A biztos szavazók körében mindkettő 47%-on áll.

Publicus: fej-fej mellett áll a Fidesz és az ellenzéki összefogásMTI/Veres Nándor

A Fidesz-KDNP és az Egységben Magyarországért listája is a biztos szavazó pártválasztók 47 százalékénak szavazatára számíthat – derült ki a Publicus Intézet Népszava számára készített felméréséből. Ez többek között azért is érdekes, mert a Medián biztos Fidesz-győzelmet jósolt, míg minden egyéb kutatóintézet szoros eredményre számít – számol be a 24.hu.

A Publicus Intézet vezetője elmondta: a választók 5-7 százalékos csoportja a kampány utolsó pillanatában dönti el, hogy elmegy-e szavazni, és ha igen, kire voksol. 

Az is az ellenzék esélyeit növeli, hogy ebben, a választás előtti utolsó mérésben az ellenzéki szavazók mozgósítottsága, részvételi szándéka öt százalékponttal magasabb, mint a kormánypártoké

– vélekedett Pulai András, aki egyúttal hangsúlyozta: a mostani adataik a hazai listás eredményre vonatkoznak, amelyekből bár valószínűsíthető a rendkívül szoros eredmény, de nem következik ellenzéki győzelem. Ehhez ugyanis a listán elért jó eredménynél több kell: az egyéni választókerületekben pedig úgy véli, hogy az ellenzéknek nehezebb dolga lesz, de a külhoni, illetve a levélszavazatok is hatással lesznek a voksolás kimenetelére.

Emiatt Pulai úgy gondolja, jó ideig nem lesz végleges eredmény.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már ez sem publikus, mivel az ellenzéki összefogás azóta utcahosszal vezet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Miért is teszem fel ezeket a sorokat? Hátha vannak itt még hezitálók, olyanok, akiknek egyik "oldal" sem jó. Azoknak, hogy tudják mi forog kockán.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:44 ♦ Az a baj a világgal, hogy az intelligensek tele vannak kétségekkel, az ostobák meg holdbizosak mindenben.
i.pinimg.com/originals/b8/60/a6/b860a617b745da54c79fea2008d6fd6f.jpg
csak úgy....
@CsipkeRózsa:14:15 kénytelenek lennének,hiszen az enyves kezüket ismerik európa szerte! hihetetlenül nagy szarba kerülnének ha a a íveket anyagilag cserbenhagynák...,és itt nem a 4 évenkénti cigány krumplira gondolok...
ómió
Mi lett volna itt, ha nem álltak volna "fej-fej mellett"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.