Bányai Gábor szerint a balos delegáltak nem engedték szavazni a választókat, akiknél nem volt ott az igazolványuk.

„Mindenkit kérek, vigye magával a személyes okmányait️ Jelzések alapján sokaknál meghiúsult a szavazás, mert a balos delegáltak nem engedték szavazni, aki nem tudta bemutatni. Ne ezen múljon a ország sorsa️”

– írta Bányai Gábor, Bács-Kiskun megye 5. sz. választókerületének képviselője a Facebookon a Telex cikke szerint. 

Egyből balosozni kezdett a fideszes képviselő, mert az okmányok nélkül érkező szavazókat elküldték

Fotó: Facebook/Bányai Gábor országgyűlési képviselő

A fideszes képviselőt nem nagyon érdekelhette, hogy a választásról szóló értesítőben is szerepel, hogy aki szavazna, annak személyit és lakcímkártyát (vagy jogosítványt és lakcímkártyát, vagy útlevelet és lakcímkártyát, vagy a régi típusú személyit) vinnie kell magával. (A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet idején lejárt okmányokat is érvényesnek fogadják el.)

Bányai Gábor ennek ellenére kezdett egyből balosozni a Facebook-oldalán. A bejegyzése mostanra eltűnt, és egy új posztban már csak annyit ír, hogy mindenki vigye magával az okmányait.

Forrás: telex.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A fidesz szerint a törvényeket csak akkor kell betartani, ha az nekik kedvez. Ilyen erkölcstelen emberekre bízni egy egész országot nemzeti öngyilkosság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
A fidesz szerint a törvényeket csak akkor kell betartani, ha az nekik kedvez. Ilyen erkölcstelen emberekre bízni egy egész országot nemzeti öngyilkosság.
ómió
Csak nem igazat mondott a balosozással? Ejnye!
CsipkeRózsa
@ómió: A jobbosok sem engedhetik szavazni az igazolvány nélkülieket, törvény mondja ki.
Németh István
Okmányok nélkül szavazni ? hát az valami őskövületi barom! Nagyon helyesen ha nem tudja magát igazolni akkor be kell gyűjteni a kóterba!Ez megint elmaradt!! Mert hülye barom az államigazgatás ezért felelős vezetője! A személyi igazoló lapokat, kártyákat mindenkor, mindenhol magánál kell tartania az embernek! Mert van ilyenje! A nem embernek viszont nincs! @Nyírfa: te meg egy megveszekedett balfasz és nagyon-nagy barom vagy! Az ilyenekre bízni valamit is >> még a teli bilit se!
szaboria1
@Németh István: A kultúra nálad sem működik.
koszpeko
@Németh István: te degeneràlt barom sötét közmédiàn lebútított szarjanko!
Voltàl szavazni?
Kértek személyit?
Ha igen, mi a faszt ugatod a faszsàgaidat?
szaboria1
Persze, hogy aggódik már leszerepelt a víziszárnyas tenyésztőknél, csak átadásokon szeret parádézni.
kereső
Bányai! A szavazás rendjéről szóló törvény kimondja- szavazni, csak is és kizárólag érvényes személyi okmányok birtokában lehet. Te, nagy marha, ehhez nem kell sem balosnak, sem jobbosnak lenni. A szavazatszámláló bizottság tagjai teljesen a törvény szerint jártak el. És a törvény mindenkire egyformán vonatkozik.
szegfue
@Németh István: Te viszont a csucson vagy, mert Náladnál nagyobb"megveszekedett balfasz és nagyon-nagy barom" nincs!
simmering73
Szavazni csak személivel, lakcímkártyával lehetséges. Ezt csak egy hülye fideszes nem tudja felérni ésszel.
CsipkeRózsa
Hál' Istennek, Bányai Gábor teljesen felgyógyult a Covid-ból, pedig nagyon súlyosan és hosszú ideig volt beteg.
szegfue
@CsipkeRózsa: Én is örülök ennek!:)) Viszont ugy látszik maradt nála valami "szövődmény"...
Nyírfa
@szegfue: 13.13

