni tud !!!
Rockxy
100százalékban elképzelhető, hogy talán lehetséges
kormanyos63
@Rockxy:Vagyis 1000%.ék hogy nem fog kiállni orbán MZP ellen vitázni, de ezt már tudtuk eddig is, nem is értem, hogy miért erőlködik még mindig MZP!
Én nagyon nem kedvelem MZP-t(és akkor még finoman is fogalmaztam) de egy demokráciában igenis ki kellene egymás ellen állnia vitázni a két miniszterelnök-jelőltnek, és nem gyáván megfutamodni(és a függöny mögé bújni) mint ahogy a csuti pszichopata lótolvaj teszi!
kormanyos63
@kormanyos63: És azt még hozzátenném, hogy utoljára Gyurcsánnyal állt ki vitázni 2006-ban a tescós Napóleon, de akkor Fletó felmosta vele a padlót!
Azóta senkivel nem állt ki, nem is értem, hogy gondolta MZP,hogy vele majd leűl vitázni!
kormanyos63
@KisTehen: Ez egy erős csusztatás tehénke, aki annak idején látta a TV-vitát, az tudja, hogy nem voltak egy súlycsoportban, Gyurcsány nagyon megverte orbánt!
Azóta az a gyáva alak nem is mer kiállni senkivel vitázni, nem is értem, MZP miért gondolta azt, hogy vele kifog állni vitázni a csuti kocafocista!
Béla333
Beszari Viktor?
Kizárt hogy egy nyílt vitára kiálljon Márki-Zay Péterrel. Ha nem tudja felolvasni a spontán kérdésekre a válaszait, akkor csak hülyeséget tud mondani!
Dr. Proktor
Szerintem ez elképzelhetetlen! Miért állna ki egy újabb leégésért?
Pipás
@KisTehen: Akkor az is igaz, hogy neked több anyád van! Orbánnal felmosták a padlót. :)
csipetke
Nem gondoltam volna, hogy MZP ennyire naiv. A puhos az emlékezetes Gyurcsány-orbán vita óta senkivel nem állt ki,mert akkor igencsak fel lett vele mosva a padló. Azóta be van fosva bármilyen vitától. Sokáig azt gondoltam,hogy a parlamentben az azonnali kérdésekre csípőből válaszol a kormánypárt,aztán kiderült,hogy az ellenzéknek jó előre el kell küldenie a kérdéseket, a nagyokosoknak van idejük megírni a válaszrizsát. Hirtelen kérdésre orbánnak kb annyira telik,hogy "Boldog Karácsonyt!"
Béla333
"Meglepő új magyar közvélemény-kutatást mutatott be egy bécsi kutató, amelyben biztosan vezet az ellenzék"
"A kutatás szerint a magukat biztos választónak mondók 37 százaléka szavazna a Fideszre és 49 az ellenzéki összefogásra, vagyis a különbség 12 százalék.Ez még a képzettebbek felülreprezentáltsága mellett is komoly különbség. A nem biztos szavazók nagyjából egyharmada szavazna az ellenzéki összefogásra, és kétharmada a Fideszre."
444.hu/2022/03/29/meglepo-uj-magyar-kozvelemenykutatast-mutatott-be-egy-becsi-kutato-amelyben-biztosan-vezet-az-ellenzek

Na hoppá! Ha vitázna, még rosszabb lenne a helyzet!
kormanyos63
@Béla333: Azért Béla erre a közvéleménykutatási felmérésre én nem mernék alapozni!
Ugyanúgy ezt sem hiszem el, mintahogy a nézőponty intézet azon felmérését sem, hogy a fidesz vezet 12%-kal!
Szerintem most KB egálban van a két tömb, nüanszok dönthetnek az egyik fél javára!
Április 3,-án este 10-órakor már sokkal okosabbak leszünk!
C_3PO
@sgl: Húúúúúúúúúúúúúúúú! Nagyon érdekes, amit írsz.
fergeteg
Mit vitázzanak amikor Márki már a magyar gazdaságot ajánlgatja Ukrajnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.