A Nemzeti Választási Iroda (NVI) feljelentést tett a mai sajtóhírekben szereplő, útszélre dobott levélszavazatokkal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
saját maguk ellen?? Legalább gondatlan közreműködők! =))
lampa laz
..és átmennek Romániába guberálni? Vagy, hogy?
Kapanyél
És ki fog nyomozni? Mert, hogy a románok nagyívben szarnak rá, az biztos!
RonaGyuri
@KisTehen: te kis buta bunkó, ehhez is nagyon eszetlen vagy! =)) Ha nem lennél ennyire korlátolt javasolnám, hogy olvasd el vonatkozó előírásokat, de ezt sem értenéd! =))
RonaGyuri
@KisTehen: nagyon nagy marha vagy, s borzasztóan buta, még logikusan hülyeségeket sem tudsz összehordani! =))
Nessy
Miután három nap múlva választás, ez a "feljelentés" a kóbor apácák megtévesztése.
Csizmás Kond
...hihető lenne ha fel tudnának mutatni egyetlen nyilatkozati lapot is ami kötelezően a szavazócédulákkal kellett volna lennie.
Nessy
@KisTehen: Ilyen ostobaság eszembe sem jutott.
Nessy
@KisTehen: Törölni ezt a levélszavazást! Ugyanúgy szavazhassanak azok is, akiknek semmi közük az eredményhez, mint akiknek valóban befolyásolja az életét! Ha már eltörölni nem lehet állítólag a szavazati jogukat, akik nem itt élnek, nem is éltek, nem itt adóznak.
Nessy
@KisTehen: Miért, számít? Ellenzéki szavazatok, a fidesz csak örül neki! Különben is, ki hiszi el a számokat? Mennyi legyen és annyi lesz!
Nessy
@KisTehen: Vannak komolyabb témák is, mint hogy ezen izguljak! A közvélemény kutatás meg olyan, mint vendéglő zene! Aki fizet, annak muzsikálnak! Annak húzzák el a kedvenc nótáját. Úgy mellékesen nem csak piros paradicsom, hanem sárga és fekete is van! Mindegyik kutya drága tavalyhoz képest, bár csak 5 % az infláció!
FLETÓ
propeller.hu/itthon/3791402-valasztas-csak-lepecsetelt-szavazolap-ervenyes?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Valamelyiknek csak megmaradt a bal felső sarka?! Néhánynak??? Ha van rajta pecsét, akkor az érvényes volt, ha nincs... akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.