:) Nem szoktam válaszolni, mert azzal tápot adok neki. A pszichiátrián a főorvos-asszony az első munkanapomon figyelmeztetett, hogy a betegekkel nem vitatkozunk. És tényleg, annyira másképpen működnek, hogy a velük való kommunikációt vagy elsajátítja az ember, vagy hagyja őket a csodába.
jesz
érthetetlen, hogy nincs nála okmány, pedig szavazni megy..talán jobb is az országnak, ha elküldték.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: @szegfue: Aki győztesen kerül ki az életéért való küzdelemből - betegségre gondolok -, az többnyire átgondolja , minek van értelme, hogyan teheti szebbé a saját vagy mások mindennapjait is. Ritka, ha valaki megmarad a betegség előtti keretek között.
Yoda69
Ezt a barmot. Meg jo hogy nem engedik ha szavazni ha nem tudja igazolni magat. Orulhet hogy a rendorok nem kasznizzak be.
szaboria1
@CsipkeRózsa: Te gondolod mert én nem ez fotó sem most készült róla. Volt szerencsém mostanában élőben látni épp akkor mentbe az önkormányzathoz. Már nem az a régi aki volt.
szegfue
@Nyírfa: Ennek a "derék" embernek én sem válaszoltam eddig. Csak most az irásának első részével egyetértettem, aztán felbosszantott a befejező része. Valószinüleg nem fordul elő ilyen többet!:))
Eladott Ország
Te meg nem jobbos vagy, hanem csak egy fideszes amnéziában szenvedő félkegyelmű. Akikre büszkék vagyunk
pbs.twimg.com/media/EqGv5IFW4AEZMxH?format=jpg&name=small
a Fidesz-KDNP 21. alkalommal is leszavazta az ügynökakták nyilvánosságát szolgáló törvényjavaslatot. Láthatóan foggal körömmel védelmezik a kommunista diktatúra működtetőit. Akinek vaj van a fején, ne menjen a Napra!
scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/45162042_10156204111512013_8696081414480723968_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=er4zTYgbabcAX_gU4xW&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AT8LRDhd9in_trdWo7E6ojGng-NFz4sfOtVCJMOD6kpqZw&oe=626D4F22
Nyírfa
@szegfue: 13.26

