A kormánypárt a "baloldalra" fogta az ügyet. 

A Fidesz szerint az ellenzék gyújtotta fel a szavazólapokat, mint ahogy 2006-ban a tévészékházat is

Fotó: YouTube

Korábban már írtunk róla, hogy Marosvásárhely mellett egy hulladéklerakatban egy teljes zsák kidobott és részben elégett magyarországi választási szavazólapra bukkantak. A Fidesz most reagált az ügyre, szerintük „a baloldal” felelős az akcióért.

"A kétségbeesett baloldal minden aljasságra képes – Reagálás a baloldal választási csalással kapcsolatos vádaskodásaira”

– ezzel a címmel adott ki közleményt a Fidesz.

„A baloldal kétségbeesésében mindenre képes. A baloldal a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni. Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat”

- áll a közleményben. 

Forrás: Telex.hu

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Hogyne, geci.Az egész székháztörténetet sikerült az ellenzék nyakába varrni,azóta is ebből éltek.Elég a sok hazudozásból,lopásból,intrikából,aljasságból,repülni fogtok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Hogyne, geci.Az egész székháztörténetet sikerült az ellenzék nyakába varrni,azóta is ebből éltek.Elég a sok hazudozásból,lopásból,intrikából,aljasságból,repülni fogtok.
justhpeter
A fideSS az istenverte hazudozók gyűjtőhelye.
Australia1610
Teljesen meggárgyult már a fidesz. Komolyan paranoiások. Elfelejtik 2006-ot amikor a békésen tüntetőkre rászabadították a jobboldali csürhéjüket. Inkább azzal foglalkozzanak, hogy miért lettek kivégva a Néppártból és most már a lengyel barátaik is utálják őket.
Berklac
Te ,narancs tehén, hogy mekkora fasz vagy, az már fáj !
Tehenész
@KisTehen: Te nagy ökör már az évszámot is el hazudod. Régen még büszkék voltatok 2006-ra most pedig másra fogjátok.
csak úgy....
@KisTehen: mit keres romániában egy szeméttelepen ez a rengeteg választási cetli?
csak nem az idöközben elhunyt székelyeké? mesélj boci...
szaboria1
Ja és pont a rájuk szavazók lapjait gyújtották fel meg kidobták.
EZ MÁR IGAZI AGYBAJ A FIDESZNÉL!!!
134.bátor
Szóval a baloldal semmîsîtette meg a baloldalra szavazó îveket? Meg a tv szèkházat is ők gyújtották fel. Fidesznèl mocskosabb,aljasabb párt nem volt mèg a földön.
Pági
Azta! Ezeknek aztán van bőr a képükön? Sok bolond még be is veszi!
tudode
Ez a gyújtogatás felér egy vallomással amiatt, mivel abban az időben még a fideSS alapítók selejtjei voltak ellenzékben, a wikipédia szerint is:
.
----- Magyarországi tiltakozások 2006 őszén
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_tiltakoz%C3%A1sok_2006_%C5%91sz%C3%A9n
------------------------
.
"""" A 2006. őszi magyarországi tiltakozások 2006. szeptember 17-én indult kormányellenes tüntetések sorozata, amelyek elsősorban Budapesten, valamint több magyarországi városban kezdődtek, néhány nappal azután, hogy nyilvánosságra került Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek az ún. őszödi beszéde, amely az MSZP zárt frakcióülésén hangzott el 2006. május 26-án.

A demonstrációk középpontja Budapesten, az Országház előtt, a Kossuth téren volt, ahol eleinte tízezres tömeg gyűlt össze esténként. A tüntetők napokon belül különböző csoportokat, szervezeteket alakítottak, melyeket egységesen Kossuth térieknek[1][2][3] neveztek el. A tüntetők egy csoportja szeptember 18-án az éjjeli órákban „megostromolta” a Magyar Televízió székházát, jelentős károkat okozva az épületben, illetve több, az épület előtt álló (főleg MTV-s) autóban. A következő két éjszaka során a város több pontján kemény összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között.[4][5]."""" ((...)
--------------------
.
Stösszenet a 2006 őszi eseményekről, kikiáltva a fideSS charTÁJÁT, 9,01-től
.
------ :Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow
--------------------
.
A hatalmat megragadva madárléptekkel megvalósította a nemzetvezető az EU első diktatűráját, eltemetve a demokráciát
.
------ Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1221s
-------------------
.
A faszagyerek nem kispályás, kiállítva a bizonyítványát!
Pági
@KisTehen: a tehén egyre nagyobb marha lett!
CsipkeRózsa
Van pofájuk még hazugsággal, rágalommal megtetézni a saját csalásaikat!

