Esti Facebook-bejegyzésében azt magyarázza Orbán Viktor, hogy az általa csak baloldalnak nevezett ellenzéki összefogás "pozíciója világos".

Orbán: "mi is ott vagyunk a harcmezőn"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Véleménye szerint ők (az ellenzék) a progresszív európai baloldalhoz tartoznak, amely a korábban említett kulturális elidegenedésben a másik oldalt képviseli. Ők ezt nyugatosságnak nevezik, szerintem tévesen – állítja Orbán.

Majd sorolja, hogy "a baloldal a bevándorlás ügyében, a család, a nemzet fontosságának a kérdésében a másik oldalon áll, nem a magyar többség oldalán".

Ők úgy gondolják, hogy nekik külföldi segítség nélkül soha nem is lesz többségük Magyarországon. Kulturálisan annyira mást képvisel a baloldal, mint a magyar többség, hogy ez a szakadék nem hidalható át egy politikai kampánnyal, tehát nekik külső erőforrást kell bevonniuk, ha hatalomra akarnak kerülni. A külső erőforrást persze nem adják ingyen, annak mindig megvan az ára, Magyarország ennek fejében el is veszítené függetlenségének egy jelentős részét

- riogat a miniszterelnök.

Orbán szerin a "baloldal" hatalomtechnikai szempontból jól képzett, és nem is válogatnak az eszközökben, ha az érdekeik úgy kívánják. Odáig is elmennek, hogy ha előnyt remélnek attól, hogy Magyarország időben nem jut hozzá a neki járó uniós forrásokhoz, akkor ezt a hatalmi kártyát gátlástalanul ki is játsszák

- véli Orbán Viktor, majd hozzáteszi:

De mi sem most jöttünk le a falvédőről, mi is ott vagyunk a harcmezőn, és mi is tesszük a dolgunkat.

Tudja még követni valaki? Nem arról volt szó, nem harcolunk?

Forrás: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Amikor a V4-ek miniszterelnökei + a szlovén miniszterelnök elvonatozott Kijevbe, akkor a mi beszari miniszterelnökünk annyit üzent, hogy igen, tud a dologról.
Na így van ő a harcmezőn..
Fogjuk meg és vigyétek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hogy a fenébe van az, hogy a megszólaló dakota pártbéliek okossági sorrendben távoztak innen, csak a bociómió maradt! Na majd a durbi megszámolja mind a harminc IQ-jukat
Gazella
@justhpeter: tegnap 06:04 most meg tárt karokkal várja a ruszikat a zsirháj, hisz akkor ajándékba kapná trianont, ami soha nem fog megtörténni újra.
Gazella
@nezelodo: omijóóó , kis tehen, málna ( mostanában nem olvastam ) egy személy.
Nessy
@nezelodo: Biztos mentek a "harcmezőre", Orbánt képviselni! Vagy felszerelni valahova egy függönyt a nagy utcai harcosnak.
Gazella
@Gazella: folyt @justhpeter: ugyanis ahhoz beleszólásuk van az ukránoknak, a szlovákoknak, az osztrákoknak, a románoknak, és a szerbiának is.
Sámannus
Te baszkikám nagy hazudozó vagy, csak ahol lophatsz ott harcolsz, máshol csak összefosod magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.