Bende Balázs, a közmédia vezető külpolitikai szerkesztője Világ című műsorában agitált a Fidesz mellett – vette észre a 444.hu.

Bemondta a köztévé, hogy a Fideszre kell szavazni vasárnap

A propagandista szerint két hónapja úgy tűnt, hogy a választás tétje mindössze az lesz, hogy visszajön-e a szemkilövetés, a korrupció és a megszorítás. A háborúval – mint mondta – megnőtt a tét és le is egyszerűsödött minden, és felmondta Orbán szavait, hogy aki békét akar, a Fideszre szavaz.

Majd beszélt arról is, hogy Európa is rájött végre, hogy meg kellene védeni a családokat, de ezek a gyenge próbálkozások meg sem közelítik a magyar rezsicsökkentés komplex megoldását. Itt is kiderült, hogy a felelőtlen magyar baloldallal szemben a kormánynak van igaz.

A teljes szemle itt olvasható.

Forrás: 444.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ekkora ganaj embert hál 'Istennek ritkán látni. De hogy mindezt a mi adóforintjainkból a "köztévén" teszi az egyenesen felháborító mocskosság!
Takarítsuk el holnap ezt a szemetet. Ennél az ország többet érdemel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Közszolgálatiság, mi?
Hogy ez a tokaszalonna mennyire tenyérbemászó pofával rendelkezik!
Macskaszem
Tőlem ez a zsírdisznó azt röfög amit akar, leszarom a hájas dagadt, hazug pofáját a fidesztévékkel együtt.
Pálinkás Pál
és ez mit számít?.. csak a fideszmarhák nézik ezt a szemét adót..új embereket nem tudnak vele megszólítani...
Béla333
Ekkora ganaj embert hál 'Istennek ritkán látni. De hogy mindezt a mi adóforintjainkból a "köztévén" teszi az egyenesen felháborító mocskosság!
Takarítsuk el holnap ezt a szemetet. Ennél az ország többet érdemel!
Eladott Ország
Hozzávágnak újabb 12,4 milliárd forintot a közmédia költségvetéséhez, így 2022-ben már 130,1 milliárd forintos költségvetéssel számolhat a közmédiát működtető Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)
Ezért fizetünk, hogy rohadjatok meg! A qrva anyátokba!
Ftomi
Hát ez van, ha birka a NÉP!

Széchenyi is megmondta " ha silány a vezető azt, a NÉPNEK el kell zavarnia! De, ha megtűri, akkor maga a NÉP is SILÁNY"!

Gyáva NÉPNEK nincs HAZÁJA!
Gyurka80
@Ftomi: A magyar nép azért nem annyira silány, hogy makimajomra szavazzon és visszahozza a böszmeferit.
Eladott Ország
@Ftomi: ma, 17:26 ☺ Erről Petőfi szavai jutnak eszembe, azért a víz az úr.
csak úgy....
egy elhízott,lassan repedés elött álló hájfejü...,valami soványabb és meggyözöbb nem volt? :)
csak úgy....
@Gyurka80: ugye te a fidesz felsöbbrendü kasztból? - hozzád képest beszarás lehet a többi zseni.. :) szegény fidesz...
drrotf
A képre nézve az a kérdés jutott eszembe, hogy miért nem látok a fideszes vezetők és a seggnyaló között 40-41-es nyakúakat?Csak nem a 45-ös vagy a fölötti nyakú emberek lehetnek a képeken?Legalább a kommunikáció miatt kereshetnének olyan embereket is a hatalmon levők akiknek nem egy hízott disznónak megfelelő nyaka van, hogy mutassák hogy közöttük is van olyan aki dolgozik és nem az a feladata,hogy mutassa hogy a a hatalomból milyen jól lehet élni
Németh István
@sgl: @csak úgy...: @simmering73: @Eladott Ország: @Béla333: Valóban holnap végérvényesen el kell takarítania szemeteket! Mind azokat akik háborúba akarják vinni a fiataljainkat, akik a nép vagyonát a keményen megdolgozott adóforintok mellé, még ki akarják zsebelni a polgárokat, adó emelés, rezsi-csökkentés eltörlése, a nyugdíjak visszavétele, mindennemű szociális vívmány elrablása - ezzel a saját jövedelmük növelése a nemzet polgárainak szemkilövöldözgetéssel való idegen katonák általi megfélemlítése, stb árán!!! Aljas mocskos. moslék, ellenséges, hazaáruló ellenzék >> semmi keresnivalójuk nincs és soha nem is lesz e hazában!! Hányok is fosok is ez mind a tiétek!
Gyurka80
@csak úgy...: Ha neked ez kell:" Tóta W. Árpád is üzent: Márki-Zay Péter annyira esélytelen, hogy nem is érdemes foglalkozni vele
verőce21
Mert az ellenzék szabadsajtot és hat almát szeretne...?
troppauerhumer
@verőce21: És ezt hangok súgták meg a fejedben? A végén még saját magadat kell kialmoznod reggel...
Hajrá fel Orbán kisszékére höhöö...aztán a szakember kirúgja alólatok .
Ha azon múlna hatalma megtartása, orbán személyesen hívná be putyin tankjait Budapestre.

