Egy zsáknyi kidobott és félig elégetett szavazólapot találtak Marosvásárhely környékén, az építési hulladékok közé kivágva, borítékokkal együtt.

Egy zsák összetépett, megsemmisített szavazólapot találtak a kukában Marosvásárhelyen

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az ezt bemutató videó szerint ezek már ki voltak töltve, a magyarországi lakcímmel nem rendelkező határon túli magyarok ugyanis levélben is szavazhatnak

A 24.hu cikke szerint a videóra Parászka Boróka erdélyi újságíró hívta fel a figyelmet, aki szerint ennyit érnek a Magyarországon kívül összegyűjtött szavazatok.

"Ennyit arról, hogy milyen biztonsággal gyűjti, és kezeli az RMDSZ, az EMSZ a szavazólapokat, mennyire garantálja, hogy senki ne nyúljon bele a borítékokba, hogy az erdélyi ellenzéki szavazatok is eljussanak a szavazatszámláló központokba"

– írta Parászka, ugyanis a félig elégetett szavazócetliken a videó tanúsága szerint az ellenzékre és Mi Hazánkra leadott szavazatok lehettek.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Az összes szavazatot èrvènytelennè kell tenni,ami Erdèlyből èrkezik!!! Teljesen nyilvánvaló a választási csalás,rohadna meg aki ezt cselekedte!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
És a kidobottak adatait felhasználva új szavazólapokat töltenek ki a Fidesznek.
Fasza!
Sámannus
Nagy a baj eftárskák itt már az ország hulláját is kiárusítják.
rokker33
Várható volt! Ezért nem szabad engedni a külföldről érkező szavazatokat, mert tutira csak Fideszes lesz! Ezért nyerte meg 2014 2018 ban is!
134.bátor
Az összes szavazatot èrvènytelennè kell tenni,ami Erdèlyből èrkezik!!! Teljesen nyilvánvaló a választási csalás,rohadna meg aki ezt cselekedte!!
Peller Anikó
Meg kell semmisíteni az összes határontúli levélszavazatot. És a határon belüli fidesz szavazók szintén csalással megszerzett szavazatait. Érik az egy harmad fideszgeci skukacok.
jesz
ok. Meg kell semmisíteni az összes határontúli szavazatot...de..

Ezt hogy élik meg azok, akik habokra szavaztak?..
Aztán: akkor kárbaveszett az a többszáz-millió Forint(sic)amit a mi adónkból feccölt a fidesz a külföldi, számukra nyerő szavazatokban bízva?
A lényeg, hogy több száz milla az ablakon lett kidobva, és a szemétben landolt?
Peller Anikó
@jesz: Van az több ezer is és nem milla hanem milliárdok. És az egész most befér egy ilyen picinyes szeméthegy törmelékhalom tetején, rajta ül büszkén vigyorogva a gennyeslopós csalóbuzernyák hazudozógép zsírzígó pöffeszkedve még van kedve, monnyá le geci.
namihami
Ahogy a többinek is ott lenne a helye!
Pokróc
4 nap és Game Over ! A fcs -i papagáj lefordul a rúdról ,remélhetőleg .
Sámannus
Ez nem az ország megalázása, hanem a nemzet megalázása.A külhoni emberek szavazatának a semmibevétele.
A fideszt a választási listáról kell törölni. Így még a gyanúja sem maradhat a csalásnak.
Csak ezzel menthetjük meg a külhoni szavazók becsületét.!!!
Néro
Mondom én már régóta , hogy levélszemetet küldenek . Most a helyére került.
ómió
És, ami "efftársi világszenzáció" (pontosabban: sima aljabolsi csalás!): ezeket előbb "megtalálták", semmint, hogy a kitöltőik megkaphatták és kitölthették volna őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.