Feljelentést tett valaki?
Béla333
@CsipkeRózsa: 13.43
"Feljelentést tett valaki?"

"Feljelentést tesz a TASZ a megsemmisített levélszavazatok miatt"
propeller.hu/itthon/3790067-feljelentest-tesz-tasz-megsemmisitett-levelszavazatok-miatt#v3321423
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: Válasz saját kérdésemre, most lapoztam rá:

"Feljelentést tesz a TASZ a megsemmisített levélszavazatok miatt"

propeller.hu/itthon/3790067-feljelentest-tesz-tasz-megsemmisitett-levelszavazatok-miatt#v3321423
csak úgy....
ami a fidesz szerint ..., @KisTehen: szánalmas vagy bocim... :)
túl sok választási cetlit küldtetek a román tesóknak oszt lebuktatok,
-ti genyák gyönye...
Peller Anikó
@KisTehén: És mit vallott be te naposbornyú?
Peller Anikó
@KisTehén: Szóval akkor mit vallott be baromarc?
szaboria1
@CsipkeRózsa: Már az ellenzék is feljelentést tett a NVB.nél
csak úgy....
@KisTehen: "a baloldal akar újra lopni" :) -remélem,hogy ti majd ellenzékböl megakadályozzátok ... , amit a fidesz ellenzéke nem tudott! :)
kulabombaafityiszre
Sőt baloldali nagygyűlés volt ahol a baloldal akkori vezére dr orbán viktor mihály mondott beszédet,
a baloldali résztvevőknek akik elmentek felgyújtani a tv székházat,aztán megverték a jobboldali rendőröket akiket aztán a nagy baloldali dr orbán viktor mihály bünözőknek kiálltott ki a baloldali bandájával együtt.Így aztán az derült ki,hogy a fidesz egy jobboldali párt de egy baloldali vezetője van.
Yeromos
Én csak arról szeretnék érdeklődni, hogy idén ki rendezi a választásokat kinek a feladata a választások bonyolítása, ki felügyeli a választások tisztaságát. Ha esetleg valaki elmagyarázná nekem, hogy miképpen jutott az az aljas ellenzék a szavazólapokhoz amit később meggyújtott, annak azért örülnék.
orsos vendel
fideSS jelszo !!! lopni, hazudni,es csalni !!! most is az lesz a valasztaskor !! szemet banda !!! 2006..orsos vendel es bandaja csinalta a feszultseget !!! ök azok akik nem viselik el a vereseget mert nem tudnak többet lopni !!! a "romanok" nem szavazhatnak itt, mivel nem itt adoznak !!! az "ödesz" nem akarja, hogy a "romanok" a baloldalra szavazzanak, ezert mindent megtesznek, hogy a szavazatokat megsemmisitsek !!! ennyi !!! /"ödesz"- öregek, dilisek,elmebetegek szövetsege/
Nessy
Már várom mikor jelenti be valamelyik fidesz szócséplő, hogy a baloldal miatt nőtt majd a duplájára az "emútt 12 évben" az államadósság, nőtt az infláció, a hitel állomány titkos, de amit bevallott is Orbán, sok százmilliárdos. A MANYUP pénzeket is Gyurcsány és Bajnai vitték haza! Nincs semmi tisztesség már a fideszben? Nem bírják ki pofátlan hazugságok nélkül ezt a három napot?
Németh István
Elmondom nektek, hogy a XIII. -VI. -V: kerületekben a választó polgárok nem kapták meg a szavazó helységeikről az értesítést! A KORMÁNY vajh mit tesz ez ügyben, mert nem hiszem, hogy a posta a bibas! de ha a KORMÁNY átadta a POSTÁNAK akkor a postavezírt picsán kell rúgni!
Ez minima 100˙000 szavazatvesztést jelenthet! Na mi van kormány-elvti, intézkedtek, vagy majd a következő választáskor!?
Németh István
Különben kedves seggfejek! A Fidesznek nem az az érdeke, hogy ne menjenek el szavazni, hanem, hogy igen is minél többen! A Fidesz egy abszolút értelemben vett DEMOKRATIKUS beállítottságú kormány! Azt a világon egy parlamentben sem lehetne megtenni amit az ellenzék naponta elkövet, nem lőtte ki szemeket, soroljam még!??? Kapjátok be a hosszú cici végét!
Tehenész
@KisTehen: Talán bővebben. Hol? Mikor? Az álmaidat nem fogadjuk el.
RonaGyuri
@134.bátor: Orbánék ismét bizonyították, hogy nincsenek észnél, s az ide delegált nagy marháik, hogy mindezt be is veszik! =))
Tehenész
@KisTehen: Értelmezni dolgokat már látom nem tudsz. Egyébként a Tv székház ostromáról volt szó, amit Gyurcsány annak megtörténte előtt bevallott Őszödön. Érdekes igazi hazug Fideszes megközelítés.
Toller Béla
Az ellenzék rendre a saját érdekei ellen lép fel, és egyre durvábban ! Sőt, a választásokon egytől egyig a gazember kormányra szavaznak majd, naná ! De miért gondolja mindenki, hogy pont fordítva van ez ?
fergeteg
Bolsik !
KI AZ A HÜLYE AKI így dobja szemétbe? Lejárt lemez.
csak úgy....
a fidesz 2006 óta öl-butít és hazudozik..
FLETÓ
@fergeteg: Majd aztán rögtön meg is találja! :-)
dr. prédikátor
a mocskos hazug kurva fitymasz anyátokat!!! a baloldal hogy jutott hozzá a románk álltal kitöltött szavazólapokhoz??? geci rühes férgek!!!
fergeteg
Bolsik !
Ezt a cikket már februárban megírták. Hamis kreált szavazólapok SOROS kurvái.
csak úgy....
@csak úgy...: orbánék egy bünszövetkezetté alakították át a fideszt! -lásd: völner +rogán ...
Béla333
"A Fidesz szerint az ellenzék gyújtotta fel a szavazólapokat, mint ahogy 2006-ban a tévészékházat is"

