A Vox Populi nevű választási kalauz részletesen elemezte az elmúlt időszak közvéleménykutatásainak eredményeit, ami alapján arra a következtetésre jutott, hogy összeomlott a Fidesz támogatottsága.

Összeomlhatott a Fidesz támogatottsága – válságtanácskozás és sok nagy fekete autó Századvég épülete előtt
Kép: Facebook/Századvég

A Vox Populi választási kalauz bejegyzése:

Óriási ellenzékbarát fordulatól számoltak be egy, a választási esélyek alakulásáról szóló tegnapi konferencián a Nézőpont, a Századvég és társaik.

Három kormánypárti intézet mutatott be ugyanis eddig nem látott szavazatarány-becsléseket. Bár az adatfelvételek technikai részleteiről semmi nem jelent meg a sajtóban, és az se mindig világos, hogy mért adatként vagy „szakértői becslés”-ként mutatták be számsoraikat, az elhangzottak szerint mindhármuknál pár százalékponttal csökkent a Fidesz előnye az ellenzék előtt a saját utolsó megjelent adatsoraikhoz képest.

A Századvégnél (2021 októberhez képest) négy ponttal többet erősödött az ellenzék, mint a Fidesz, és visszaestek a kisebb pártok. A Nézőpontnál március közepéhez képest két százalékot rontott a Fidesz, és egyet-egyet javított az ellenzék, illetve a Mi Hazánk. 

Ezek a gondolatok összhangban álnak azzal a pár nappal ezelőtti megfigyeléssel, hogy szokatlanul sok nagy, fekete autót láttak a Századvég óbudai épülete előtt, és egy magas szintű válságtanácskozásra is utalhat.

Az ellenzék addig is abban bízhat, hogy mint a 2019-es önkormányzati választások idején, vagy korábban 2002-ben, 2010-ben és 2014-ben, azonképpen most is erősen torzít a közvélemény-kutatások átlaga a Fidesz javára.

Forrás: Ellenszél , 444

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
..hápersze...egyik percbe így a másikba úgy...
driv3r
A tendenciák, elvtársak, a tendenciák számítanak!
Toller Béla
Muszáj, hgy menjenek, nem vitás ! 10-ből kienc átlagembernek ez a véleménye. Errefelé még az idős asszonyoknak is ez a véleményük, pedig ránézésre olyanok, mint akik orbánkának csókolnal kezet ! Már akik vásárolni képesek kimenni !
driv3r
Szabadság vagy börtön.

Az a vicc, hogy mind a két oldalra ez vár. Csak amíg az egyik oldalon személyre szólóan, addig a másik oldalon a népre vonatkozóan - óriási különbség!
puszt
Sajnos, ha abból indulok ki, h az esélyek jó felmérése pl az UNIBET-nek létfontosságú, akkor azért annyira nem állunk jól:
hu1.unibet.com/betting/sports/event/1018363829 A legjobb odds eddig 1,22 vs 3(Márky) a legrosszabb amit láttam 1,18 vs 4,75(Márky) amikor én tettem 4,25 volt Márky
csak úgy....
már csak az extrém gyogyósok bíznak a fideszékben!
CsipkeRózsa
Ezek a közvéleménykutató szervezetek most beismerték, hogy Orbán emberei, ő fizeti őket közpénzből, hiszen még házhoz is mentek a fidesz-vezetők.
Peller Anikó
Nem csodálkoznék a fidesz 1/3-os győzelmi mámorán, a sok hazudozás meghozza gyümölcsét. Na fideszgecik, elő a krumpliszsákokat, van még két nap osztogatni, dögevők.

Márkizé és Gyurcsány, állítsuk meg őket, mert ESÉLYESEK. ! Hahaha.
human
Csak óvatosan!

" szokatlanul sok nagy, fekete autót láttak a Századvég óbudai épülete előtt"

Csakhogy ez arra is utalhat ami viszont 100%-ban biztos. A börtöntől félnek és ilyenkor nincs olyan, hogy előre megnyert meccs. Bele kell adniuk akkor is mindent, ha saját, titkos felméréseik szerint is mondjuk 10%-al vezetnek. Nem lehetnek ebben biztosak. A paranoia és a börtöntől való félelem nem hagyja őket aludni és ezért mindent beleadnak a választásig.

