Politikai plakátokat gyújtott fel két ismeretlen férfi pár nappal ezelőtt Budapesten. A zuglói rendőrök garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást az ismeretlen tettesek ellen.

Hadházys plakátokat gyújtott fel két férfi – nyomoz a rendőrség
Kép: Facebook/Hadházy

A BRFK leírása szerint két férfi március 24-én az este felgyújtott öt plakátot az Erzsébet Királyné útján és a Róna utcában. A Róna utcai eset során az egyik plakátról a tűz átterjedt egy parkoló autóra is.

Hadházy Ákosék feljelentést tettek a rendőrségen, mert lopják és felgyújtják a Zuglóban kihelyezett plakátjaikat. A most közzétett rendőrségi videón pedig láthatók is a feltételezett elkövetők.

A zuglói rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést

a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Forrás: Police, 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ismeretlen tettes? Menjenek be a Lendvayba és ott nevet, címet kapnak.
Ismeretlen tettes? Talán már a rendőrségnek SE! Nekik talán nem is voltak azok! Legfeljebb nekünk, mert nekünk nem is szabad tudni. Elég az illetékes elvtársaknak.
ómió
Eszerint Hullaházy efftárs nem a "szívük csücske"!
Aki Én
@ómió: Biztos olyan hazudós, tényeket leszaró fajta, mint te. Aki nem bírja az igazságot.
ómió
@Aki Én: Most meg már a tényeket leszaró hazudós fajtádat (lásd Mutyigeri efftársad) hazudnád rám, bolsiék fajgörénye!? Nem elég, ha csak a tetves bolsiságodat próbálod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.