Az igazság, ami mindig a részletekben bújik el... Mert ugye 2006-ban az "ellenzék" a Fidesz volt, így hogy ők gyújtották fel a TV székházat, el is lehet hinni. És hogy ugyanazok gyújtották fel a szavazólapokat, mint akik 2006-ban a TV székházat, már megint igaz is lehet: mindkettőben a Fideszes maffia a főszereplő...!!!
csak úgy....
a fidesz elött utoljára a tatár és a török rabolta le ennyire az országot! -oszt csoda,hogy orbán jól érzi magát a türk tanácsban?
drrotf
A FIDESZ azt gondolja hogy minden ember amnéziában szenved!A tévék közvetítették a 2006-os eseményeket és ott képeken nem az látszott hogy a mostani ellenzék gyújtogatott volna a TV székház előtt!Ez a mostani kijelentés bizonyítja, hogy a fideszesek minden mondata hazugság, mert aki egy ilyen nyilvánvaló ügyben képes hazudni, az minden esetben képes erre!
namihami
Marosvásárhelyen? A szeméttelepen? A baloldal?
1. Hogy kerülne a baloldalhoz?
2. Marosvásárhelyen a MAGYAR baloldal?
3. Ha mégis, akkor miért csak egy zsákkal?
Csizmás Kond
Azt magyarázza meg valaki, aki hisz az ilyen csalásokban, hogy elégetett szavazólapokkal hogy lehet csalni ?
simmering73
Na ez Gyurcsány történelmi bűne, hogy nem sittelte le a fideszes terroristákat.
baxi
Hazug, tolvaj söpredék.
Aki hazudik az lop is.
Aki lop az gyilkol is.
Bölcs mondás és igaz. Ugye O1G?
Peller Anikó
@CsizmásKond: Úgy te marha, hogy ki vannak válogatva az összeszedett levélszavazatok és a nemtetsző voksokat zsákostól kidobták azok a csicskák akik összegyűjtik a románoktól a levélszavazatokat ami eleve választási csalás.