Szerintem pusztán ennyiről van szó.
Macskaszem
Nemrég hívott a Geczi, hogy csakis a fidesz véd meg mindentől, szavazzak a fideszre. Na a megvédésből pont nem kérek. Eddig mindig ráb@sztam.
Béla333
Tök mindegy hogy ki mit jósol, el kell menni és szavazni.
Ellenőrizni szigorúan a csaló maffiózókat, aztán jöjjön aminek jönnie kell!
driv3r
@Macskaszem: Engem még sosem hívott és sosem küldött senki emailt. Velem igazából sosem történik semmi érdekes. Csak élek a vakvilágba. Múlatom az időt. Néha kimegyek a fényre, de akkor is napszemüvegbe. Gyakran sokat iszom, olyankor azt hiszem, hogy jól érzem magam. De másnap nem emlékszem semmire, úgyhogy a hit nálam nagyon fontos.
Igazából az a legnagyobb problémám, hogy örökké élek és bevallom, ezzel nem tudok mit kezdeni (ebben a világban ki akar örökké élni, a másik meg ki tudja mikor jön?)
Szóval, irigylem azokat az embereket, akik jól tudják érezni magukat itt és most (nem most és mindörökké!)

Nápolyt látni és meghalni. Nekem nem sikerült. Azt hiszem akkor kezdődött a csalódásom az elérhetőkben. Megszerezhettem volna ezt, megszerezhettem volna azt. Már attól rosszul lettem (untam?), ha csak rágondoltam, hogy mit adhat nekem ez a világ és milyen áron...
Úgyhogy elhatároztam, hogy nem kell nekem semmi.
Most itt vagyok. Nem jobb nekem, de nem is rosszabb!