Václav Havel cseh író, politikus, előbb csehszlovák, majd cseh köztársasági elnök, a “Visegrádi Négyek” egyik alapítója és a világpolitikát is befolyásoló európai gondolkodó volt. 2002-ben, immáron 14 éve valami olyasmit látott meg, amit a magyar nép azelőtt nem. Orbán Viktorról az alábbiakat mondta:„Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de Európát is!”Orbán csak egy populista maffiavezér .Ugye még sosem láttunk olyat, hogy hangzatos, radikális eszméknek behódolt agymosott tömegeket maguk mögött tudva, szerzett hatalmat valamely véreskezű, elnyomó diktatúra? Ja de. Volt ez már elferdített vörös, volt fekete. Most épp zöld. A FideSS hazafisága és a kdnp kereszténysége pont olyan mint az utcalányok szüzessége .A templom és család duma a hülyéknek szolgál, pont úgy, mint a hazafiság, magyarságtudat és tsai.
A lopás meg a money - az a fontos, a többi csak maszlag ,csak a megszerezhető pénz,vagyon a fontos,így lettek fasiszták,a magát ,megvezetni hagyó buta népnek meg mindig kreálnak egy éppen ügyeletes ellenséget akitől nemzetthy máz alatt megvédik,addig se veszik észre ,hogy szétlopják az országot.Mindig mondom :nincs még egy ilyen nemzetthy lózungokkal magát elhülyíteni hagyó buta népség amelyik a saját kirablóit gazdagon tartja,sőt csorgó nyállal éljenzi mert besz.pja megvédi az éppen ellene kreált-mindenkori pillanatnyi hatalmi érdeke szerinti -ellenségtől.
Ezért is el kell menni vasárnap szavaznunk, és elkergetni a népsorsrontó székes embert.
sztem szórakoztató ,lehet ,hogy szadista disznó vagyok.. de élvezem nézni a vergődésed
Megpóbálom kitalálni, milyen kreatív dologgal fogsz előállni. Jó, mondjuk,általában nem sikerül, mert elég egysíkú vagyol.
szellemi rokkantnyugdíjas...
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 18:05
Te annyira hülye vagy,ragozni sem lehet.
kulabombaafityiszre
Ennek a dagadéknak is szar folyik a szájából,mint a kövérnek.mondaná Hofi.
Nessy
Drága Hájfej bej! Tapintatosan közlöm magával, a választók nagykorúak, és ki,ki érdekei, érzelmei, józan megfontolásai alapján tud szavazni! Nem kell neki szamárvezető, fidesz levél, hogy mit és hogy ikszeljen be!
csak úgy....
@verőce21: na végre! -itt van a csalhatatlan szimatu tallini úrfi, akit az erdélyi unokatesók unalmukban és félelmükben gyártorttak 1956 ban! - mesélj még farkasom...
verőce21
@csak húgy...: Lestél már ugye mikor jelenek meg ugye, kiképzett Cumis...!?
Sámannus
Ez tényleg nyerő húzás de szerencsére változik a segg hamarosan. holnap olyankor szeretném látni amikor kezd csomagolni.
verőce21
4x Nem
2x Fidesz !