Elmagyarázzam mégegyszer gyökér?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mit keresett ott és ki küldte romániába a sok szavazólapot?
csalni úgy lehet vele,hogy borítékba teszik kitöltve és elküldik az "anyaországba" ,ahol ha érvényesnek minösítik a csalást,akkor nyertek megint a csalók!
csak úgy....
@simmering73: no de gyurcsány ugyan úgy nem való az ország élére,mint a másik volt kiszfiú...kövérröl nem is beszélve..
Peller Anikó
@KisTehen: Na kösz, szóval ezzel nem vallott be semmilyen választási csalást. Az Eu megszorításokat követelt: nem ezzel kampányoltak.

Pontosan tudható volt, hogy megszorítások következnek, a fidesz ezzel kampányolt? Akkor ő miért nem kampányolt vele: hé emberek megszorítások következnek.

Ja, hogy a fidesz a te elmebeteg ostoba fejed szerint nem követett el választási csalást, csak a Gyurcsány.

A költségvetés egy feneketlen kút volt ahogy most is, ezt elégelte meg az Eu, de a választások utánra halasztotta a kérdést.
CsipkeRózsa
Eszembe jutott az is, hogy ha a választás eredménye az ellenzék győzelmét hozza, Orbán kiharcolja, hogy e-miatt a szemét-égetős-kidobós eset miatt ismételjék meg a választásokat. (A fidesz fejével gondolkodva.)
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...Panni. ha nem értesz valamihez ne próbáld megmagyarázni. A levélszavazat úgy működik, hogy a szavazó kap egy borítékot ami tartalmaz két borítékot, egy kisebbet és egy nagyobbat, jelen esetben két szavazócédulát egyet a parlamenti választásra másikat a népszavazásra és egy nyilatkozati lapot. A szavazólapokat kiikszeli ahol akarja és belezárja a kisebbik borítékba, majd a nyilatkozatot kitölti a nyilvántartott személyi adataival és a kis borítékkal együtt belezárja a nagy borítékba majd ki hogy akarja postai úton, képviseleti úton elküldi. A megérkezési helyen kibontják a nagy borítékot, a nyilatkozati lapot szkennelik és számítógépes adattárban feldolgozva ellenőrzik, a helyességét, és ha a rendszer elfogadta akkor a kis borítékot is kinyitják és az ott kiikszelt adatot szintén számítógépes rendszeren keresztül csatolják a szavazó személyhez ami csak egyszeri szavazóeredményt fogad el tehát az általatok hangoztatott szavazati csalás csak az olyan nagy tehát madárkáknak hihető mint te is amilyen vagy.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: mint "állítólagos" jobboldali nacionalista kormány,ök a tömegbe lövetnek és nem csak a spricnivel! -persze a jelenlegi feszült európai helyzetben,inkább illagalításba vonulnak és ott tesznek be magyarországnak ahol lehet.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "Panni. ha nem értesz valamihez ne próbáld megmagyarázni."- oszt pötschömöccse,neked mire van szakmunkás bizonyítványod? :)
cirmim,nem ám kihagyod az ez évi veszetttség ellenit!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...esetedben kötelezően beleszámítom..neked óránként gyengül a felfogásod...
Nyírfa
Van egy rossz hírem. Nem kicsit rossz, de nagyon.
Németország lefolytatta a Reichstag felgyújtásának a vizsgálatát. A kamerák és az arcfelismerő program segítségével minden kétséget kizáróan bizonyítottá vált, hogy, aki szétlocsolta a benzint, majd egy , a zsebéből elővett Korona gyufa üzembe helyezésével a gyújtogatást megvalósította, az...az - kapaszkodom, kapaszkodjatok ti is! -, az Gyurcsány Ferenc, a mi exminiszterelnökünk.
Németország diplomáciai jegyzéket nyújtott át a magyar kormánynak, és kérte az elkövető kiadását.
Most aztán jól kinézünk. És pont választások előtt. És, ha kiderül, hogy ő állt a tatárjárás mögött is? Nem, nem. Az Áder lehetett.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim fogadok,hogy téged már a kölkeid sem vesznek komolyan! -szegény shikari barátod is így járt,hogy már csak a facebookon ismerösei neki a lányai, ugye tibim...
Eladott Ország
Az ellenzék vajon miért gyújtaná fel a reá adott szavazatokat?! Valami okosabbat kellene kitalálni a fidesznek, ugyanis nem mindenki olyan hülye, mint a fidesz vezérkara!
kereső
Teljesen hihető! Tiszta "baloldaliak voltak a gyujtogatók 2006-ban.
A Tv székház "hősei": budaházy, toroczkai(tutsek/tóth),zagyva gyula , meg a foci(fradi) ultrák, mind mind Gyurcsány rajongók voltak. És kedvéért csináltak egy kis "balhét". Hát ,persze. azért meneteltek október 23.-án hosszú sorokban sólyom mögött skandálva"Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána". Meg GYF és a baloldal tartott minden nap szónoklatokat a Kossuth téren az ott egybegyűlt "szabadságharcoosoknak".
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...te csak a holdat ugatod...
lampa laz
Nem kellett ide az ördög ügyvédje sem ahhoz, h a szart magára rántsa a fidesz. Nem győznek kimászni alóla, de azt is csak hazugságok árán képesek, a sötétségben tartott bunkók vevők az ilyen magyarázkodásra.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Már bocsánatot kérek, de miféle ellenzék van romániában aki begyűjti a rá leadott szavazatokat és azt kidobja de előbb megpróbálja meggyújtani de ez sem megy neki?