Miért neked tárulkoztam ki? Már sosem tudjuk meg, mert most úgy vagyok vele, hogy történt, ami megtörtént, holnap meg nem emlékszem rá. Utána? (50 első randi?)
Nem tudom mikor vesztem el a fonalat teljesen, úgyhogy: Jó éjszakát!
Peller Anikó
@human: Bele is adnak, tehervagonokkal hozzák a krumplit, terülj terülj asztalkám, a hétvégén krumplistészta lesz az ünnepi ebéd. Talán még csirkeszarhát is jut hozzá így utoljára.
Peller Anikó
Szolgálatba helyeztétek magatokat a halfarokkal? Jött az ukáz, tovább kell hazudni, nem lehet leállni az utolső két három nap sem.
csak úgy....
@KisTehen: egyre szánalmasabb vagy bocim, jövö héten kényszervágás..
Nyírfa
Ki fogja kiszivárogtatni? Engem érdekel, mi hangzik el egymás között!
Baker
@KisTehen: mára az MSZMP jogutódja a Fidesz lett, hiszen e pártban zalálhatók meg a volt(?!) komcsik!
magyar1
@Baker: Bár úgy lenne, Kádár szelleme nem engedné a népet így sanyargatni és a sok milliárdos sem lenne. A nyugdíjkorhatár 55 lenne a nőknél 57 a férfiaknál és minden fiatalnak dolgozni kellene.
Én még emlékszem arra az időkre amikor a vízért sem kellett fizetni.
Politikai gazdaságtanból azt tanultuk, hogy a tőkés kizsákmányol, íme, tessék megtette.
Baker
@magyar1: A nyugdíjkorhatár megemeléset a Ratkó-gyerekek tömeges nyugdíjbavonulása indokolta. A gyáron belüli munkanélküliség helyett alapjövedelem kellene!
Ingyen pedig nicsen semmi - és itt nincsen ellentmondás az előző mondattal.
justhpeter
Majd pont Mrázék fognak fideSS-bukást jósolni !
Borsó
@KisTehen: “majd gondolunk rátok, amikor eszitek a parizeres kenyereket”
Mert te nem ugyanazt eszed, amit mi? A Fidesz a te általad befizetett adót nem lopja el, a te országod államadósságát nem duplázták meg, amiatt csak neked nem lőtt ki az infláció, ami miatt csak te nem kapod extrém drágán az élelmiszert, te félkegyelmű? Értem, hogy provokálni akarsz, de gondolkozz már, mielőtt ekkora hülyeséget leírsz. Az a baj veletek, figyelemhiányos kisemberekkel, hogy a pofátok túl nagy, de sem érvelni, sem logikusan gondolkodni nem vagytok képesek. Így semmi élvezet nincs egy veletek való vitában, a gondolataitok zavarosak, a fogalmazásotok hanyag, és lerí az egész irományotokról, hogy még csak nem is elvekről van szó nálatok, csak unalmatokban beleköttök másokba, aztán remélitek, hogy dühös lesz az illető és akkor az a napotok fénypontja. Szomorú kis életed van, hallod-e.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 20:39 ☺ Mentek a levesbe! Az arra érdemesek a 'kaptárba'.
Pági
@Pegero: miért? Nem mindenhol sumákolnak at emberek. Magánügy, de nem "hadititok"
Béla333
Biztos most egyeztetik teljes pánikban, hogy hogyan lehetne a választásokat meghiúsítani...
Néro
Azt én nem tudom van e Fitymáéknál válság. nem is érdekel. Az Országban viszont miattuk van. na az inkább érdekel.
De arról Farhátisztán vezetése nem szól. Még mindig csak azzal vannak elfoglalva , hogy fosszák a kasszát.
Most legutóbb 3 milliárd forintos plakáthúúúgyaikkal. Alja tróger xar lények ezek mind meg az is aki támogatja őket. Bármiben.
ómió
Eljött a "proletár internacionalizmus diadala"? Akkor, ehhez csak ötszörös gázárat, dupla áramárat, fizetős egészségügyet, eltörlendő minimálbért, "aberrónyomulást", beeregetett migráncsfalkákat és hasonló "efftársi nyalánkságokat" kellett beígérni? Vagy egyelőre csak így "píszí" hazudni?
vacsi
Ha az ellenzék kerül hatalomra, és viszik a férfiakat harcolni, Ukrajnáért, akkor is ilyen lelkesek lesznek?
Aki Én
@vacsi: Fejezzétek már be ezt az esztelen hazudozást.
Egészen elképesztő aljasság és végtelen ostobaság amit itt összehazudoztok.
Ez a gennyes, hazaáruló kormány, orbánnal az élen totál elhülyített benneteket.
Vérlázító aljasság amit tesztek.
Qrvára elég belőletek, a túlnyomó többség ezért rühelli a fajtátokat.
Aki Én
@ómió: Ez neked is szól, te elbaszott agyalágyult patkány.
Qrvára elég a mocskos, beteg fajtádból!!!
Eladott Ország
Orbán, na hogy állunk? Правда,(prvavda) jelentése: Igazság
scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277555677_1312713679208536_3416831677387644767_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=8a62aYd1HJcAX9nugAf&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AT-t_Xf26ZZPL6s-DQl-I8Ci4-qFCaNdWCtTzT3-bJvI6g&oe=624A1033
Jön érted a GAZ–M–20 Pobeda (oroszul Победа), magyar forrásokban gyakran Pobjeda szovjet autó. "Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!" Az ellenzék ellehetetlenítése után jön az elhurcolás , az éjszakai "sikító frász".
Peller Anikó
@elbaszot agylágyult padkány: Nem tudnak mást, az egyik csak a csillepöcsköléshez ért, dehát nálunk ebből is meg lehet élni, míg a másik sikaratyi még ehhez se
ómió
@Aki Én: Mid fáj, bolsiék elmebetege!? A nemlétező agyad helye, vagy még mindig annak az emléke, hogy anyád anno téged latrinabúvárnak nézve a bolsi latrinába pottyantott?
vacsi
@Aki Én: Már miért hazodoznék? Én csak a saját félelmeimet írom le - és ez a félelem nagyon is valós - legalábbis, szerintem.
nezelodo
Pedig jó lenne, ha most is magasan vezetnének a fijjuk a közvéleménykutatások alapján, mint 2002-ben!
Lehet, hogy akkora baj, hogy a maradék két napban még az ördög ügyvédje is előkerül?!
Namely
És azt se feledjük, hogy a verebek szokatlanul erősen csipognak a Nagy Imre szobor körül, a virsli ára korrelál a csokis müzliével, valamit az is érdekes összefüggés, hogy a játszótér homokjában erősen megcsillant a lemenő nagy fénye az utóbbi három napban.
Ha ehhez hozzávesszük a Szaturnusz és a Vénusz pályáját ebben az évszakban, valamint az aktuális politikai horoszkóp szerelemenergia-előrejelzéseit, akkor máris megérthetjük, hogy miért lényeges, hogy fekete autók voltak a napokban bizonyos helyeken.
További cáfolhatatlan, megerősítő tények:
1. Orbán Viktor tegnap is 7:23-kor szart.
2. A szar közepes sűrűsége 5.23, a tapadási-súrlódási együtthatója magasabb volt az ilyenkor szokásosnál.

Ezek mind-mind arra utalnak, hogy ellenzéki győzelem várható.
simmering73
Végetek lesz mint a botnak. A birkanyáj meg szétszéled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.