Köszönöm a reakciódat, nagyon is jól esett! :)
percsi
A fideszes képviselők hozzá szoktak, egy ember 10 helyett is leadhatja a voksot, igazolványok helyett elég egy név bemondása. Azért tette szóvá, mert nem tudja értelmezni ami a választásról szóló értesítőben szerepel, lehet, hogy olvasni sem tud. De minek kellene tudni, náluk nem a tudás a felvétel feltétele.
tudode
Az nem bántja a fideszes képviselő kényes ízlését, hogy olyan GAZdát szolgál, aki gyáva kukacként 2006 óta nem állt ki vitára több honfoglalás alkalmával annak érdekében, hogy elmormolja országromboló programját, laza FOLYTATJUKKAL, miután eltemette a sarjadzó demokráciát, amely élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...és kiépítette a XXI. században sunyi félművelt, kaparjkurta parasztként a semmihez nem hasonlíható diktaTÚRÁJÁT, teletömködve a haveri köre, és a saját feneketlen holizsebét:
.
----Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
----------------
.
----- .Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1222s
--------------
.
Ami azt jelentheti, hogy zsákbamacska vezette 12 évig az országot olyan silányan, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa!!!
.
???
Nessy
@percsi: Azt hitte, hogy ez is levélszavazás!
dr. prédikátor
ez a fasz "felgyógyult" de hülye maradt!! meglátszik rajta a fitymasz agymosás!!!
134.bátor
Te büdös gyökèr,a törvèny mindenkire vonatkozik!!! Mi van,nem sikerült csalni?
ómió
@CsipkeRózsa: Attól még - ha tényleg balosok nem engedték - igazat mondott! Én mindössze erre utaltam!
Németh István
@Nyírfa: @134.bátor: @m73: @Horizont: ti ugye magyar vagytok, akkor a személyi dokumentum nélkül a senki nem szavazhat - ezt is tudjátok! akkor miért jár a mocskos pofátok! nyilván mocskos tróger ellenséges ellenség akart szavazni név nélkül ezek vagytok ti ganajkáim! nyugiba megrohadhattok!
koszpeko
@Németh István: kíváncsi lennék a mocskos pofádra eredményhirdetéskor.
Undorító kétszínű patkànyként viselkedsz,
vagy annyira eluralkodott agyadban a narancsköd, hogy azt sem tudod mit írsz.
Vagy a tudathasadàs súlyos tűnetei mutatkoznak nàlad.
Németh István
A hülyéka másik parton vannak! A világon a legtermészetesebb hogy ha valamelyik "pártnak" a képviselője, vagy a szavazatszedő bizottság bármely tagja észleli a megfelelő személyi dokumentumok hiányát akkor az illetőt nem engedik szavazni!
Ha ezt teszi egy FIDESZES képviselő > észrevéve a szabálytalan bejelentkezési kísérletet és hangot ad az észrevételének, hogy nyilván valami csalásféle akar létrejönni és az természetesen CSAK és KIZÁRÓLAG mocskos ellenséges balliberális igyekezet lehet - akkor Ő már kellemetlenkedő!? Hol éltek ti!?
Olyan hülyének nézitek a polgárokat mint a "mi hazánk" nevezetű selejtes banda >> azt híreszteli hogy a FIDESZ jelölés melléjelöljék még a "mi hazánkat" is és akkor esélye lesz a FIDESZNEK > velük a közös győzelemre! a közös győzelemre! A barmok ezért fel kellene húzni őket, ELEVE ÉRVÉNYTELENNÉ TENNÉK A SZAVAZÓLAPOKAT! >>>>> Ezt akarják a tetvek! Hú de undorító a sok szemétláda!!!
koszpeko
@m73: szerintem @Németh István: skrizofén.
Màr nem tudja követni a gazdi pàvatàncàt.
Màr belegàrgyult.
Németh István
@Horizont: én megsúgom neked, hogy tartalékoltam számodra a nyári cseresnye-magos kulafic-kóból néhány adagot ne aggódj, nem halsz éhen!@koszpeko: te a koszba forgolódj! nincs miről beszélni!
Toller Béla
Miért, a jejenlévő fideszes hagyta volna szavazni ennek a gazembernek a pártfogoltjait ?
koszpeko
@Németh István: Nincs érv?
Megértem.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Németh István: Nyomorék csokornyakkendōs cigányprimas!!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 13:05 ♦ Akkor ugorjál neki megint a hír elolvasásához, mert erről van szó, de te agyilag nem fogtad fel! "Bányai Gábor szerint a balos delegáltak nem engedték szavazni a választókat, akiknél nem volt ott az igazolványuk."
Leesett a tantusz, diszlexiás hülyegyerek?!
Yoda69
@Eladott Ország: Pont ezt akartam irni. Ez a szorostalpu roman vadbarom mar szoveget se tud ertelmezni.@Németh István:
dr. prédikátor
@Horizont: Ez a faszkalap még a jó öreg halálnak se kellett!!! itt hagyta a nyakunkon!!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Yoda69: Ez nem az a Németh István aki kormánytisztviselőnek hazudta magát amikor még facebookos hozzászólásokat is látni lehetett?
drrotf
Annyit azért meg kell jegyezni, hogy ez a Bányai Gábor nem egy Orbán Viktor!Bályai amikor tudatták vele hogy mi a törvény akkor törölte a bejegyzését, helyesbített, de Orbán Viktornak hiába mondja Márki Zay hogy ő sem akar háborút és nem küld Ukrajnába magyar katonákat, ezeket a kijelentéseket Orbán figyelmen kívül hagyja, úgy tesz mintha siket lenne, és csak mondja ,mondja hogy ha az ellenzék győz, akkor az országot háborúba sodorja.Még a saját maga által aláírt országgyűlési határozatot sem képes figyelembe venni, amelyben Ő adott engedélyt fegyverek szállítására!Úgy tesz mintha ezt az ellenzéki miniszterelnök jelölt tette volna,csak azt felejtette el hogy Ő van hatalmon!Ez az ember , azt gondolja hogy amit Ő tesz és amit a társdalom negatívan ítéli azt meg ,rátolja az ellenfelére, vagy a nyuszira, csak hogy mentse magát!
Németh István
@Nyírfa: @drrotf: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: @dr. prédikátor: @Horizont: Hülyéket írni, kiforgatni eseményeket, hamisan, simlisen fogalmazni, nem nagy dolog, az erre ráállt kreténagyú barmok játszi könnyedséggel megteszik! Ezt követően már csak az alázás a módi, ahhoz meg értetek faszkalapok! Csak arra törekedjetek, hogy bő nyállal tegyétek, nehogy letörjön a nyelvetek!
Németh István
@Eladott Ország: ezt a dumát nem tudni hol vetted Ez a negyedik változata a hírnek! A lényeg és a valósság viszont egy > a Fideszes képviselő nem engedte szavazni az okmányok nélkül érkezőket! Ezeket valóban balosoknak, de mindenképpen rendzavaróknak tekintve zavarta el! A RENDZAVARÓK a lényeg! Ugye érted! kreténke! Tudod, jól mutatja a tele here, hogy a gazdinak elment az esze! Máson jár az esze, mint ahogy az kéne!... a többit már tudod!?
Aki Én
@Németh István: nem nagyon értetted meg ezt a hírt, igaz, elmebeteg kotorék?
Csizmás Kond
...mia picha...ezek még mindig szavaznak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.