Viszont van a fidesz hálózat amely a postát megkerülve ígéri a szavazatok biztonságos leszállítását. A szemétbe.
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 17:56 ♦ Éppen a román posta volt felháborodva, hogy nem engedik neki a leveleket kézbesíteni, a fideszes román aktivisták, akiket Orbánék fizetnek.
Peller Anikó
@CsizmásKond: 16:56, Úgy te marha, hogy ki vannak válogatva az összeszedett levélszavazatok és a nemtetsző voksokat zsákostól kidobták azok a csicskák akik összegyűjtik a románoktól a levélszavazatokat ami eleve választási csalás.

Elmagyarázzam harmadszoris gyökér?
Nyírfa
És magyarok mindenütt. Itthon, Erdélyben, a Vajdaságban, a Felvidéken. Kárpátalját most kihagyom, szerintem idén nem fognak átjönni szavazni. Van még egy náció, amely ennyire le tud aljasulni?
nezelodo
Sőt az egész levélszavazást a "baloldal" találta ki, nehogy át kelljen vennie azt a csődtömeget ami a nagyon sikeres fidesz kormányzás miatt alakult ki. A világraszóló, 45 000 halottal járó Covid védekezést, és az abból származó milliárdos lenyúlás sikereit ne is említsem.
csak úgy....
@Nyírfa: az éhesek mindenre képesek,közben büszkén lenézik a cigányt...,azt aki legalább tudja,hogy honnan származik.. :)
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...életemben nem találkoztam még hozzád hasonló hülye libával...a levélszavazatot az egyéni nyilatkozat iktatása érvényesíti. Az ilyen szavazólapok nélkülük csak tűzgyújtósnak jó...na de szerintem te csak azt érted amit a szádba tömnek...
Peller Anikó
@CsizmásKond: 18:30, Úgy te marha, hogy ki vannak válogatva az összeszedett levélszavazatok és a nemtetsző voksokat zsákostól kidobták azok a csicskák akik összegyűjtik a románoktól a levélszavazatokat ami eleve választási csalás.

Elmagyarázzam negyedszeris gyökér?

Nade, hogy a macska agyaddal is megértsd, tételezzük fel, hogy a levélszavazók kb fele-fele arányban szavaznak a fideszre valamint az ellenzék konglomerátumra.

Most jön a fidesz aktivista Marosleletétényben és elkunyerálja a leadásra váró szavazatokat mindenkitől akitől csak teheti, így lesz nála mondjuk 1000 fideszre leadott és 1000 ellenzékre leadott szavazat.