"...s a haza fényre derűl!" Cseke, 1831. december 29.
Logogrif
Igen nem tisztelt "patsy" magyarul balfácán : HPL lábújjhegyen !
Németh István
MOST JUT ESZEMBE! én is bemondom az éterbe, hogy arra a csapatra kell szavazni amelyik sikerre vitte az országot és megalapozta a bizalmat a jelen és az elkövetkező évek nemzet fenntartó, nemzet megtartó, a polgároknak reményeket, boldogulást, őrőmöt hozásával! Hajrá!!
EZ A CSAPAT NEM MÁS, MINT A FIDESZ-KDMP igen nagy tapasztalattal és óvatos, kiváló rutinnal rendelkező kiváló politikusi - csaknem előrelátó, polihisztori adottságait megcsillogtató és a kormányzáshoz értő csapata! Istenke a nemzet polgárainak okos döntésével adja kezükbe a jövő Magyarországának irányítását!
Clavigo
@Németh István: Óvatosabban,,mert el kezdtél nyáladzani ..
Toller Béla
Ez a gazember sem a közmédiánál fog megöregedni. Hogy mit fog csinálni a hátralévő éveiben ? Sajnálkozni fog.
Galway
@Toller Béla: Majd jól beüzemel a maszkgyártó gépet Sátoraljaújhelyen, és dolgozik is rajta...
csipetke
@Németh István: 19:58 Te ezért a sok f@szságért mennyit kapsz a troll-brigádban?Méghogy ez sikeres ország?Nem röhögtél nagyon,mikor ezt le bírtad írni? Nem tűnt még fel,hogy Európa majd'legutolsó országa lettünk orbán alatt? Vagy a pártközpontban mást mondtak?
Gyurka80
@kulabombaafityiszre @csipetke:: Inkább nézd a HÍR TV-ben a az Elxurtukat , most játsszák, láthatod milyenek a haverjaid!
csak úgy....
@verőce21: lesett téged a "makizaj " :) ,-hiszen te csak egy ütödött aki föltünési viszketegségben szenved!
nemsemmi2
Ez a köztévé már régen nem közttévé. Közpénzből fizetett fidesztévé.
surdilloFUJT
@Béla333: Ezt a vágásérett majmot küldjük el Afrikába ,banánt szüretelni!!!
surdilloFUJT
@Gyurka80: Húzzad már ki a fejed orbiból,már megint fekáliát böffentél,agybajos mocsok!!!
kissé felnőttem
@csipetke: csipetke?!! azt felejtették le a mondat elejéről: NÉLKÜLÜK igen is lehetett volna sikeres csak velük nem mert 24/48 ban loptak csaltak hazudoztak orbán-al az élen, ezzel a magyar történelem legszégyenteljesebb tetteit hajtották végre.És a másik 6-7 milliót vádolják ? érdekes egy banda ez Bajerrel gajdiccsal meg az álomtitkáraikkal 2-4 -7 milliós havi pénzekkel kitömve..Persze igy és ezért rogyik be a nyugdijpénztárunk is mert 3000 milliárdot ugye ott nyult le a selmeci nevű szőke macska csapata
Gyurka80
@nemsemmi2: Mivel köztévé leképezi a 2/3-ot, ahogy böszmeferi idejében is a szoci többséget. Logikus nem?
Lepényleső
Lehet választani,- elméletben,
ha a bán nem módosít saját képére többször is a hat párt által 1989-ben jóváhagyott választási törvényeken?
Nyírfa
A magyar közszolgálati televízió közpénzből párttévévé degradálódott, ezért büntetőfeljelentés alapján felelnie kell minden illetékesnek.
cikicakk55
Már több,mint 25 éve3 még véletlen sem kattintok Magyar tv csatornára. Főleg nem az M1-re. Én nem utasításra döntök,hanem úgy,amit a szívem diktál. " ORBÁN TAKAROGGGGGGY"
Gyurka80
@cikicakk55: Gyurcsány takarodj! Én nem kiabálok , mint te!
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 19:58
Fidesz győzelem esetén muszáj lesz a vegán kosztra áttérned ,mert a mezőn fogsz füvet legelni,ha nem akarsz éhen dögleni.Köszönheted majd ezt is a gazdádnak dr döbrögi viktor mihálynak,mert megmondta a megszigorításnál az ország érdekeit fogja nézni,tehát nem az emberek érdekeit.
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 17:38
Jó nagyot aludtál 2006 óta.Most gyurcsány a fasorban,helyette döbrögi viktor mihály a minielnök.
Szó szerint mini minden téren.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Te elhiszed, ha véletlenül makimajom nyer (persze NEM) akkor ő min.elnök lenne? Hát nagy hülye vagy!
Gyurka80
@bakcsubakka: Hajrá alakul a FIDESZ 2/3!
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: tegnap, 20:20
16 éve nincs hatalomban gyurcsány mégis rajta rugóztok.
Én úgy gondolom inkább ti vagytok a hülyék akik a mihály kivetített félelmét gyurcsányról feltétel nélkül beveszitek.Persze bevesztek ti mást is.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Te meg azt vedd be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.