70-80 százlaékos részvételi arányt remél a Momentum elnöke.

A Momentum elnöke szerint a többség kormányt akar váltani, le akarja váltani ezt a rendszert. Donáth Anna vasárnap kijelentette: a Momentum és a párt aktivistái mindent megtettek ennek érdekében – olvasható az MTI hírében.

Donáth Anna szerint a többség le akarja váltani a kormányt

Donáth Anna, a Momentum elnöke, a párt európai parlamenti képviselője leadja szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a XI. kerületi Kelenvölgyi Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Demecs Zsolt

Rengeteg ember gondolja úgy, hogy ennek a rendszernek itt és most véget fogunk vetni – mondta újságíróknak az ellenzéki párt elnöke, miután a főváros XI. kerületében, a kelenvölgyi általános iskolában berendezett szavazóhelyiségben leadta szavazatát.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Momentum aktivistái házról házra jártak az elmúlt időszakban, mert "ebben az igazságtalan választási rendszerben nincs más út, mint mindenkivel egyenként beszélni".

Azt mondta, ő ezért optimista, és 70 és 80 százalék közé várja a részvételt az országgyűlési választáson. Szerinte a télies időjárás miatt sokan csak később indulnak el, ám az a lényeg, hogy mindenki menjen el szavazni.

"Látszik, hogy a Fidesz érzi azt, hogy elveszítheti a választást, ugyanis az összefogás hegyeket mozgatott meg. Hogy ez ebben a túlsúlyban mire lesz elegendő, az kiderül este" – fogalmazott Donáth Anna.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Azért, efftársnő, ezt még sokszor el kell hazudoznod!
GeoCravker
Lehet, de nem a Momentumra.
Elvégre a Fideszt minek leváltani egy pszeudo-Fideszre.
Németh István
A moslék büdös kurva anyádat, te nem fogsz élősködni a magyar nép felett! A választások után hazajössz bazzzd meg és mész hazaárulásért a sittkóra, csalásért hamisításért is el fognak ítélni te tetves rohad kurva! Aki buzi is egyben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.