Az 1000 ellenzékre leadott voksot kidobja a szemétbe.

Az 1000 fideszes voksot meg leadja és az az általad vízionált bár nem kérdezett módon de leginkább teljes kontroll nélkül elszámolásra kerül a fidesz malma javára, 99.99%-os szavazati aránnyal.

Fogadok, hogy ennyi bötüt már nem vagy képes feldolgozni..
kereső
No, fideszes szavazók, csak kérdezem, hogy érzitek magatokat, mikor a pártotok prominensei ennyire nyilvánvalóan kinyilvánitják véleményüket a szellemi képességeitekről.Mert ez az. Ha ezt is elhiszitek, akkor tényleg menthetetlenek vagytok.
csak úgy....
@kereső: egy, ill. sok shikari szellemi képességéböl kiindulva, szerintem ök föl sem mérik,hiszen nincs nekik erre alkalmatos müszerük ,-ök nem denevérek...,csak úgy kedvtelésböl lógnak a fideszen,semmire sem gondolva..
Erik567
A lopótök megmondja, hogy mi legyen az igazság. A valóság az teljesen más dolog.
vitriol
Száz szónak is egy a vége: épeszű ember nem szavaz a fideszre!
tothjani
Undoritó fasiszta patkányok ezek, de birka népünk megérdemli őket !!! :(
teuton
@Csizmás Kond: Ugy-ugy... Tehat a szavazolapot csatoljak az adott szemelyhez (adatlap). Es akkor a kb. 10ezer halott erdelyit hova csatoljak? Es azt is tudod, hogy aki 1x külföldröl levelszavazasra regisztralt, az 10 evig automatikusan benne van a rendszerben, kapja az ertesitest/szavazolapot a megadott cimre, senki nem ellenörzi utana, hogy el-e meg vagy elköltözött??? Es ha epp MO-ra költözött, akkor ott besetalhat egy szavazoirodaba es leadja masodszorra is a szavazatat! A szabolcsi romhazba bejelntett 200 ukranrol hallottal mar?
Dr. Proktor
Kulminál az őrültség - de sokan vevők rá...
Csizmás Kond
@teuton: ...én tudom de te nem, és azt is tudom hogy te a tudatlanságod ellenérre fújod a marhaságaidat...szóval köszönd meg szépen hogy szóba álltam veled és nem küldtelek egyből melegebb éghajlatra...te ott a külföldi mittudomhonnan csak beugatsz mert a kedved úgy tartja, de halovány lila fingod sincs az egész itteni dolgokról...na pá.
ómió
Hát, bizony, akkor felgyújtani valamit, amikor még rendelkezésre se áll, az "olyan efftársi", mint Lenin efftárs kommunizmusa!
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...miaz lesült a régi bőr ?
Emmersson71
Sőt..én láttam azt is, hogy Lendvai Ildikó lopta el a manyup 3000 milliárdját Centrumos* reklámszatyorban!

* hu.wikipedia.org/wiki/CENTRUM_%C3%96sszefog%C3%A1s_Magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt
Peller Anikó
@Kond: Hatalmas költségvetési lyuk várja a következő kormányt. Szerinted ezzel kampányol a fidesz? Megszorítások várhatóak, akkor ez most választási csalás?

Elbasztuk a pénzt és még hitelt is vettünk fel a választások előtti osztogatásra, ezzel kampányol a fidesz?

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/hatalmas-k%C3%B6lts%C3%A9gvet%C3%A9si-lyuk-v%C3%A1rja-a-k%C3%B6vetkez%C5%91-korm%C3%A1nyt/ar-AAVKBhu?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=fcef18ce82eb40e5a6106777b02d58a9
bence
Annak a nyomorultnak aki ezt állítja üzenem , hogy nézze végig a HÍR TV által felvetteket ! Majd meglátja , hogy ki ! - kik voltak azok akik felgyújtották , kirabolták , felzabálták a büfébe található árut ! Egy szál baloldalit nem fognak közöttük látni !
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ..most akkor román vagy móc...vagy neked mindegy ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.