A politikus a 24.hu-nak adott interjút. 

Márki-Zay Péter szerint öt meleg tagja van a Fidesz-kormánynak, de nem tudja bizonyítani
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

„Mindenki eldöntheti, hogy egy profinak hazudott tolvaj kommunikátorra szavaz, aki mindent papírból olvas, a nyílt vitától retteg, vagy szavaz egy becsületes emberre, aki órákig beszél fejből, és négy év alatt akár nyolcszor is pontatlanul fogalmaz”.

- mondta a lapnak Márki-Zay Péter, aki dupla téttel fut neki a vasárnapnak, hiszen országosan az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeként Orbán Viktorral, Hódmezővásárhelyen és környékén pedig Lázár Jánossal csap össze.

Az interjúban elmondta: hisz az atomenergiában, úgy véli, a legutóbbi találkozójukon Vlagyimir Putyin kért valamit Orbántól, amire a miniszterelnök már nem mert rábólintani, és azt tapasztalja, hogy akadnak a liberális sajtóban is, akik ellene szurkolnak.

Az interjúban elmondta azt is, hogy úgy tudja, öt meleg tagja van a kormánynak, de elismerte, hogy ezt nem tudja bizonyítani. 

"- Azt állítja, hogy öt meleg tagja van a Fidesz-kormánynak?

- Azt. Négy miniszter és egy államtitkár.

- Van bizonyítéka?

- Nincs a kezemben bizonyíték."

- hangzott el az interjúban.

Forrás: 24.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@fergeteg: erre van valami bizonyíték? -ellenben a fidesz buznyákokkal..
Katalina62
Azért szálljon már le a meleg-témáról, nem vezet ez sehová!
csak úgy....
@Katalina62: engedd meg neki,hogy a buta fidesz szavazókhoz is lehessen pár szava!
orsos vendel
sokan tudjak, hogy a fideSS teli van buzikkal es pedofilokkal !!! /tisztelet a kiveteleknek/
csak úgy....
@rokker33: akkor ezt nem olvestad :„Mindenki eldöntheti, hogy egy profinak hazudott tolvaj kommunikátorra szavaz, aki mindent papírból olvas, a nyílt vitától retteg, vagy szavaz egy becsületes emberre, aki órákig beszél fejből, és négy év alatt akár nyolcszor is pontatlanul fogalmaz”.
-vagy nem értetted meg!
Katalina62
@csak úgy...: hát ebben van valami, de akkor sem ízléses, ezt lássuk be!
csak úgy....
@Katalina62: a másik fél részéröl a folyamatos hazudozás,buzizás ízléses?
érdekes,hogy a lehetséges megmentötökkel szemben több az elvárásotok ,mint azzal szemben ,aki 12 éve azt csinál veletek amit akar...
Katalina62
@csak úgy...: Mert nem kéne ugyanazt kapni, csak más köntösben! A többivel egyetértek!
jesz
csak öt buzi van? akkor hótiszták.
Németh István
Ez a hülye maki zay azokat tartja melegnek akiktől okkal joggal tartania kell, mert tökéletesen leszarják! Tehát melege van tőlük! @Horizont: @Katalina62: a demokrácia SAJNOS nálunk Magyarországon a legvalósabb tény! Ha nem az lenne, akkor az ellenség-ellenzék lenne és lehetne, akár kemény ellenfele a kormánynak! De ez nem áll be! Mert ellenség! Nem ellenzék> nincs semmiféle konstruktív program és komolyan vehető koncepció részükről! A hatalom megszerzésén kívül a program a lopás, rablás, hazánk kiszolgáltatottságának biztosítása a nyugat felé, stb. EZ A CÉL!!! A valós értelemben vett DEMOKRATIKUS kormányzáshoz valójában polgári közakarat alapján megvalósított diktátum kell> ezt a felhatalmazást kell megadni a kormánynak a minimum 2/3 -os győzelemhez >> no de, ezzel élnie is kell! Nem úgy ahogy a mai folyamat mutatja > mindenki pofázhat össze vissza és alázhat nemzet-vezetőket mert neki valami nem tetszik! Hát ez így nem mehet tovább! Ezen meg jó lesz elgondolkoznotok! ÉS még valamit > ha nincs kemény határozott vezetés felüti a fejét az anarchia > pont az a folyamat amelyet a mai ellenséges ellenzék az aljas külhoni segítségekkel ki akar kényszeríteni! Ezen elmélkedhettek!
ómió
Húzz el "Jeszenszkihez", hazudozóbajnok, mert megmaradsz pocsék embernek!
kormanyos63
MZP-nek ilyennel nem kellene dobálóznia, főleg annak tudatában, hogy erre bizonyítékai nincsenek!
Biztosan vannak a fideszben, és akár a kormányban is homoszexuálisok, de azt én mindenkinek a magánügyének tartom, ahhoz senkinek semmi köze!
Tőlem az egész kormány is meleg lehetne, engem az sem érdekelne, csak az, hogy tisztességesen, becsületesen, a magyar nemzet érdekében végezzék a munkájukat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.