Kedves nyugdíjasok, magyar nénik, bácsik, nagymamák és nagypapák! Ezzel a felütéssel kezdődik az a szavazatra buzdító poszt amibe mi is belefutottunk a Facebookon. 

"Orbán Viktorra szavaztam, hát jól ráb@sztam" – nyílt levéllel fordultak a magyar nénikhez és bácsikhoz
Kép: YouTube

A level elején megemlíti a közelgő választást, hiszen vasárnap, választás lesz.

Ennek, az elvben demokratikus választásnak a lehetőségét az Önök generációja harcolta ki annak idején. Ez csorbíthatatlan érdeme marad minden meglett korúnak, aki bármilyen szinten is hozzásegítette ezt a sokat tépett sorsú országot a rendszerváltáshoz.

- írja.

Most mégis arra kéri őket, hogy ne saját magukért menjenek szavazni, hanem a gyermekeik és unokáik jövője miatt.

És higgyék el, az Önök gyermekei és unokái jobban tudják mire van szükségük, mint Önök. Ezért mielőtt vasárnap behúznák az X-et a Fidesz vagy bármelyik másik párt mellé, kérdezzék meg a középiskolás vagy egyetemista családtagjaikat, hogy kire voksoljanak.

- jegyzi meg, hiszen a szavazásuk következményével elsősorban nekik/nekünk kell majd szembe nézni.

A saját példáján okulva is írja ezeket a sorokat, hiszen elmondása szerint a kilencvenes évek ostoba privatizációs őrületével fűszerezett, lassú és rendkívül kaotikus ország épülése és nyugatiasodása után értünk el a kétezres évekhez.

Politikai adok-kapok, jobb-bal-közép harca közben pörgött a magyar nép, hazugságok, korrupció és egy világválság után érkeztünk el 2010-ig. 20 éves voltam, első igazán fontos szavazás volt előttem és kérdés sem lehetett, hogy a demokráciát elvetemülten védelmező, a szabad nyugati értékeket oltalmazó, mégis nemzeti érzetünket megőrizni kívánó és a korrupció elleni harc éllovasára, az akkori Orbán Viktorra fogok szavazni.

- jegyzi meg, majd azt is hozzáteszi, hogy ezzel

Hát jól rábasztam.

Első kézből nézte végig és tiltakozott ellene, ahogy szétverik a felsőoktatásunkat, ahogy démonizálni kezdik a máshogy gondolkodókat, ahogy a nemzeti érzelmekre hatva és hivatkozva építik fel az újkori rendőr államukat és ahogy szemtelen patkányok módján lopják ki alólunk még a talajt is.

Ehhez konjunktúralovagok, opportunista semmirekellők, tehetségtelen média szajhák és kis- és nagy stílű tolvajok seregeinek segítségét véve igénybe.

A poszt szerzője szerint lealacsonyították a kultúrát a saját szintjükre, ha fel már nem érhettek hozzá, szisztematikusan kezdték butítani az egyre fiatalabb generációkat és széttették a lábukat azt orosz medvének és a kínai kommunista pandának.

Egy szóval addig üldözték a szörnyeteget, míg maguk is azzá váltak. Persze mindezt hamis hazaszeretetbe és kamu kereszténységbe csomagolva, mert az könnyebben megy le a nagyrészt konzervatív magyarok torkán.

Ellenzékben 80 milliós korrupció miatt (teljesen jogosan) véres szemekkel, fröcsögő nyállal verték a palávert (még egyszer mondom, teljesen jogosan!), most meg szemrebbenés nélkül nyelődnek el a 100 milliárdok. Minden szerződés és megállapodás titkosítva van, a közpénzek kijátszva alapítványokba, a „Gránit szilárdságú” alaptörvényünket, meg évente (na jó, eddig „csak” nyolcszor) változtatják és rendeletekkel kormányozva hajlítgatják a törvényt, hogy valahogy legálisnak tűnjön, amit csinálnak. De hát a lopás az már csak lopás marad, mindegy, hogy minek nevezed.

- jegyzi meg a szerző, aki szerint a retorika azt mondja, hogy minden rendben van, de lakosság arányosan nálunk halt meg a legtöbb ember a koronavírusban, de ezek a senkiháziak még ebből is üzletet csináltak.

Saját maguknak, nem Önöknek vagy nekem vagy bárki másnak az országban.

