Csütörtökön a Fidesz–KDNP nevében Kocsis Máté kampányolt a választás hajrájában.

A Fidesz 5 perce a közmédiában: ezt mondta Kocsis Máté az M1-en

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Fotó: MTI/Kovács Anikó

Kocsis azzal kezdett, hogy most a háború és béke kérdésében is dönteni kell. „Mögöttünk egy járvány, keletre egy háború, nyugatra energiaválság, gazdasági válság” – helyezte fel a térképre Magyarországot a frakcióvezető. Kocsis szerint a veszélyek korát éljük, higgadtságra és megfontoltságra van szükség, nem zagyvaságokra, mint amit Márki-Zay Péter mond.

Kocsis elmondta, miért sorsdöntő a vasárnapi választás, és mit tenne a baloldal:

- meg kell őrizni Magyarország békéjét (a baloldal fegyvereket, katonákat küldene a háborúba);

- meg kell őrizni Magyarország biztonságát (a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést, így 3-4-szeresére emelkedne a gázár, nem lenne fűtés az óvodákban, a gyárakban, üzemekben nem lenne gáz);

- nem térhetünk vissza a kudarcos múltba (Gyurcsány visszatérne a hatalomba, a baloldal eltörölte a kedvezményeket, egekbe emelte az adókat, eladósítaná az országot).

Forrás: Telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@sgl:Gyomorforgató ahogy ezek aljas módon hazudnak,mindegyik azt a hazugságot szajkózza amit betanítottak nekik ez a kis senkiházi azt hiszi hogy ők mindent jól csináltak,szétlopták eladósították az Országot,soha többé Fidesz!
telegdilaci
@sgl:Gyomorforgató ahogy ezek aljas módon hazudnak,mindegyik azt a hazugságot szajkózza amit betanítottak nekik ez a kis senkiházi azt hiszi hogy ők mindent jól csináltak,szétlopták eladósították az Országot,soha többé Fidesz!
Yoda69
Tomeny hazugsag kocsis matenetol.
1. A jarvany nem mogottunk van, hanem orbanak koszonhetoen kozottunk es mar tobb mint 45 ezren haltak meg orban es a fideSS miatt.
2. Az Ukrajnai haboru orban es a fideSS miatt tort ki, mert gatoltak Ukrajna Unios es NATO-s tagsagat.
3. A fideSS rezsit emelt, mert a gazar hosszu evekig olcsobb volt mint amennyiert orbanek adtak a nepnek.
4. A fideSS 50 evre eladositotta az orszagot a ruszkiknak es a kinaiaknak.
5. Ami a legrosszabb pedig orban kivezeti az orszagot az Uniobol es a NATO-bol, hogy a ruszkikhoz csatolja az orszagot es az orosz lesz a hivatalos nyelv.
csipetke
Melegmálé is csak orbán láncos kutyája,aki a gazdi parancsára ül-fekszik-pitizik, pacsit ad,vagy ugat. Nyilván szabadszemmel is jól látható jutalomfalatért..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.