De nem szaporítanám tovább a szót, ki kellett adnom magamból a keserűséget, ami gyülemlik már jó ideje és a szégyent, hogy ehhez, annak idején én is hozzájárultam. De az ember tanul. Remélhetőleg.És remélhetőleg, Önök, kedves idős magyar polgárok, legalább megfontolják azt, hogy hallgatnak a gyerekre és nem szavaznak a Fideszre.

Cikkünk véleménycikk, mely nem feltétlenül tükrözi a Propeller.hu szerkesztőségének és munkatársainak az álláspontját.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Mindenki ráb@szott, csak nem mindenki tudja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csapnivalo
Mindenki ráb@szott, csak nem mindenki tudja.
Havanagi
Hát ha már csak annyi esze maradt,hogy nem tud megítélni semmit,valóban a gyermekekre,unokákra kell hallgatnia.Mert az ő jövőjük a tét.Ezekkel csak az a baj,hogy a butaságból(szürkeállomány sorvadás ) eredő kivagyiság, én tudom jobban,nehogy már a gyerek megmondja nekem,stb ego túlcsordulás miatt ez a kompromisszum,vagy belátás soha nem fog megtörténni.Nagy úr a SÖTÉTSÉG.
lampa laz
Huhh, de igaz, minden szavával egyetértve, nem kell hozzátenni semmit.
driv3r
Én sem fogalmazhattam volna "szebben", ha a Fideszre szavaztam volna.
Málna szerint már totál elittam az agyam, de annyira mégsem, hogy a Fideszre szavazzak.
Talán négy év múlva, amikor már cseppfolyósodott és az orromon folyik ki az agyam. De akkor is csak talán! (de akkor is 99,99% az 0,1%-kal szemben az esély rá, és nem a Fidesz javára - ez nálam a talán)
Baker
@Havanagi: "Mégis van valami, ami gyorsabban terjed a fénynél. A sötétség!"
/Hadházi László/
Gazella
Jogos! Pont. Igen az utódoké a jövő.
Béla333
Erre a szélhámos tolvaj, hazaárulóra az egész ország ráb@ott.
Az elmúlt 1000 év legkártékonyabb vezetője ez a senkiházi!
ómió
Hát, tényleg nagyon ráb@szhattál! Észosztáskor téged tuti kilöktek a sorból!
telegdilaci
@csapnivalo:Nagyon sokan Rábasztunk akik 2010-ben bizalmat szavaztunk,ennek a Maffiának,Orbán gyalázatos módon hazudott,félre vezette a Magyar Embereket,ellenzékben még máshogy beszélt csak azért hogy rájuk szavazzunk,én is azt gondoltam hogy jöjjenek a Fiatalok megérdemelnek egy esélyt,bizalmat kell nekik Szavazni,hozzám hasonlóan azt gondoltuk hogy Becsületes,Tisztességes fiatalok akiket még nem rontott meg a politika a minél több pénz harácsolása,de sajnos későn jöttünk rá hogy tévedtünk,amit ellenzékben harsányan kritizált ami miatt fel volt háborodva azt kormányon mindent megcsinált,akkor már Nem számított neki hogy szétlopták az Országot az EU-támogatások magán Emberek zsebét gazdagította,nem az Ország fejlesztésére fordították,ellenzékben még fel volt háborodva ha egy beruházás dokumentumait,10-évre titkosítottak,Most a 30-éves titkosítás,rendben van! mivel most ők csinálják,Most is néztem a napokban hányszor váltott Orbán köpönyeget,volt idő amikor ki utálta az Oroszokat,ajtót kell nekik mutatni mert mi nem a kelethez tartozunk,de vigyázzunk nehogy vissza jöjjenek az ablakon, a Nyugatnak viszont ajtót kell nyitni mivel mi oda tartozunk,keletről jön a gáz de nyugaton van a szabadság, és mára már Ő lett a Putyin leghűségesebb Pincsikutyája,amikor ellenzékben azt mondta hogy annak a Miniszterelnöknek akinek a kormányzása alatt 300-Ft fölé megy a Ft Euró árfolyam annak le kell mondani,2010-ben 265-ft volt egy Euró és most mennyi? kár hogy szelektív a memóriája,azt is el felejtette hogy ellenzékben még úgy látta hogy azt a Miniszterelnököt,aki a saját nemzetét meglopja el kell zavarni most bőven benne vagyunk és nem történik semmi eszelősen ragaszkodik a hatalomhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.